Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks. Υπάρχει secure erase συγκεκριμένο για Vertex 2 ? Επίσης αφού θα μπώ σε διαδικασία να του κάνω και firmware update (τώρα είμαι στο 1.25) ή δεν θα δώ κάτι ?

Ναι κάντου ένα firmware update, τώρα αν θα το κάνεις πριν ή μετά το secure erase δεν έχει σημασία, πρόγραμμα για secure erase συγκεκριμένα για Vertex 2 δεν έχω ακούσει, μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις είτε το HDDErase είτε μέσω Linux (προσωπικά χρησιμοποιώ τη δεύτερη επιλογή γιατί δουλεύει και στο λαπτοπ)

Δημοσ.

οταν πηγα για format εβαλα τον controler σε achi mode.τωρα θελω να τον δοκιμασω σε ide.πρεπει να προσεξω κατι η απλα απτο bios το αλλαζω?

Δημοσ.

οταν πηγα για format εβαλα τον controler σε achi mode.τωρα θελω να τον δοκιμασω σε ide.πρεπει να προσεξω κατι η απλα απτο bios το αλλαζω?

Πρωτα θα αλλαξεις ενα κλειδι στη registry και μετα στο bios.Αν αλλαξεις μονο την επιλογη στο bios θα τρως BSOD.Κοιτα εδω πως:http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-ahci-in-windows-7-rc-after-installation/

Τρεξε και ενα ATTo να δουμε πως τα παει.

Δημοσ.

Μια ερώτηση όσον άφορα το firmware του ssd

Να τον βάλω επάνω σαν 2 δίσκο (secondary)και να δω αν έχει κανένα firmware update

η μετά ως primary ενώ έχω περάσει windows ?

Δημοσ.

Καπου ειχα δει εδω μια εφαρμογη που μας εδειχνε την κατασταση του δισκου αλλα δεν την βρισκω... :cry: :cry:

υπάρχει και το ssdlife:

SSDlife2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...