sakis.kom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πω... πω... πληροφορίες! Διάβασα τα μισά και... δεν αντέχω άλλο. Θα εκραγεί ο εγκέφαλός μου με τόσα πράγματα που διαβάζω! Συνεχίστε έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdevelek Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Συμπαθάτε με που δεν μπορώ να διαβάσω 40 σελίδες... Έχω μια πολύ γρήγορη ερώτηση: τελικά είναι συμφέρον να έχει κανείς το system partition (C:\) σε SSD, σε σύγκριση με HDD? Υποθέτουμε λειτουργικό με trim support. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ε ναι για αυτο αγοραζεις ssd,για να φορτωνουν πολυ γρηγορα os,προγραμματα και ισως και καποια βαρια εγγραφα που χρησιμοποιουμε συχνα για οποιαδηποτε αλλη χρηση απλα εχεις αγορασει ενα πολυ ακριβο,μικρης χωρητικοτητας δισκο με μειωμενη διαρκεια ζωης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Disk Cleanup μπορούμε να κάνουμε σε SSD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Disk Cleanup μπορούμε να κάνουμε σε SSD; Μπορείς, αλλά αν έχεις trim δεν είναι απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdevelek Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ε ναι για αυτο αγοραζεις ssd,για να φορτωνουν πολυ γρηγορα os,προγραμματα και ισως και καποια βαρια εγγραφα που χρησιμοποιουμε συχνα ωραία, αυτό περίμενα η διαφορά "βγάζει μάτια" ή είναι απλά αισθητή; με το TRIM ενεργό, η ίδια διαφορά υπάρχει ΚΑΙ στο γράψιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 "βγάζει μάτια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς, αλλά αν έχεις trim δεν είναι απαραίτητο. Άλλο πράγμα το trim άλλο το disk cleanup, μην τα μπερδεύουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ κάποια στιγμή θέλω να πάρω SSD, δεν φεύγω όμως από τα XP με τίποτα. Θα έχω κέρδος σε επιδόσεις με αυτήν την αλλαγή? Ή, στα ΧΡ (χωρίς TRIM)θα πάει τσάμπα ο SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 με μειωμενη διαρκεια ζωης H intel πάντως υπόσχεται απίθανα νούμερα mtbf. 1.2 εκατομμύρια ώρες για την ακρίβεια. do the math! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 H OCZ δινει 2.000.000 mtfb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ωραία, αυτό περίμενα η διαφορά "βγάζει μάτια" ή είναι απλά αισθητή; με το TRIM ενεργό, η ίδια διαφορά υπάρχει ΚΑΙ στο γράψιμο; ειναι αισθητη,τοσο που μετα απο λιγο ασυναισθητα περιμενεις τα παντα να τρεχουν λες και φορτωνονται απο την μνημη το trim δεν εχει σχεση με την ταχυτητα του δισκου αλλα με την διατηρηση της σε βαθος χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ κάποια στιγμή θέλω να πάρω SSD, δεν φεύγω όμως από τα XP με τίποτα. Θα έχω κέρδος σε επιδόσεις με αυτήν την αλλαγή? Ή, στα ΧΡ (χωρίς TRIM)θα πάει τσάμπα ο SSD? βάλε win7, μην κολλάς σε ένα λειτουργικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αν και αμμεσα δεν αφορα το εδω θεμα επειδη το παρατησρσα απο οταβ εβαλα τον ssd πηρα image με το Norton ghost και αντι να συμπιεσει το τελικο αρχειο το κανει πιο μεγαλο απο το αρχικο.Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το προγραμμα αλλα τιποτα... 30GB το λειτουργικο , 42GB το image και με συμπιεση. Μπορει να εχει σχεση ο ssd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν δοκιμαζεις άλλο πρόγραμμα του ειδους π.χ. acronis true image 2011 home edition. Για εμένα πολύ καλύτερο από το χάλια norton ghost. Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι ότι παλιότερα στο norton ghost αν ο δίσκος που θα έκανες επαναφορά δεν είναι ίδιας χωρητικότητας με αυτόν που έκανες backup τότε δεν μπορούσε να κάνει επαναφορά δεν ξέρω αν το διόρθωσαν πλέον αυτό αλλά το acronis αυτό το έχει από αρχαιοτάτων χρόνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα