Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον θα ταν τετραπριλιά όταν τα γραφε.

:mrgreen:

Εγω μόνο μια φορά εχω δει speed restore σε ssd και αυτό ήταν μετά απο firmware update βαρβάτο στον kingston v+ που γινόταν απο dos και έσβηνε όλα τα data στο disk

Λοιπον εχουμε και λεμε:

Εκκινηση αλλαγη σε ide και delete raid 1λεπτο.

Επανεκιννηση και εισοδος σε αλλο σκληρο σε vista δημιουργια partition στους intel kai trim απο intel toolbox το οποιο κανει ενα ικανοποιητικο καθαρισμο 5 λεπτα.

Επανεκιννηση, ξαναδημιουργια raid και δημιουργια τομου απο το dvd των windows 5 λεπτα γιατι αργει να φορτωσει το dvd των windows.

Eπανεκιννηση με cd acronis και ολικη επαναφορα απο full backup 9 λεπτα.

Συνολο 20 λεπτα.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρίν μερικές μέρες ξαφνικά κάτι έγινε με τα windows και επειδή πλέον έχω αρκετές μπλέ οθόνες είμαι στην δυσάρεστη θέση να κάνω νέα εγκατάσταση :mad: . Για πείτε λίγο την διαδικασία που ακολουθώ, format και secure erase ή μόνο το δεύτερο ?

Δημοσ.

Πρώτα secure erase και μετά κατά την εγκατάσταση των Windows θα γίνει από μόνο του το απαραίτητο format

Thanks. Υπάρχει secure erase συγκεκριμένο για Vertex 2 ? Επίσης αφού θα μπώ σε διαδικασία να του κάνω και firmware update (τώρα είμαι στο 1.25) ή δεν θα δώ κάτι ?

Δημοσ.

Thanks. Υπάρχει secure erase συγκεκριμένο για Vertex 2 ? Επίσης αφού θα μπώ σε διαδικασία να του κάνω και firmware update (τώρα είμαι στο 1.25) ή δεν θα δώ κάτι ?

Ναι κάντου ένα firmware update, τώρα αν θα το κάνεις πριν ή μετά το secure erase δεν έχει σημασία, πρόγραμμα για secure erase συγκεκριμένα για Vertex 2 δεν έχω ακούσει, μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις είτε το HDDErase είτε μέσω Linux (προσωπικά χρησιμοποιώ τη δεύτερη επιλογή γιατί δουλεύει και στο λαπτοπ)

Δημοσ.

οταν πηγα για format εβαλα τον controler σε achi mode.τωρα θελω να τον δοκιμασω σε ide.πρεπει να προσεξω κατι η απλα απτο bios το αλλαζω?

Δημοσ.

οταν πηγα για format εβαλα τον controler σε achi mode.τωρα θελω να τον δοκιμασω σε ide.πρεπει να προσεξω κατι η απλα απτο bios το αλλαζω?

Πρωτα θα αλλαξεις ενα κλειδι στη registry και μετα στο bios.Αν αλλαξεις μονο την επιλογη στο bios θα τρως BSOD.Κοιτα εδω πως:http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-ahci-in-windows-7-rc-after-installation/

Τρεξε και ενα ATTo να δουμε πως τα παει.

Δημοσ.

Μια ερώτηση όσον άφορα το firmware του ssd

Να τον βάλω επάνω σαν 2 δίσκο (secondary)και να δω αν έχει κανένα firmware update

η μετά ως primary ενώ έχω περάσει windows ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...