blackstar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια εχω προβλημα. Σημερα το πρωι ο φορητος μου δεν εκκινει. Συγκεκριμενα μενει κολλημενος στην οθονη της bios κ το λαμπακι του σκληρου μενει συνεχεια αναμμενο. Αν πατησω del μετα απο κανα 2λεπτο καταφερνω κ μπαινω bios οπου ο σκληρος δεν υπαρχει. Δοκιμασα επαναφορα bios σε default ρυθμισεις ακομα και boot σε ide /aschi χωρις αποτελεσμα. Κατοπιν bootara σε linux , συγκεκριμενα το parted magic για να κανω secure erase αλλα ουτε εκει βρηκε τον σκληρο , ουτε κ με hot plug αυτου. Να φανταστω οτι παω για rma? Δεν νομίζω να έχεις πολλές επιλογές, ίσως μια δοκιμή σε ενα desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δοκιμασα σε αλλο φορητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δοκιμασα σε αλλο φορητο... Εβγαλες ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα!!! Δυστυχως οχι. Τον εβαλα ακομα κ σε θηκη εξωτερικου σκληρου. Τελικα απευθυνθηκα στο καταστημα απο οπου το αγορασα (ευτυχως προτιμησα καταστημα στην Αθηνα και ας εδωσα 20Ε παραπανω) κ θα τον παω απο εβδομαδα να τον δουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγώ μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τον ssd μου δεν θα κάνω τίποτα στον καινούργιο (Corsair Force Series SSD 120GB)πέραν της απενεργοποίησης του defragment και την επαλήθευση ότι δουλεύει το trim. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ενδείξεις περί bad sectors ήταν λάθος του προγράμματος. Εγώ όμως θέλω όταν κάνω check να βλέπω ότι ο δίσκος είναι απόλυτα υγιής. Παραθέτω τα benchmarks του νέου δίσκου χωρίς tweaks. Θεωρώ ότι είναι αμαρτία να χάσω hibernation,restore point και page file για μερικά παραπάνω mb/s και 10 giga χώρου. A και για να μην ξεχάσω: ο δίσκος υποτίθεται ότι ήταν της κούτας και τον έβαλα χθές. Πόσες ώρες λειτουργίας λέει το hdtune? 100 ή 14;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγώ μετά την πρόσφατη περιπέτεια με τον ssd μου δεν θα κάνω τίποτα στον καινούργιο (Corsair Force Series SSD 120GB)πέραν της απενεργοποίησης του defragment και την επαλήθευση ότι δουλεύει το trim. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ενδείξεις περί bad sectors ήταν λάθος του προγράμματος. Εγώ όμως θέλω όταν κάνω check να βλέπω ότι ο δίσκος είναι απόλυτα υγιής. Παραθέτω τα benchmarks του νέου δίσκου χωρίς tweaks. Θεωρώ ότι είναι αμαρτία να χάσω hibernation,restore point και page file για μερικά παραπάνω mb/s και 10 giga χώρου. A και για να μην ξεχάσω: ο δίσκος υποτίθεται ότι ήταν της κούτας και τον έβαλα χθές. Πόσες ώρες λειτουργίας λέει το hdtune? 100 ή 14;;;; Γιατί ρε φίλε για εξήγησε σε παρακαλώ πολύ με λίγα λόγια τι ακριβώς σου έγινε στον ssd δίσκο σου και γιατί πιστεύεις ότι έγινε. Καλημερα!!! Δυστυχως οχι. Τον εβαλα ακομα κ σε θηκη εξωτερικου σκληρου. Τελικα απευθυνθηκα στο καταστημα απο οπου το αγορασα (ευτυχως προτιμησα καταστημα στην Αθηνα και ας εδωσα 20Ε παραπανω) κ θα τον παω απο εβδομαδα να τον δουν. Γιατί σε εσενα τι έπαθε ο ssd δίσκος σου? Και ρε παιδιά(Απευθύνομαι και στους δυο μήπως είναι ελαττωματικοί ή χαλάνε ευκολότερα από τους κλασικούς δίσκους οι ssd δίσκοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σε εμένα έβγαλε bad sectors τώρα το αν ένας ssd μπορεί να βγάλει ή όχι bad sectors δεν το ξέρω. Από το Πλαίσιο τον άλλαξαν,καλώς ή κακώς πάλι δεν το γνωρίζω. Με το φτωχό μου μυαλό όμως σκέφτομαι ότι δεν γίνεται τη μια φορά το διαγνωστικό εργαλείο να τον βγάζει ok και την άλλη με πρόβλημα. Ή θα κάνει λάθος ή δεν θα κάνει, δε συμφωνείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 [...] Ή θα κάνει λάθος ή δεν θα κάνει, δε συμφωνείτε; Αν είχαν ίδιο firmware version, μάλλον θα συμφωνήσω. Αν είχαν διαφορετικό, μάλλον θα διαφωνήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 τον ιδιο δίσκο με το ίδιο firmware στο ιδιο συστημα με το ιδιο προγραμμα κατα την πρωτη μερα αγορας μου τον εβγαλε οκ. Χωρις καμμία αλλαγή μετά απο 1 μήνα έβγαλε bad sectors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παιδια καλησπερα εχω μια απορια.εβαλα εναν vertex 2 120g καιτα windows rating 5.9 γιατι? εχω κανει ολα τα βηματα που γραφει και αυτος και καποιος αλλος οδηγος. καμια ιδεα? εχω και αλλους hd sata παιζει ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έχει vista; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αν λες για μενα ειναι windows 7 64bit . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παιδια καλησπερα εχω μια απορια.εβαλα εναν vertex 2 120g καιτα windows rating 5.9 γιατι? εχω κανει ολα τα βηματα που γραφει και αυτος και καποιος αλλος οδηγος. καμια ιδεα? εχω και αλλους hd sata παιζει ρολο? Το προβλημα ποιο ειναι .. ??? Επειδη γραφει μονο 5.9 ??? Απλα ignore it ... Το συγκεκριμενο rating ειναι γτπ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το προβλημα ποιο ειναι .. ??? Επειδη γραφει μονο 5.9 ??? Απλα ignore it ... Το συγκεκριμενο rating ειναι γτπ ... δεν θα πω οτι εχεις αδικο απλα οταν δικα μου ατομα με ssd βλεπουν παραπανο το ψαχνω μην παιζει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 δεν θα πω οτι εχεις αδικο απλα οταν δικα μου ατομα με ssd βλεπουν παραπανο το ψαχνω μην παιζει τιποτα. Bios update μητρικής Drivers μητρικής. Κλειστό antivirus. Άδειασμα τουλάχιστον το 30 % του disk (τον αφήνεις και καμπόση ώρα αδρανή να trimaρει) Αποσύνδεση των μηχανικών Disk Και ξανατρέξε το bench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα