Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μπήκα κι εγώ στο club των ssd. Νομίζω είναι η πιο αισθητή αναβάθμιση ενός pc part που έχω κάνει ποτέ.

Μια απορία σχετικά με το ακόλουθο σημείο των tips:

β. Απενεργοποίηση Indexing:

Computer -> Δεξί κλικ στον ssd -> properties -> Ξετσεκάρουμε το Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties -> OK

Το indexing στους μηχανικούς δίσκους είναι πολύ καλό feature καθώς αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα της αναζήτησης, αλλά στους ssd είναι περιττό γιατί έτσι κι αλλιώς έχουν πολύ καλά seek times, ενώ οι συνεχείς μικρές εγγραφές μάλλον θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Επέλεξα να κάνει apply σε όλους τους υποφακέλους και αρχεία, αλλά μου πέταξε μήνυμα ότι κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται κι έτσι δεν μπορεί να αλλάξει η ρύθμιση γι' αυτά. Τι κάνατε εσείς με αυτά τα αρχεία? Τα αφήσατε έτσι ή τα βγάλατε κι αυτά από τα indexed contents με κάποιον τρόπο ?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3240#sp

έχω την παραπάνω μητρική και ένα vertex 2 συνδεμένο σε 3gb/s. με ΑΤΤΟ benchmark δίνει σωστά νούμερα.

θα ήταν καλύτερο να τον συνδέσω σε 6gb/s.θα υπάρξει διαφορά ? και αν ναι θα πρέπει λογικά να κατεβάσω και Marvel drivers. σωστά?

Δημοσ.

Ειπα να κανω ενα bench μετα απο ενα μηνα χρησης του intel x-25M 80gb και τα αποτελεσματα ηταν αποκαρδιωτικά..Δειτε..Με ολα τα tweaks ενεργοποιημένα..

Τrim και π@π@ριες ή ειναι φυσιολογικο?

post-214204-0-08210000-1299880571_thumb.png

post-214204-0-72942500-1299880572_thumb.png

Δημοσ.

Τι εννοείς αποκαρδιωτικά;

Κάτι παίζει με το 4Κ, κατά τ' άλλα μια χαρά μου φαίνεται.

Σε πραγματική χρήση πώς είναι; Έχεις παρατηρήσει πτώση;

Δημοσ.

Του πρωτου ειναι ενα μηνα πριν ομως..Σε καθημερινες συνθηκες δεν παρατηρησα κατι μιας και δεν γραφω αρχεια στον ssd..αλλα ρε μαμοτο τοση πτωση στα 4Κ?

Γιατι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις αν φεραν τελικα τους 32Gbit 25nm στο Πλαισιο να κανουμε την τραμπα?

γιατι δεν τον εστειλες εξω? Εμενα μου τον κανανε τραμπα με εναν 34nm...μου το στελνουν σημερα

Δημοσ.

γιατι δεν τον εστειλες εξω? Εμενα μου τον κανανε τραμπα με εναν 34nm...μου το στελνουν σημερα

Πως το καταφερες αυτο? Απο το Πλαισιο κιολας? Αμα ειναι να κανω και γω το ιδιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως το καταφερες αυτο? Απο το Πλαισιο κιολας? Αμα ειναι να κανω και γω το ιδιο.

μάλλον εννοεί ότι τον έστειλε στην OCZ o ίδιος

Δημοσ.

Αν μπορεις να δωσεις οδηγιες για το που και πως το εστειλες θα βοηθουσες πολυ,γιατι αποτι ειδα και εγω σημερα μου την φερανε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...