jordan23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 μετά απο αυτό θα εμφανίζονται όλες οι συσκευές ως removable devices.Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει,ακολούθησε τις οδηγίες απο εδώ http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/hardware/gg463521.aspx αν χρειαστείς κάτι,εδώ είμαστε και σε μένα καιρό τώρα και μετά απο εγκατάσταση ssd και ahci αλλαγή μου βγάζει τα driveς as removable.βέβαια δεν με χαλάει. διάβασα το link σου αλλά δεν έβγαλα άκρη . μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το αλλάξω και να μην τα εμφανίζει removable?
Meraklis56 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 και σε μένα καιρό τώρα και μετά απο εγκατάσταση ssd και ahci αλλαγή μου βγάζει τα driveς as removable.βέβαια δεν με χαλάει. διάβασα το link σου αλλά δεν έβγαλα άκρη . μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το αλλάξω και να μην τα εμφανίζει removable? Εκεί που λέει "Incorrect SATA Configuration" στην σελίδα 7 έχει τις οδηγίες. Ουσιαστικά σου λέει,δες σε ποιό channel είναι ο κάθε σκληρός σου δίσκος,που εμφανίζεται ως removable. Αυτό το βλέπεις απο το Device Manager(control panel,hardware and sound,devices and printers). Εκεί που γράφει "Disk Drives",δεξί κλικ σε καθένα απο αυτούς,και properties (γράφει channel και έναν αριθμό) μετά τρέχεις το regedit (run και μετά γράψε "regedit") πηγαίνεις στο HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ services\ msahci and create a new KEY called "Controller0" inside Controller0, create a new KEY called "Channel0" (όπου 0,βάζεις τους αριθμούς channel,που βλέπεις απο το device manager που έγραψα πιο πάνω) Now inside Channel0, create a new DWORD called "TreatAsInternalPort" set this value to "1" (this sets SATA port 0 (Drive C)to no longer show up in "Safely Remove Hardware") Now, go back into the Controller0 folder again. inside Controller0, create a new KEY called "Channel1" (ακολουθείς την διαδικασία μέχρι να γράψεις όλους τους σκληρούς) Now inside Channel1, create a new DWORD called "TreatAsInternalPort" set this value to "1" (this sets SATA port 1 (Drive D)to no longer show up in "Safely Remove Hardware") λινκ http://www.overclock.net/raid-controllers-software/974023-fix-ahci-sata-drives-showing-safely.html
jordan23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ για τις οδηγίες αλλά θα το αφήσω έτσι
ntinos_21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Άνοιξε την registry πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE System CurrentControlSet Services Msahci Δεξί κλικ στο Start στην στήλη Name και πάτα modify. Στο Value βάλε 0 και πάτα οκ. Κλείσε το regedit, restart, βάζεις ahci στο bios και μπουτάρεις κανονικά. μετά απο αυτό θα εμφανίζονται όλες οι συσκευές ως removable devices.Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει,ακολούθησε τις οδηγίες απο εδώ http://msdn.microsof...e/gg463521.aspx αν χρειαστείς κάτι,εδώ είμαστε Ευχαριστώ πολυ παιδιά .. ! Όσο για drivers τις intel?απλα κανω install το matrix storage?
STORM1978 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αυτα τα αποτελεσματα θα πρεπει να με ανησυχουν?
jim22479 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δεν ειναι χειροτερα απο τα δικα μου, και ομως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!!!
aXer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Να ανεβάσω και εγώ τα 2 benchmarks που έκανα αφότου έβαλα το 009 FW και τον άλλαξα σε ACHI
therock Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γιατι τα write ειναι τοσο πιο κατω απο τα read σε πολλους?
50EuroUser Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γιατι τα write ειναι τοσο πιο κατω απο τα read σε πολλους? Αν είναι ο 64Gb έχει περίπου ~100Mb/sec write και ο 128GB ~200Mb/sec. Παίζει ρόλο και το chipset το z68/P67 βγάζει πιο πολλά read/write απο AMD SB950/SB850 σε SATA3. Τα παλλιά P55/X58 χωρίς SATA3 σε μερίκα test ίσως είναι κ πιο καλα απο κάποια marvell Sata3 controllers.
aXer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Να συμπληρώσω τότε για καλύτερη εικόνα ότι το σύστημα είναι Gigabyte Z68XP-UD3 mobo Intel i7 2600k 8GB G.Skill @1866MHz Win 7 Ultimate 64
George! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τον τελευταίο καιρό όταν σερφάρω στο ιντερνετ μου βγάζει το παρακάτω παράθυρο. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα "κόλπα" που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα για βέλτιστη λειτουργία. Γνωρίζει κανείς κάτι;
LouCi4er Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αν είναι ο 64Gb έχει περίπου ~100Mb/sec write και ο 128GB ~200Mb/sec. Παίζει ρόλο και το chipset το z68/P67 βγάζει πιο πολλά read/write απο AMD SB950/SB850 σε SATA3. Τα παλλιά P55/X58 χωρίς SATA3 σε μερίκα test ίσως είναι κ πιο καλα απο κάποια marvell Sata3 controllers. Δοκιμασμενο αυτο?
Aplostra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος,τι συμβαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα