phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Στο καπάκι μετά την ανασυγκρότηση έκανες το run; Θα πάω να κάνω κι εγώ μία μετά, με ψήσατε :Ρ
antonl Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ναι, ακριβώς μετά το τέλος του defrag. Αλλά πέρα απ τα νούμερα, δεν είμαι βέβαιος ότι είδα και κάποια αλλαγή στην απόκρισή του. Αν θες πρόσεξε αν καταλάβεις κάποια διαφορά πριν & μετά, αν και δεν ξέρω πόσο αισθητή θα μπορούσε να ναι. Συνυπολόγισε και το τυχόν placebo effect :Ρ
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εσείς δεν έχετε πει ότι το defrag είναι ανούσιο/άχρηστο σε τέτοιου τύπου δίσκους και όχι μόνο δεν τους φτιάχνει αλλά τους χαλάει κιόλας καθότι τους μειώνει ώρες λειτουργίας? Τώρα τι γίνετε αναιρείτε ότι έχετε πει?
antonl Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλά εγώ ούτε είπα ούτε αναίρεσα τίποτα. Ούτε καν ότι τώρα «πάει καλύτερα» είπα, γι αυτό ρώτησα και τον phanispal, αν μπορεί, να προσέξει για το αν θα καταλάβει εκείνος κάποια διαφορά. edit: Σίγουρα είχα πει ότι πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος υπερπροστασίας των SSD.
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κάποια στιγμή θα περάσω κανα Crystal Mark και θα τσεκάρω διαφορές πριν και μετά την ανασυγκρότηση, αλλά και με γυμνό μάτι. Όταν κάθε μέρα ανοίγεις συγκεκριμένες εφαρμογές υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να εντοπίσεις μικροδιαφορές, έτσι νομίζω τουλάχιστον.
juno12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μετά την ανασυγκρότηση καλό είναι να κάνετε καθαρισμό του ελεύθερου χώρου του δίσκου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κάποια στιγμή θα περάσω κανα Crystal Mark και θα τσεκάρω διαφορές πριν και μετά την ανασυγκρότηση, αλλά και με γυμνό μάτι. ελπίζω να μην έχεις SandForce based SSD...
PP1969 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καν του defrag και θα πάρεις τα ίδια αποτελέσματα. Κάπου έχω ποστάρει ακριβώς αυτό το πράμα. Σε μενα απευθηνθηκες?
LouCi4er Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ελπίζω να μην έχεις SandForce based SSD... Γιατι αν ειχε τι θα γινοταν? Sorry ThReSh,τωρα το επιασα.Αναφερεσαι στο CrystalDiskMark και Sandforce controler.Σωστος.
ioannnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Mετα απο ενα clean win install, το μόνο που υπαρχει στο δισκο ειναι τα αρχεια των windows. Kαι αυτα χρειαζονται ανασυγκροτηση για να μεγαλωσουν τα νουμερα του CrystalDiskMark?..
LouCi4er Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τι να ανασυγκροτηθει μετα απο ενα clean install?Ποιον δισκο εχεις?
ioannnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αρα αυτο που ειπωθηκε, οτι θα ανεβουν τα νουμερα μετα απο defrag ειναι λαθος.
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Clean install εννοείτε ακομα και μετά από recovery με το acronis true image home edition 2011
giokspy Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως όταν έκανα defrag k clean στους raid Intel όχι απλά δεν είδα βελτίωση αλλά έπεσαν οι τιμές και η απόδοση στο μισό. Ασε που έκανε έγγραφες πάνω από 30 giga. Είναι προτιμότερο ένα hdd erase και επαναφορά με acronis. Και χρειάζεται και λιγότερο χρόνο από το defrag. Εγώ προτιμώ ανά μήνα να διαλύω το raid να κάνω trim με Intel toolbox και μετά recovery.χρειάζεται περίπου 20λεπτά να ξανάστηθεί όπως ήταν και με πολύ λιγότερες έγγραφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα