shinigami Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν το ηξερα. Οριστε λοιπον Πως τον βλεπεις λοιπον,γιατρε? θελω ολη την αληθεια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 όπως πρέπει για την συγκεκριμένη περίπτωση (sata2)
shinigami Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Γιεεεες Τοτε αξιζε η προσφορα απο το amazon (125Ε o 120gb),αντε να ερθουν οι ivy να κανουμε και την αναβαθμιση μας
moldovan20 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Επιτέλους απόκτησα τον πρώτο μου ssd (corsair force 3), έκανα όλα όσα αναφέρονται εδώ από τον liopyr τον οποίο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες ΑΛΛΑ τα νούμερα που παίρνω δε μου φαίνονται καθόλου λογικά . Συνδεδεμένος σε sata 2 με ενεργοποιημένο ahci . Καμιά ιδέα ? Ίσως να έκανα ένα bios update που είμαι 2 πίσω ? edit: Είχα ενεργοποιήσει το ahci από το reg μόνο τώρα πέρασα και τους drivers από την amd και φαίνεται λίγο καλύτερα Πως σας φαίνονται τώρα τα νούμερα είναι λογικά τώρα ?
stm00192 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Επιτέλους απόκτησα τον πρώτο μου ssd (corsair force 3), έκανα όλα όσα αναφέρονται εδώ από τον liopyr τον οποίο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες ΑΛΛΑ τα νούμερα που παίρνω δε μου φαίνονται καθόλου λογικά . Συνδεδεμένος σε sata 2 με ενεργοποιημένο ahci . Καμιά ιδέα ? Ίσως να έκανα ένα bios update που είμαι 2 πίσω ? edit: Είχα ενεργοποιήσει το ahci από το reg μόνο τώρα πέρασα και τους drivers από την amd και φαίνεται λίγο καλύτερα Πως σας φαίνονται τώρα τα νούμερα είναι λογικά τώρα ? Αντε πάμε άλλη μια ότι γράφτηκε μολις δύο ποστ πρίν... Για ssd με sandforce controller τρεχουμε το ΑΤΤΟ για να δούμε επιδόσεις!!
takizz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 μολις εβαλα το τον πρωτο μου SSD και τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα στο ματι. στα Bench ομως μπορειτε να μου πειτε αν ειμαι οκ? βαση των νουμερων που διαφημιζει η Corsair ειμαι πολυ πισω παντως. MOBO: Gigabyte 970 UD3 Sata3 (F4 LATEST BIOS) SSD: Corsair Force GT 60 GB ( tips & hints applied ) (BIOS 1.3.3)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ενεργοποιημένο το AHCI? Έχουν περαστεί οι drivers της AMD για το chipset και για το SATA AHCI?
takizz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 τωρα που το ξανακοιταζω ειναι σε συνδεση Native IDE. Κανω active το AHCI απο ΒΙΟS αλλα δεν κανει load τα windows , restart κ restart. Πιους AMD Drivers ενοεις?
stm00192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Υπαρχει registry tweek για να λειτουργήσουν τα win μετα απο αλλαγη IDE to AHCI ...google it... αλλιώς επαναγκατασταση τα windows!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ναι έπρεπε να το έχεις αλλάξει πριν το installation των windows, αν ψάξεις στο topic (ή στο google) υπάρχουν οδηγίες για το πως να το αλλάξεις αφού τα έχει περάσει (αλλάζεις κάτι στη registry)... drivers στο site της Gigabyte για την μητρική...
takizz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Νομιζω πως το προβλημα εφτιαξε.. ακολουθησα αυτον εδω τον οδηγο και το AHCI ενεργοποιηθηκε http://www.ithinkdif...r-installation/ νομιζω ειναι οκ τωρα τι λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 indeed μια χαρά... δεν κάνει τπτ
cuprakatos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Νομιζω πως το προβλημα εφτιαξε.. ακολουθησα αυτον εδω τον οδηγο και το AHCI ενεργοποιηθηκε http://www.ithinkdif...r-installation/ νομιζω ειναι οκ τωρα τι λετε? Αδειος είναι ο δίσκος , με τις μετρήσεις που δείχνεις εδώ ; Με συγχωρείς , μη το πάρεις στραβά , αλήθεια το λέω , να φέρω και τον δικό μου να τον μετρήσεις εκεί που μέτρησες το δικό σου ; . . . . . . . θα τον φέρω άδειο και Εβρο να μένεις Είναι ο gt 120 , είτε άδειος είτε τίγκα , ούτε στον ύπνο μου δε σε φτάνω :rolleyes: Η corsair σχεδόν χειρότερες μετρήσεις απο τις δικές σου δίνει Συγχωρέστε με που επιμένω παιδιά , αλλά τον πήραν και δύο φίλοι , δεν παίζουν τέτοια νούμερα ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα