Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ενας μπορει να εβγαλε προβλημα παγκοσμιος-παντως του φιλου εδω του εβγαλαν και οι δυο !!!!

Οποτε..

οπότε τπτ...

και μένα μου έχουν βγάλει πρόβλημα WD δίσκοι και Seagate δίσκοι, σε άλλους Samsung ή Hitachi...

δεν πρέπει να προτιμάμε κανέναν από αυτούς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειπα αυτο !! Απλα να προτιμαμε αυτους με τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!

Αυτη ειναι η λυση. Εκτος και αν καποιος το φυσαει το χρημα . Για εμας που δουλευουμε απο το πρωι εως αργα το απογευμα οι προτασεις πρεπει να ειναι ΣΩΣΤΕΣ.

Αυτη τη στιγμη τα λιγοτερα προβληματα τα εχουν οι intel ssd. Μια "βολτα " στο google. θα σε πεισει.

nope προτιμάω Corsair, συνήθως προτείνουμε OCZ επειδή είναι λίγο πιο φτηνοί από τους Corsair και γιατί έχουν αρκετά καλό support στα OCZ forums

το ότι του κάηκαν 2 OCZ δεν μου λέει κάτι, δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, υπάρχει και η περίπτωση να φταίει κάτι στο laptop του

δεν έχω ψάξει για πρόβλημα με τον SSD της Intel αλλά και πάλι δεν έχει βγάλει πρόβλημα ούτε ένας παγκοσμίως? αμφιβάλω...

της SandForce είναι ο controller :-) http://www.sandforce.com/

Πήγαινε λίγο στα λινκς που έδωσε ποιο πάνω το παιδί με το πρόβλημα των οcz ssd δίσκων και θα δεις ότι δεν είναι μόνο ένας που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά πολλοί.

Και μη μου συγκρίνεις μια εταιρία σαν την Intel που βγαζει και επεξεργαστές παγκοσμίως με εταιρίες σαν την ocz και λοιπές που άντε πέρα από ssd δίσκους να βγάζουν και καμιά μνήμη και ως εκεί.

• Super Moderators

ναι αλλά πόσοι αγοράζουν τελευταία τον Intel G2 για να δούμε προβλήματα? :P

το ότι βγάζει επεξεργαστές παγκοσμίως δεν μου λέει κάτι, δες το πρόβλημα με τις μητρικές των Sandybridge, δες την προσπάθειά της με το Larabee...

Καλά άστο δεν επιμένω γιατί εσύ εχεις βαλθεί ότι και να σου πούμε να υποστηρίζεις ocz & corsair και μας λες ότι ο Intel είναι για τα μπάζα μπροστά σε αυτές τις δυο εταιρίες.

Καλά άστο δεν επιμένω γιατί εσύ εχεις βαλθεί ότι και να σου πούμε να υποστηρίζεις ocz & corsair και μας λες ότι ο Intel είναι για τα μπάζα μπροστά σε αυτές τις δυο εταιρίες.

Ακρη ΔΕΝ βγαινει ! Παμε να δουμε τον αγωνα !! :rolleyes:

• Super Moderators

έγραψα πουθενά ότι είναι για τα μπάζα? κάντο quote να το βρω και εγώ, αλλιώς μην βάζεις λόγια που δεν έχω πει στο στόμα μου...

απλά υποστήριξα ότι πλέον δεν αξίζει να τον πάρεις γιατί είμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία της νέας γενιάς...

Όχι αλλά ακόμα και τη νέα γενιά την έκανες ότι είναι για τα μπάζα σε σχέση με τους ocz & corsair.

έχουν ανακοινωθεί SSD από OCZ & Corsair που θα βασίζονται πάνω στο νέο SandForce (SF2000) controller ο οποίος είναι πιο γρήγορος από τα νούμερα που έχουμε δει για τον Intel G3...

Έχω άδικο?

• Super Moderators

δλδ επειδή κάποιος είναι πιο αργός σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα? τι σύνδρομο κατωτερότητας είναι αυτό?

από την στιγμή που τα νούμερα που έχουμε δει για τον Intel G3 είναι χαμηλότερα από τα αντίστοιχα των νέων SandForce based SSD, τι θες να πω, ότι είναι πιο γρήγοροι αυτοί της Intel? τώρα αν είναι fake αυτά των Intel G3 (βγουν πιο γρήγοροι) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, σε λίγες βδομάδες θα ξέρουμε...

Μη τσακωνεστε...

Τελικα ευτυχως δεν φαινεται οτι φταιει ο φορητος μου (που ηταν κ το ποιο λογικο) , καθοσον μια βολτα οπως ειπα κ πριν στο support forum της OCZ θα σας αποκαλυψει τον χαμο που γινεται απο χρηστες που σαν κ εμενα ενα ωραιο πρωινο πηραν τον ssd στα χερια με αποκορυφωμα αυτον http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?84989-I-ve-had-THREE(

, οποιος του "πεθανε" 3 φορες στην σειρα.

Προς τον παρον καθομαι στο αργο αλλα αξιοπιστο τελικα wd scorpio black και θα δω. Ετσι κι αλλιως εχω 3 χρονια εγγυηση (ευτυχως). Οποτε θα περιμενω λιγο ν αξεκαθαρισει το τοπιο και θα δω προς τα που θα κινηθω. Η αληθεια ειναι παντως οτι η εμπιστοσυνη μου στην OCZ κλονιστηκε κ αν λαβω υποψη και τον πανικο που εχει γινει στην μεταβαση απο 34nm->25nm http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?84686-complaint-about-25nm-SSD-drives , οπου μεριδιο ευθυνης παντως φαινεται να φερει η intel (με καποιας μορφης σαμπονταζ) , με βλεπω να κινουμαι προς intel μερια . Ετσι κι αλλιως σε πραγματικες συνθηκες δεν βλεπουμε ποτε τα πολυδιαφημιζομενα 285/275 της OCZ αλλα μαλλον το απιστευτο random read της intel.

Είπαμε μην λέμε και κουλά ρε φίλε τι σαμποτάζ να κάνει η κάθε intel αν δεν μπορεί μια εταιρία να φτιάξει κάτι αξιόπιστο για όλους τους υπολογιστές είτε φοράνε Intel motherboard chip set είτε οποιαδηποτε άλλης εταιρίας.

Αλλά αυτά είναι ότι πληρώνεις παίρνεις και εσύ δυστυχώς το έμαθες με το χειρότερο τρόπο.

Ναι μεν η Intel είναι πανάκριβη σε καποια πράγματα αλλά αν μη τη άλλο προσφέρει αξιοπιστία και σιγουριά κάτι που καμία ocz κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να προσφέρει.

Όπως θα καταλάβατε είμαι intelακιας. :-D

πράγματι αυτοί οι 25nm OCZ Vertex 2 βγήκαν χάλια, χάνουν και σε ταχύτητα επίσης...

Τι έγινε ξαφνικά τα γυρνάμε και εκεί που οι ocz ήταν ταχύτατοι και τρομεροί ξαφνικά έγιναν "βγήκαν χάλια, χάνουν και σε ταχύτητα επίσης..." πως και τέτοια στροφή 160 μούρων?

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα :devil:

Είπαμε μην λέμε και κουλά ρε φίλε τι σαμποτάζ να κάνει η κάθε intel αν δεν μπορεί μια εταιρία να φτιάξει κάτι αξιόπιστο για όλους τους υπολογιστές είτε φοράνε Intel motherboard chip set είτε οποιαδηποτε άλλης εταιρίας.

Διαβασε εδω : http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?84686-complaint-about-25nm-SSD-drives&p=600826&viewfull=1#post600826

Συγκεκριμενα : Now..Intel intentionally limit the sequential speed of their drives lower than what they are actually capable of running, they do this so that any nand changes are masked....

Διαβασε εδω : http://www.ocztechno...ll=1#post600826

Συγκεκριμενα : Now..Intel intentionally limit the sequential speed of their drives lower than what they are actually capable of running, they do this so that any nand changes are masked....

Συγνώμη εσύ δηλαδη περίμενες να παραδεχτεί η ocz ότι ήτανε δικό της λάθος ή να ρίξει το μπαλάκι κάπου αλλού π.χ. στην Intel?

Εγω πάλι περίμενα να κάνει το δεύτερο όπως και έκανε απ' ότι βλέπω.

Είναι κάτι σαν τους Internet providers στην Ελλάδα ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον και άντε κάτσε βρες εσύ άκρη ποιος φταίει μετά.

• Super Moderators

Ναι μεν η Intel είναι πανάκριβη σε καποια πράγματα αλλά αν μη τη άλλο προσφέρει αξιοπιστία και σιγουριά κάτι που καμία ocz κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να προσφέρει.

Όπως θα καταλάβατε είμαι intelακιας. :-D

τι έγινε με τις μητρικές των SandyBridge? αξιοπιστία? ποιος ήρθε?

με τα P55 mobos που καιγόντουσαν τα pins της μητρικής και έπαιρναν και επεξεργαστές μαζί?

Τι έγινε ξαφνικά τα γυρνάμε και εκεί που οι ocz ήταν ταχύτατοι και τρομεροί ξαφνικά έγιναν "βγήκαν χάλια, χάνουν και σε ταχύτητα επίσης..." πως και τέτοια στροφή 160 μούρων?

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα :devil:

οι 25nm είναι ελάχιστοι και οι πιο πρόσφατοι, η συντριπτική πλειοψηφία είναι 34nm...

μίλησα για συγκεκριμένους όχι για όλους, οπότε που την βλέπεις την στροφή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...