Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά. Μόλις αγόρασα και έγω ένα ssd και είπα να εφαρμόσω τα βήματα απο τον οδηγό. Πάω όμως να δω αν το trim είναι ενεργοποιημένο απο το λειτουργικό πατώντας το fsutil behavior query disabledeletenotify και μου γράφει "Το βοηθητικό πρόγραμμα FSUTIL απαιτεί να διαθέσετε δικαιώματα διαχείρησης" Τι κάνω τώρα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για πες μερικά παραδείγματα...

Πες κάποιο μοντέλο/μάρκα ssd δίσκου που να είναι αξιόλογο και σε τιμή/απόδοση.

Και τέλος ποια μάρκα προτείνετε για ssd δίσκο και γιατί?

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως τα πόσα χρήματα δίνεις, υπάρχουν και καλές προσφορές από amazon, πχ ο 128gb Crucial M4...

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε φιλε τι να σου πω.....

Εγω απλα μια ερευνα αγορας θελω να κανω και να μου πειτε τι να προσεξω στην αγορα καποιου ssd δισκου.

Και δεν μιλαμε για τοσο μεγαλο αλλωστε μονο το λειτουργικο θα μπει σε αυτον τον δισκο.

Δημοσ.

Δεν ξερω υπολογιζω κοντα στσα 60gb θα ειναι μια χαρα ο ssd δισκος μονο για λειτουργικο αντε και για κανενα προγραμμα....

Οσο για τιμες δεν εχω ιδεα σε τι τιμες παιζουν οι καλοι ssd δισκοιυ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για το κοπο σου αλλα απο το σκρουτζ μπορουσα να ψαξω κι εγω αλλα δεν ξερω ποιες μαρκες ssd δισκων ειναι καλλες και τι να προσεξω...

Παλιοτερα ελεγαν κατι για τα τσιπακια που εχει ο καθε ssd δισκος παιζει ρολο στη διαρκεια ζωης του κ.τ.λ. αλλα δεν τα υθυμαμαι ακριβως...

Εν ολιγης ποιες μαρκες θα προτεινες για ssd δισκους και γιατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...