Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν το κανει μονο με τον trainer. Το κανει με ολα τα παιχνιδια. Απλα εδωσα παραδειγμα τον trainer για να δειτε πως κατι τοσο ελαφρυ γεμιζει την ram. Το θεμα ειναι οτι μου το κανει απο οταν εβαλα τον SSD! Πριν δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Τι σκατα να ειναι ρε γαμωτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

πόση ram έχεις? έχεις κάνει disable την virtual memory? πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο...

ποια ακριβώς tweaks έχεις κάνει?

Δημοσ.

εχω κανει τα tweaks απο το threat αυτο. Εχω κανει απο Performance / Health tweaks το Α και το Β και απο Free up disk space Α Γ και Δ. Δεν εχω πειραξει κατι αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ενεργοποίησε πάλι το page file, αν συνεχίζεται τότε κάτι σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, driver? program? άγνωστο...

Δημοσ.

Για να ενεργοποιησω το page file απλα τσεκαρω το automatically manage pagin file size for all drivers? Ευχαριστω για την βοηθεια σου!

• Super Moderators
Δημοσ.

καλύτερα να διάλεγες custom size να έβαζες όσο ήθελες εσύ και να επέλεγες τον HDD και όχι τον SSD...

Δημοσ.

Επιδει ειμαι λιγο ασχετος, μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι τιμες να βαλω? Επισεις αν βαλω τον HDD οπως λες, θα χασω σε επιδοσεις? Σορρυ αν σε ρωταω χαζα πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

πόση ram έχεις? υποτίθεται ότι ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται ως RAM όταν γεμίσει και μόνο γεμίσει η RAM...

αν συνεχίζεται το memory leak θα γεμίζει κι αυτός ο χώρος και θα έχεις πάλι πρόβλημα...

• Super Moderators
Δημοσ.

κακώς το είχες απενεργοποιήσει τότε, όρισε 4096mb και υποθέτω ότι θα είσαι ok...

• Super Moderators
Δημοσ.

στον C: (SSD) από ότι βλέπω πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο, γιατί γράφει "διαχείριση συστήματος" αντί για "κανένα", άρα έχεις ήδη pagefile...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θες μπορείς να απανεργοποιήσεις το pagefile στον ssd και να το ορίσεις στον HDD, δλδ να λέει "κανένα" στον C: και 4096mb στο D:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...