ktiniatros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μόλις μπήκα κι εγώ στο club των ssd. Νομίζω είναι η πιο αισθητή αναβάθμιση ενός pc part που έχω κάνει ποτέ. Μια απορία σχετικά με το ακόλουθο σημείο των tips: β. Απενεργοποίηση Indexing: Computer -> Δεξί κλικ στον ssd -> properties -> Ξετσεκάρουμε το Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties -> OK Το indexing στους μηχανικούς δίσκους είναι πολύ καλό feature καθώς αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα της αναζήτησης, αλλά στους ssd είναι περιττό γιατί έτσι κι αλλιώς έχουν πολύ καλά seek times, ενώ οι συνεχείς μικρές εγγραφές μάλλον θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Επέλεξα να κάνει apply σε όλους τους υποφακέλους και αρχεία, αλλά μου πέταξε μήνυμα ότι κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται κι έτσι δεν μπορεί να αλλάξει η ρύθμιση γι' αυτά. Τι κάνατε εσείς με αυτά τα αρχεία? Τα αφήσατε έτσι ή τα βγάλατε κι αυτά από τα indexed contents με κάποιον τρόπο ?
jordan23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3240#sp έχω την παραπάνω μητρική και ένα vertex 2 συνδεμένο σε 3gb/s. με ΑΤΤΟ benchmark δίνει σωστά νούμερα. θα ήταν καλύτερο να τον συνδέσω σε 6gb/s.θα υπάρξει διαφορά ? και αν ναι θα πρέπει λογικά να κατεβάσω και Marvel drivers. σωστά?
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δε θα δεις διαφορά, μια χαρά είναι σε Sata 2.0.
Loca87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ειπα να κανω ενα bench μετα απο ενα μηνα χρησης του intel x-25M 80gb και τα αποτελεσματα ηταν αποκαρδιωτικά..Δειτε..Με ολα τα tweaks ενεργοποιημένα.. Τrim και π@π@ριες ή ειναι φυσιολογικο?
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Τι εννοείς αποκαρδιωτικά; Κάτι παίζει με το 4Κ, κατά τ' άλλα μια χαρά μου φαίνεται. Σε πραγματική χρήση πώς είναι; Έχεις παρατηρήσει πτώση;
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 normal μου φαίνονται αυτά του 1ου SS. Ίσως θα μπορούσε να ναι λίγο παραπάνω το seq write.
Loca87 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Του πρωτου ειναι ενα μηνα πριν ομως..Σε καθημερινες συνθηκες δεν παρατηρησα κατι μιας και δεν γραφω αρχεια στον ssd..αλλα ρε μαμοτο τοση πτωση στα 4Κ? Γιατι?
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Τρέξε ένα AS SSD και δες εδώ για σύγκριση αν θες.
therock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδια ξερει κανεις αν φεραν τελικα τους 32Gbit 25nm στο Πλαισιο να κανουμε την τραμπα?
Xorxhs! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιδια ξερει κανεις αν φεραν τελικα τους 32Gbit 25nm στο Πλαισιο να κανουμε την τραμπα? γιατι δεν τον εστειλες εξω? Εμενα μου τον κανανε τραμπα με εναν 34nm...μου το στελνουν σημερα
therock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 γιατι δεν τον εστειλες εξω? Εμενα μου τον κανανε τραμπα με εναν 34nm...μου το στελνουν σημερα Πως το καταφερες αυτο? Απο το Πλαισιο κιολας? Αμα ειναι να κανω και γω το ιδιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πως το καταφερες αυτο? Απο το Πλαισιο κιολας? Αμα ειναι να κανω και γω το ιδιο. μάλλον εννοεί ότι τον έστειλε στην OCZ o ίδιος
BleNt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν μπορεις να δωσεις οδηγιες για το που και πως το εστειλες θα βοηθουσες πολυ,γιατι αποτι ειδα και εγω σημερα μου την φερανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα