JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Υπάρχει καμιά περίπτωση να καταστραφεί εντελώς ένας ssd δίσκος από το οτιδήποτε? Αν ναι από τι κινδυνεύει να καταστραφεί ένας ssd δίσκος χωρίς να μπορείς να τον επαναφέρεις σε νορμάλ λειτουργία? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 E, ναι, όπως οτιδήποτε έχει ύλη στο μάταιο τούτο κόσμο, έτσι και οι ssd μπορεί να καταστραφούν από ένα πειραγμένο τροφοδοτικό, μια αναλαμπή της ΔΕΗ, μια πυρηνική έκρηξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 liopyr εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ κάνεις πλάκα. Σοβαρά ρωτάω αν υπάρχει που μπορεί να κάνει κάποιος κατά λάθος και να καταστρέψει τον ssd δίσκο του και όχι αυτά που λέει ο liopyr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 liopyr εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ κάνεις πλάκα. Σοβαρά ρωτάω αν υπάρχει που μπορεί να κάνει κάποιος κατά λάθος και να καταστρέψει τον ssd δίσκο του και όχι αυτά που λέει ο liopyr. όχι δεν υπάρχει.ακραία η ερώτηση σου για αυτό απάντησε και ο λιοπυρ ακραία. εξάλου respect γιατί έχει γράψει τον πιο απλό και σωστό οδηγό που έχω διαβάσει. δεν παθαίνει τίποτα ο ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Και ομως o Liopyr καλα τα λεει. Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα δουλευει απροβληματιστα για παντα. Για αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι εγγυησεις ορθης λειτουργιας απο τις εταιριες κατασκευης. Αλλα η πιθανοτητα αστοχιας θα υπαρχει παντα (factor X). Παντως πιστευω οτι σε καθημερινη χρηση ,ενας ssd εχει αυξημενη πιθανοτητα να μην βγαλει σφαλμα ,ειδικα στους φορητους λογω τις απουσιας κινητων μερων και αντοχης σε υψηλες θερμογρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) έχω δει αρκετές φορές στο forum να μην εμπιστευόμαστε το CrystalDiskMark για SSD benchmarking... Δεν ειμαι ομως λογικο ο δισκος να εχει αλλες επιδοσεις αμεσως μετα το φορματ, και αλλες μετα απο μηνες χρησης? Oι ρυθμισεις που προτεινονται σε αυτο το link βοηθανε καθολου? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από insomnian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειμαι ομως λογικο ο δισκος να εχει αλλες επιδοσεις αμεσως μετα το φορματ, και αλλες μετα απο μηνες χρησης? Oι ρυθμισεις που προτεινονται σε αυτο το link βοηθανε καθολου? προφανώς βοηθάνε και αυτές έχει προτείνει και το συγκεκριμένο topic που είμαστε, σε προηγούμενα (πρώτα) posts ασφαλώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 liopyr εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ κάνεις πλάκα. Σοβαρά ρωτάω αν υπάρχει που μπορεί να κάνει κάποιος κατά λάθος και να καταστρέψει τον ssd δίσκο του και όχι αυτά που λέει ο liopyr. Ουτε ο liopyr σου κανει πλακα.Ειναι πολυ πιο ανθεκτικοι απο τους μηχανικους.Δεν παθαινουν τπτ,ειναι πολυ αξιοπιστοι και σταθεροι και δεν χρειαζονται βρεφικη φροντιδα.Απλα βγαλε απο το μυαλο σου οτι εχεις ssd,να σκεφτεσαι συνεχεια οτι ειναι ενας γρηγορος σκληρος δισκος. Τωρα αν καποιος σκοπευει να τον προσεχει σαν τα ματια του επειδη θελει να τον καρατησει 10 χρονια τι να πω (δεν μιλαω για σενα,γενικα το λεω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κάπου είχα διαβάσει ότι αν σβήσεις καποιο raw του ssd δίσκου απλά καταστρέφεις το δίσκο και δεν υπάρχει επαναφορά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τι είναι το RAW του SSD; Μόνο σε σχέση με το filesystem ξέρω ν αναφέρεται το raw αλλά δε βγάζει κάποιο νόημα μ αυτό που λες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για δείτε και τα δικά μου νούμερα βρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 πολύ καλά νούμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εχω τον δισκο που αναγραφεται στην υπογραφη μου ( OWC Mercury Extreme Pro 120GB ).. Πως εξηγητε τις παρακατω διαφορες .. ?? Στο πρωτο λινκ απο το imageshack βλεπουμε μετρησεις με το Crystaldinskmark απο το γνωστο site http://www.storagereview.com και διπλα ακριβως δεξια η δικια μου μετρηση αλλα με διαφορετικα αποτελεσματα ... http://img28.imagesh...i/87826839.png/ Μετα παμε στο HD Tune Αριστερα ειναι η δικια μου μετρηση με το ιδιο ακριβως προγραμμα και δεξια μετρησεις απο το http://www.pureoverclock.com http://img207.images...i/98718370.png/ Και τελος τι λετε για αυτο το εσφαλμενο μνμ για bad sectors απο το HD Tune .. ?? http://img406.images...f/51417067.png/ Στην αρχη οταν τον πηρα μου εβγαζε μνμ στο post για προβλημα του SMART .... Και παταγα F1 για να συνεχισει στο boot .... Το παραμελησα το θεμα για λιγο καιρο και ειχα βαλει εναν μηχανικο δισκο να κανω τη δουλεια μου ( για να μη παταω F1 , βαριομουν και να το ψαξω ) και βαζοντας παλι τον ssd πισω δε μου βγαζει το μνμ στο post τωρα ... Περιεργα πραγματα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 τελικά το trim πρέπει να δουλεύει. παρατηρώ την χωρητικότητα του ssd και από 63,4gb ελεύθερα που ήταν και το είχα σημειώσει... μην γελάτε ..πήγε 63,6gb. φυσικά χωρίς να απεγκαταστήσω τίποτα και πάιζοντας full με saves κτλπ. μικρό το ποσό αλλά υπαρκτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια εχω προβλημα. Σημερα το πρωι ο φορητος μου δεν εκκινει. Συγκεκριμενα μενει κολλημενος στην οθονη της bios κ το λαμπακι του σκληρου μενει συνεχεια αναμμενο. Αν πατησω del μετα απο κανα 2λεπτο καταφερνω κ μπαινω bios οπου ο σκληρος δεν υπαρχει. Δοκιμασα επαναφορα bios σε default ρυθμισεις ακομα και boot σε ide /aschi χωρις αποτελεσμα. Κατοπιν bootara σε linux , συγκεκριμενα το parted magic για να κανω secure erase αλλα ουτε εκει βρηκε τον σκληρο , ουτε κ με hot plug αυτου. Να φανταστω οτι παω για rma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα