LouCi4er Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Όχι δεν τον βλέπει σε άλλον φορητό. Τον έβαλα όπως είπα κ σε θήκη για εξωτερικούς , κ πάλι τίποτα . Ακριβώς το ίδιο κ με τον προηγούμενο . Ειναι πιθανο ο φορητος μου να τροφοδοτεί την θύρα με κακής ποιότητας τάση ( spikes κτλ) κ μου καιει τους ssds? τώρα του ξαναεβαλα τον παλιό που είχε ( μηχανικό ) κ προς το παρών είναι οκ. Αλλά τι γίνεται με τους ssds??? Τι να σου πω βρε παιδι μου,πολλα μπορει να παιζουν.Και πως να το διαπιστωσεις αν η θυρα δινει λαθος ρευμα? Τον γυρισες πισω?Αν οχι κρατα τον λιγο καιρο μεχρι να ερθουν οι Vertex 3 μπας και εισαι πιο τυχερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι κι αλλιως τωρα ειμαι εκτος Αθηνων κ θα γυρισω σε κανα μηνα. Λεω να το γυρισω πισω. Αν και ο 3ος μου το κανει αυτο τοτε θα κανω αυτο που λες. Εν τω μεταξυ εχω ξενερωσει απιστευτα απο το ποσο αργος μου φαινεται ο μηχανικος (ακομα κ ο "γρηγορος" scorpio black...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ΛΟιπον σκεφτομαι να βαλω SSD σε παλιο σχετικα laptop με IDE. Aν παρω ανταπτορα sata->ide http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250749497731&ssPageName=STRK:MEWAX:IT και βαλω sata ssd οπως κανα ocz vertex2 θα εχω μικροτερη ταχυτητα μεταφορας λογω του ανταπτορα? Υπαρχει περιπτωση να καει ο ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Λογικα ata133 θα χεις οποτε διαμεταγωγη δεδομενων 133mb/s εναντι 150mb/s (sata1) η 300mb/s(sata2). οποτε θα σε συμβουλευα να παρεις κατι πιο φτηνο εαν το θες μονο για το συγκεκριμενο λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ανοιξα θεμα στο support forum της OCZ , οπου βρηκα αυτα: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?84934-39-days-in-Vertex-2-disappeared http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?84989-I-ve-had-THREE(!)-Vertex-2-s-die-on-me! Ακριβως τα ιδια με εμενα. Μαλλον παω για αλλαγη εταιριας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ε μα κι εσύ ocz ρε φίλε διάλεξες. Απ' ότι βλέπω στο τοπικ που άνοιξες στο support της ocz έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα οπότε μάλλον φταίει η εταιρία και όχι ο υπολογιστής σου. Πάρε τον intel postville να ησυχάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 fail αγορά τώρα ο Intel Postville, είναι πιο αργός από τους SandForce based και τον άλλο μήνα βγαίνουν οι Intel G3...πεταμένα λεφτά να πάρεις τώρα Intel G2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ε μα κι εσύ ocz ρε φίλε διάλεξες. Απ' ότι βλέπω στο τοπικ που άνοιξες στο support της ocz έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα οπότε μάλλον φταίει η εταιρία και όχι ο υπολογιστής σου. Πάρε τον intel postville να ησυχάσεις. +1000000 8 μηνες τον εχω τον intel και πεταει. Intel για παντα !! Οτι δινεις παιρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 fail αγορά τώρα ο Intel Postville, είναι πιο αργός από τους SandForce based και τον άλλο μήνα βγαίνουν οι Intel G3...πεταμένα λεφτά να πάρεις τώρα Intel G2 Μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Αφού σε συγκριτικά λένε ότι παρόλο που είναι ένας ssd 2 ετών σκίζει ακόμα και φετινούς ssd δίσκους στις ταχύτητες αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει πολλά έτσι δεν είναι? Εσύ δηλαδή ποιόν ssd δίσκο θα πρότεινες στο εύρος χρημάτων που έχει ένας intel postville 80gb που να είναι και αξιόπιστοι και από τους ποιο γρήγορους και γιατί? Όσο για τους νέους Intel g3 ssd θα είναι τρομερά ακριβοί τώρα που θα βγουν σε σημείο που θα είναι απλησίαστοι. Μακάρι να είναι σε λογικά πλαίσια τιμής για να τους τιμήσουμε αλλά δεν. +1000000 8 μηνες τον εχω τον intel και πεταει. Intel για παντα !! Οτι δινεις παιρνεις. Να υποθέσω του εχεις κάνει και το τελευταίο firmware update σωστά? Αν ναι μπορείς να μου πεις αν όταν το έκανες έχασες τιποτα από τα δεδομένα που είχε μέσα ο δίσκος ssd π.χ. τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 δώσε πρόσφατο συγκριτικό που να βγάζει τον Intel G2 γρηγορότερο από έναν OCZ Vertex 2 ή από έναν Corsair Force Series, τους οποίους προτείνουμε συνήθως... που το άκουσες ότι θα είναι τρομερά ακριβοί οι Intel G3? γνωρίζεις ότι θα είναι στα 25nm NAND Flash το οποίο θα ρίχνει το κόστος κατασκευής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 δώσε πρόσφατο συγκριτικό που να βγάζει τον Intel G2 γρηγορότερο από έναν OCZ Vertex 2 ή από έναν Corsair Force Series, τους οποίους προτείνουμε συνήθως... που το άκουσες ότι θα είναι τρομερά ακριβοί οι Intel G3? γνωρίζεις ότι θα είναι στα 25nm NAND Flash το οποίο θα ρίχνει το κόστος κατασκευής? Μακάρι να εχεις δίκιο και να τους τιμήσουμε φίλε γιατί λογικά όταν με το καλό βγουν θα είναι κορυφή και θα βάζουν κάτω τον οποιοδηποτε ssd έτσι δεν είναι? Θα δούμε όσο για τα συγκριτικά που μου λες να σου πω περίμενε λίγο να τα βρω γιατί τα είχα βρει πριν αρκετούς μήνες. Πότε αναμένονται οι νέοι intel g3 ssd δίσκοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 έχουν ανακοινωθεί SSD από OCZ & Corsair που θα βασίζονται πάνω στο νέο SandForce (SF2000) controller ο οποίος είναι πιο γρήγορος από τα νούμερα που έχουμε δει για τον Intel G3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Thresh μήπως είσαι διαφημιστής των ocz? Λέω μήπως γιατί σαν πολύ προώθηση των ocz ssd κάνεις. Πάντως ο φίλος ποιο πάνω πήρε ocz και είδη 2 του κάηκαν και μάλλον πάει για τον τρίτο. Και αν δεις και τα λινκς που λέει ποιο πάνω εκεί και αν υπάρχουν άτομα που τους έχουν καεί οι ocz ssd. Κάποιο αντίστοιχο χοντρό πρόβλημα σε Intel ssd εχεις δει? Και να σου πω ο sandforce controller που θα έχουν οι ocz ποια εταιρία τον φτιάχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 nope προτιμάω Corsair, συνήθως προτείνουμε OCZ επειδή είναι λίγο πιο φτηνοί από τους Corsair και γιατί έχουν αρκετά καλό support στα OCZ forums το ότι του κάηκαν 2 OCZ δεν μου λέει κάτι, δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, υπάρχει και η περίπτωση να φταίει κάτι στο laptop του δεν έχω ψάξει για πρόβλημα με τον SSD της Intel αλλά και πάλι δεν έχει βγάλει πρόβλημα ούτε ένας παγκοσμίως? αμφιβάλω... της SandForce είναι ο controller http://www.sandforce.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 nope προτιμάω Corsair, συνήθως προτείνουμε OCZ επειδή είναι λίγο πιο φτηνοί από τους Corsair και γιατί έχουν αρκετά καλό support στα OCZ forums το ότι του κάηκαν 2 OCZ δεν μου λέει κάτι, δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, υπάρχει και η περίπτωση να φταίει κάτι στο laptop του δεν έχω ψάξει για πρόβλημα με τον SSD της Intel αλλά και πάλι δεν έχει βγάλει πρόβλημα ούτε ένας παγκοσμίως? αμφιβάλω... της SandForce είναι ο controller http://www.sandforce.com/ Ενας μπορει να εβγαλε προβλημα παγκοσμιος-παντως του φιλου εδω του εβγαλαν και οι δυο !!!! Οποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα