Tzimmys Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Νομίζω πως είμαι τζάμι, ε? Crucial m4 σε sata3 της extreme3 gen3..
Ntenteras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η πρώτη από τις δύο εικόνες που επισυνάπτω είναι ο ssd από το σύστημα της υπογραφής μου. Θεωρητικά έχει 540 Mb/s read και 480 Mb/s write. Φυσικά δεν περιμένω τέτοιες επιδόσεις καθώς αυτά είναι εντελώς θεωρητικά αλλά είναι δυνατόν να έχει μόλις 119 Μb/s write. Τόσο έχει και ο μηχανικός σκληρός (δεύτερη εικόνα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι είναι τοποθετημένος στο δεύτερο pci-e x16 slot και όχι σε ένα κανονικό x4? Κάποια ιδέα για να αυξήσω τις επιδόσεις του;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 έχεις περάσει το τελευταίο του firmware? τρέξε μία και το ΑΤΤΟ γιατί αν θυμάμαι καλά έχει SandForce controllers...
Ntenteras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μόλις έτρεξα atto και βγάζει άλλα πράγματα. firmware update πρόσφατα που κοιταξα δεν είχε βγει αλλά θα ξαναδώ με SandForce controllers τι παίζει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 λογικό, οι SandForce based SSDs θέλουν ΑΤΤΟ για να δεις τα νούμερα που αναφέρει ο κατασκευαστής...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 κι αυτές πραγματικές είναι, αλλά δεν είναι ολοκληρωμένη η εικόνα... το ATTO testάρει με compressable data, με τα οποία πιάνουν σχεδόν τις ονομαστικές τους επιδόσεις οι SandForce based SSDs...
NikMet Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και απο εμένα. Καθώς περιμένω το corsair 120gb gt κανω μια προετοιμασία για το τι θα χρειαστώ και εχω 2 ερωτησεις αν γνωρίζετε. 1) το Mobo μου ειναι αυτό , τι drivers πρεπει να περάσω (win 7 x64)? 2) Έχει σχέση σε ποιο sata Θα το βάλω? στις 1,2,3 εχώ άλλους δίσκους.(χαζή ερώτηση αλλα U never know) Ευχαριστώ!
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια, εγω αγορασα τον SSD OCZ Agility 3 Series 120GB. Τον εχω βαλει να τρεχει τα windows 7 x64 απο αυτον και ενω και τον παλιο HDD σαν δευτερο. Λοιπον ακουστε το προβλημα που αντιμετωπιζω και δεν ξερω πως να το λυσω. Οταν βαζω να τρεχει ενα προγραματακι (ΠΧ εναν trainer για ενα game και εννοω να τρεχει μονο του το trainer χωρις το game) αρχιζει σιγα σιγα να γεμιζει η μνημη ram και σε 10 λεπτα φτανει στο 93-96 % και τοτε σκαει το μυνημα οτι πρεπει να κλεισω προγραματα λογου οτι δεν υπαρχει επακρη μνημη. Οταν εβαλα τον SSD εκανα και ολα τα tweaks & trim που ειναι σε αυτο το θεμα. Τι παιζει και μου γεμιζει η ram? Δηλαδη και game να παιζω, σε κανα 10-15 λεπτα θα μου πει να το κλεισω λογο οτι δεν εχει επαρκη ram . Αυτο μου το κανει απο οταν εβαλα τον SSD πανω. Ας βοηθησει καποιος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 έχει memory leak o trainer, πέτα τον...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Οχι δεν το κανει μονο με τον trainer. Το κανει με ολα τα παιχνιδια. Απλα εδωσα παραδειγμα τον trainer για να δειτε πως κατι τοσο ελαφρυ γεμιζει την ram. Το θεμα ειναι οτι μου το κανει απο οταν εβαλα τον SSD! Πριν δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Τι σκατα να ειναι ρε γαμωτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 πόση ram έχεις? έχεις κάνει disable την virtual memory? πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο... ποια ακριβώς tweaks έχεις κάνει?
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 εχω κανει τα tweaks απο το threat αυτο. Εχω κανει απο Performance / Health tweaks το Α και το Β και απο Free up disk space Α Γ και Δ. Δεν εχω πειραξει κατι αλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ενεργοποίησε πάλι το page file, αν συνεχίζεται τότε κάτι σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, driver? program? άγνωστο...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Για να ενεργοποιησω το page file απλα τσεκαρω το automatically manage pagin file size for all drivers? Ευχαριστω για την βοηθεια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα