Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το mozillazine το σωστό string είναι Browser.cache.memory.capacity

Τελικά ποιο είναι το σωστό;

Εδώ πάλι, λέει τα παρακάτω, τα οπόια είναι ίδια με αυτά που λέει ο Liopyr, απλά προσθέτει και μια εντολή ακόμα:

about:config, type browser.cache into the filter bar at the top. Find browser.cache.disk.enable and set it to false by double clicking on it. You'll then want to set browser.cache.memory.enable to true (mine seemed to already be set as such), and create a new preference by right clicking anywhere, hitting New, and choosing Integer. Call the preference browser.cache.memory.capacity and hit OK. In the next window, type in the number of kilobytes you want to assign to the cache (for example, typing 100000 would create a cache of 100,000 kilobytes or 100 megabytes). A value of -1 will tell Firefox to dynamically determine the cache size depending on how much RAM you have.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^^ το είχα δει και αυτό, απλά θεώρησα πιο έγκυρο το επίσημο site. Τελικά και οι 2 εντολές κάνουν το ίδιο.

Το εξτρά που λες ότι γράφει είναι η δυναμική δέσμευση μνήμης βάζοντας -1 στο browser.cache.memory.capacity;

Δημοσ.

Άντε, και εγώ στον χώρο των ssd. Ήρθε σήμερα ο m4. Χαίρομαι γιατί είχα να κάνω αναβάθμιση σε κομμάτι του υπολογιστή μου πάνω από 1,5 με 2 χρόνια... Χαράάάά!!! :)

Στο θέμα μου... Πείτε κανα τεστ που θα πρέπει να τρέξω στον δίσκο για να δω ότι είναι όπως πρέπει, αλλά και για να μπορώ να συγκρίνω μετά από καιρό για το αν τυχόν πέσαν οι επιδόσεις του. Τα βασικά παιδια, μην τον λυσσάξω ακόμα δεν τον πήρα...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι έγινε τώρα? Του έτρεξα ένα Crystal Disk Mark μόλις τον πρωτοέβαλα πάνω, με το 0002 revision. Του περνάω το 0009 και έχουν πέσει όλες οι τιμές...

post-74242-0-03870100-1316873158_thumb.jpg

post-74242-0-88425600-1316873158_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι ολόαδειος. Δεν έχω βάλει ούτε λειτουργικό ακόμα. Και δεν έκανε τίποτα. Τον σύνδεσα μόλις βγήκε από το κουτί του, έτρεξα το bench, έκανα update firmware και ξαναέτρεξα το bench....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι έγινε τώρα? Του έτρεξα ένα Crystal Disk Mark μόλις τον πρωτοέβαλα πάνω, με το 0002 revision. Του περνάω το 0009 και έχουν πέσει όλες οι τιμές...

ποιο έχεις ?

με 128-M4 έχω αυτά με λειτουργικό πάνω αλλά δεν ξέρω για 0002 γιατί του έβαλα κατευθείαν το 0009

post-189325-0-70710100-1317671257_thumb.png

Δημοσ.

Το βρήκα γιατί συνέβη. Τη δεύτερη φορά δεν είχε ξεκινήσει ακόμα το rst. Με την ευκαιρία, η υπηρεσία αυτήν είναι ρυθμισμένη από τη μάνα του να ξεκινάει καθυστερημένα. Αν θέλεται να το αλλάξεται, πάτε στις υπηρεσίες, βρίσκεται το Intel Rapid Storage Technology, δεξίκλικ πάνω, ιδιότητες και αλλάζουμε τον τύπο εκκίνησης από αυτόματα (καθυστέρηση έναρξης) σε σκέτο αυτόματα. Εφαρμογή και είστε έτοιμοι.

Μια απορία τώρα. Στους ssd, το smart το έχουμε ενεργοποιημένο?

Δημοσ.

Θέλω να περάσω στον 64αρι ssd το adobe illustrator, αλλά φοβάμαι ότι δε θα με φτάσει ο χώρος!

Αν τον εγκαταστήσω μονό το πρόγραμμα και τα files μου να τα έχω στο σκληρό,θα κερδίσω τίποτα ή τζάμπα ο χώρος που θα πάρει η εγκατάσταση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας εχω κανει ηδη εγκατασταση των windows και θελω να περασω AHCI drivers ειναι δυνατον? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει? Επισης οταν βαζω απο το UEFI AHCI παει μεχρι το σηματακι των windows στο startup και μετα μου βγαζει μπλε οθονη και restart.αν γινετε χορις να κανω εγκατασταση των windows ξανα και να προεγκαταστησω AHCI drivers αν υπαρχει αλλος τροπος να βαλεις τους drivers. πριν λιγες μερες εκανα φορματ :/

Δημοσ.

Γεια σας εχω κανει ηδη εγκατασταση των windows και θελω να περασω AHCI drivers ειναι δυνατον? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει? Επισης οταν βαζω απο το UEFI AHCI παει μεχρι το σηματακι των windows στο startup και μετα μου βγαζει μπλε οθονη και restart.αν γινετε χορις να κανω εγκατασταση των windows ξανα και να προεγκαταστησω AHCI drivers αν υπαρχει αλλος τροπος να βαλεις τους drivers. πριν λιγες μερες εκανα φορματ :/

Άνοιξε την registry

πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE System CurrentControlSet Services Msahci

Δεξί κλικ στο Start στην στήλη Name και πάτα modify.

Στο Value βάλε 0 και πάτα οκ.

Κλείσε το regedit, restart, βάζεις ahci στο bios και μπουτάρεις κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...