phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πιστεύεις ότι η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι ορατή σε πραγματική χρήση;
ioannnis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Aυτο ελεγα... αρα με ssd δε χρειαζεται raid.
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ό,τι κερδίσεις στο write είναι περισσότερο η υπόθεση.
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να κάνετε τους δίσκους ssd raid αφού είναι από μόνοι τους τρομερά γρήγοροι σαν δίσκοι. Μερικοί μου φαίνεται είναι η προσωποποίηση του ρητού "Ενός του χαρίζανε ένα γάιδαρο και τον κοίταγε στα μάτια" κοινώς δεν φτάνει που έχετε και χωρίς raid τρομερά απίστευτες ταχύτητες για τα μέχρι τώρα στάνταρτ σκηνικά(Βλέπε κλασικούς μηχανικούς δίσκους) θέλετε να τους κάνετε άντε ένα 10-20 % ποιο γρήγορους για εμένα προσωπικά αυτό είναι αγνωμοσύνη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 στα δόντια όχι στα μάτια
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 RAID-5 υπάρχει λογική να κάνεις, αλλά τώρα RAID-0... μόνο αν ασχολείσαι με PC MARK κτλ, ή αν είσαι τόσο enthusiast και έχεις αγοράσει όλα τα άλλα
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Αν το raid-5 είναι για λόγους backup κοινώς mirroring τότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος γιατί πολύ απλά μπορείς να κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα backup σε δισκάκια ή σε άλλους δίσκους με προγράμματα όπως τα acronis true image, norton ghost κ.α. οπότε πάλι είναι ένας εντελώς άχρηστος λόγος το raid σε δίσκους ssd.Και όσο αφορά τα raid συστήματα για διαβάστε λίγο αυτο(http://www.ανάκτηση-δεδομένων.gr/www/%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-RAID.html)
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιότατη η διαφήμιση - αλλά προς τι; Έχεις ποτέ θέμα να ξανασηκώσεις raid array; Με τι controllers και σε τι FS; Λες την λύση με backup που προτείνεις να μην την έχουν σκεφτεί οι ITάδες και να αγοράζουν άδικα τόσο hardware. Παιδιά, μην κρίνετε εξ ιδίων, JUST-GAMER (sic) το raid-5 μάλλον δεν είναι για απλή desktop χρήση
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγω μιλάω σαν απλός χρήστης όχι σαν εταιρία. Άλλωστε δεν νομίζω οι περισσότεροι εδώ πέρα να είμαστε εταιρίες αλλά ιδιώτες με ένα απλό οικιακό σύστημα.
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μαζί σου τότε Απλά είχα την εντύπωση ότι το απορρίπτεις συνολικά σαν τεχνολογία...
therock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Με τις αλλαγες των Vertex εχουμε κανα νεο? Αντε γιατι με αυτα και μ'αυτα εχω νεο πισι εδω και 1μιση μηνα και ακομα να το λειτουργησω με τα ευτραπελα που μου συμβαινουν.
juno12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να κάνετε τους δίσκους ssd raid αφού είναι από μόνοι τους τρομερά γρήγοροι σαν δίσκοι. Μερικοί μου φαίνεται είναι η προσωποποίηση του ρητού "Ενός του χαρίζανε ένα γάιδαρο και τον κοίταγε στα μάτια" κοινώς δεν φτάνει που έχετε και χωρίς raid τρομερά απίστευτες ταχύτητες για τα μέχρι τώρα στάνταρτ σκηνικά(Βλέπε κλασικούς μηχανικούς δίσκους) θέλετε να τους κάνετε άντε ένα 10-20 % ποιο γρήγορους για εμένα προσωπικά αυτό είναι αγνωμοσύνη. ο λόγος, για περισσότερο χώρο σου κάνει; επίσης το κέρδος, τουλάχιστον σ'εμένα, είναι 35-40% σε read και 50+% σε write και τους πήρα με πιστωτικό τον ένα και μεταχειρισμένο τον άλλο, οπότε στην τιμή μου βγήκε στα 2/3 από όσα έπρεπε να δώσω.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αν θελεις μεγαλύτερη χωρητικότητα απλά παίρνεις έναν μεγαλύτερο τι ποιο δύσκολο άλλωστε και σιγά μην κέρδισες τόσο πολύ με το raid στους ssd δίσκους.
juno12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αν θελεις μεγαλύτερη χωρητικότητα απλά παίρνεις έναν μεγαλύτερο τι ποιο δύσκολο άλλωστε και σιγά μην κέρδισες τόσο πολύ με το raid στους ssd δίσκους. ε ναι μωρέ σιγά τί κέρδισα από έναν σε σύγκριση με 2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα