Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 έχει memory leak o trainer, πέτα τον...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Οχι δεν το κανει μονο με τον trainer. Το κανει με ολα τα παιχνιδια. Απλα εδωσα παραδειγμα τον trainer για να δειτε πως κατι τοσο ελαφρυ γεμιζει την ram. Το θεμα ειναι οτι μου το κανει απο οταν εβαλα τον SSD! Πριν δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Τι σκατα να ειναι ρε γαμωτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 πόση ram έχεις? έχεις κάνει disable την virtual memory? πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο... ποια ακριβώς tweaks έχεις κάνει?
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 εχω κανει τα tweaks απο το threat αυτο. Εχω κανει απο Performance / Health tweaks το Α και το Β και απο Free up disk space Α Γ και Δ. Δεν εχω πειραξει κατι αλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ενεργοποίησε πάλι το page file, αν συνεχίζεται τότε κάτι σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, driver? program? άγνωστο...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Για να ενεργοποιησω το page file απλα τσεκαρω το automatically manage pagin file size for all drivers? Ευχαριστω για την βοηθεια σου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 καλύτερα να διάλεγες custom size να έβαζες όσο ήθελες εσύ και να επέλεγες τον HDD και όχι τον SSD...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Επιδει ειμαι λιγο ασχετος, μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι τιμες να βαλω? Επισεις αν βαλω τον HDD οπως λες, θα χασω σε επιδοσεις? Σορρυ αν σε ρωταω χαζα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 πόση ram έχεις? υποτίθεται ότι ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται ως RAM όταν γεμίσει και μόνο γεμίσει η RAM... αν συνεχίζεται το memory leak θα γεμίζει κι αυτός ο χώρος και θα έχεις πάλι πρόβλημα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 κακώς το είχες απενεργοποιήσει τότε, όρισε 4096mb και υποθέτω ότι θα είσαι ok...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστω πολλυ με εχεις βοηθησεια αρκετα. Ενα τελευαιο. Εχει 2 μπαρες, σε ποιο να βαλω το 4096? Οριστε και μια φωτοφραφια http://imageshack.us/photo/my-images/822/mpares.png/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 στον C: (SSD) από ότι βλέπω πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο, γιατί γράφει "διαχείριση συστήματος" αντί για "κανένα", άρα έχεις ήδη pagefile...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 αν θες μπορείς να απανεργοποιήσεις το pagefile στον ssd και να το ορίσεις στον HDD, δλδ να λέει "κανένα" στον C: και 4096mb στο D:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα