grimpr Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 WTF, τι εχεις κανει? Εβαλες καμμια 5αρια Vertex 3 σε RAID0? Όχι,κοροϊδεύω τα μπεντσοειδή.
antonl Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Το σκέφτηκα αλλά πχ τα access time είναι τραγικά για ram drive.
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτό το πρόγραμμα το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Κάνει δουλειά ή καλύτερα να γίνουν χειροκίνητα οι ρυθμίσεις που χρειάζονται για τους ssd δίσκους ανεξαρτήτως μάρκας ssd(Intel, ocz, corsair)? Και σε περίπτωση που το κάνεις σε έναν υπολογιστή χωρίς ssd δίσκο πως επιστρέφεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για τους μηχανικούς δίσκους?
therock Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μαγκες, πρωτο bench σε Vertex 3 AHCI σε AMD συστημα, ουτε καν Intel που εχει και καλυτερους Controller (ICH10R). Αυτό το πρόγραμμα το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Κάνει δουλειά ή καλύτερα να γίνουν χειροκίνητα οι ρυθμίσεις που χρειάζονται για τους ssd δίσκους ανεξαρτήτως μάρκας ssd(Intel, ocz, corsair)? Και σε περίπτωση που το κάνεις σε έναν υπολογιστή χωρίς ssd δίσκο πως επιστρέφεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για τους μηχανικούς δίσκους? Στην προηγουμενη σελιδα το αναφερει και αλλο παιδι, αλλα λεει για Intel. Προσωπικα δεν ξερω αν κανει και για του; υπολοιπος αλλα θα θελα και γω να ξερω..
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ωραίος. Με το μάτι βλέπεις διαφορά; Θύμισέ μου τι είχες πριν.
therock Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 2x 60 Vertex2 RAID 0 ειχα. Κοιτα ακομα δεν εχω κανει και τπτ τρελο. Ειχα τον δισκο απο την προηγουμενη βδομαδα, αλλα σημερα βρηκα την ορεξη να εγκαταστησω λειτουργικο. Μεχρι στιγμης η μονη διαοφρα ειναι η τρομερα ανεβασμενες τιμες στο benchmark... ----Συνεχεια----- Για θυμιστε ρε παιδια, ποιες ειναι οι απαραιτητες ρυθμισεις για να ξεφορτωθουμε τον ασκοπο χωρο? System restore/ hibernation, και ποια αλλα ειπαμε?
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μαγκες, πρωτο bench σε Vertex 3 AHCI σε AMD συστημα, ουτε καν Intel που εχει και καλυτερους Controller (ICH10R). Γιατι το λες αυτο ρε συ,δεν ειναι καλο το 850? Παντως τα νουμερα ειναι αρκατα καλα.Δωσε και ενα ΑΤΤο να δουμε τι κανει ο δισκος.
therock Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ε ενταξει τωρα, δεν πιστευω οτι συγκρινεται με τον αντιστοιχο της Intel. Το Atto δεν εδωσε και τρελλες διαφορες. Τουλαχιστον οχι οσο μεγαλες οσο οταν ημουν στο Raid setup με τους V2.
therock Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν συγκρίνεται.Καλύτερο είναι το sb850. Γιατι το λες αυτο? Τους προηγουμενους τους ειχα τρεξει και σε ICH10R συστημα και μου ειχε δωσει πολυ καλυτερα αποτελεσματα..
nikos21aek Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δεν το λέω εγώ.Κατα γενική ομολογία είναι από τα πιο επιτυχημένα sb.Δεν θα μαλώσουμε κιόλας.
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Χαχα, οχι απλως ρωταω μηπως ξερεις κατι που δεν ξερω. Μακαρι οντως να ειναι καλυτεροι, αλλωστε σε AMD εχω τον SSD, οποτε αν οντως ισχυει αυτο θα επωφελουμε περισσοτερο, αλλα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο..
fabiawrc Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μολις τελειωσα την εγκατασταση σε εναν ολοκαινουργο intel 80gb 320 εγκατασταση με usb stick 9 λεπτα! gigabyte x58-ud3r-achi mode πρωτο bench εχω παθει σοκ απο την ταχυτητα!ποσο περιμενα αυτην την μερα!τερμα το γρκρου γκρου απο τον δεινοσαυρο... απιστευτη αμεσοτητα,τα προγραματα πιο πολυ κανουν να κατεβουν απο το νετ,παρα να γινει εγκατασταση.. απο 3λεπτα που εκανε να φορτωσει ο βροντοσαυρος,εχω πεσει στα 16sec.. εδω αποτελεσματα του δισκου της αρχαιολογιας... παντως ρε παιδια εχω μια απορια..ειναι δυνατον καινουργιος δισκος,να εχει τετοια οψη?λες και εχει πεσει επανω χημικο?και στην πανω γωνια δεξια εχει καποιες γρατζουνιες μικρες..ο δισκος ελενχθηκε με smart να δω αν ειναι χρησιμοποιημενος αλλα δεν ηταν.ενοειται οτι το σακουλακι ηταν σφραγισμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα