Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια τι παίζει με intel drivers που διαβάζω για ssd?

άσχετο , αλλά μετά από χρήση 2 μηνών περίπου ο ssd συνεχίζει να πετάει (σύμφωνα με ΑΤΤΟ)παρόλο τισ απεγκαταστάσεις κανά 2-3 προγραμμάτων και πολλών benchmark.

Δημοσ.

τπτ, δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορώ να βγάλω συμπερίσματα...

Πες οτι ειδες ολους τους write δεικτες κατεβασμενους, τι "συμπερίσματα" θα εβγαζες? :)

Δημοσ.

Μιας και οι ssd ειναι ...ευαισθητοι πιο πολοι απο τους μηχανικους , αν δουμε οτι χανουν ταχυτητα , μπορουμε να τους επαναφερουμε στην αρχικη κατασταση ?

Εγω τον εχω ~4 μηνες περιπου με αμετρητα install-uninstall και δεν εχει πεσει στο ελλαχιστο η αποδοση.Αν δεις οτι εχει πεσει με ενα secure erase επανερχεται στην αρχικη κατασταση,οπως οταν τον αγορασες.Μειωση αποδοσης δεν εννοω απο (για Sandforce πχ) 280/260 να δεις 270/240.Μιλαμε για αρκετη μειωση.Εγω πχ αν εκανα οτιδηποτε θα ηταν αν εβλεπα τις ταχυτητες του κατω απο 200.

Δημοσ.

Πες οτι ειδες ολους τους write δεικτες κατεβασμενους, τι "συμπερίσματα" θα εβγαζες? :)

Οτι χρειαζεται ενα secure erase,αν τον εχεις πολυ καιρο αφορμαριστο.

Δημοσ.

Εγω τον εχω ~4 μηνες περιπου με αμετρητα install-uninstall και δεν εχει πεσει στο ελλαχιστο η αποδοση.Αν δεις οτι εχει πεσει με ενα secure erase επανερχεται στην αρχικη κατασταση,οπως οταν τον αγορασες.

Πως γινεται αυτο ???? Καλη χρονια να εχουμε. :mellow:

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν δώσεις screenshot με το benchmark δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάνεις τον intel 80gb postville g2 ωστε να μας πει αν λέει σαν ssd δίσκος το εν λόγο μοντέλο?

Και ποτέ αναμένετε να βγάλει την νέα γενιά ssd δίσκων η Intel γιατί όταν βγει λογικά θα πέσει κι άλλο η τιμή των παλιών δίσκων έτσι δεν είναι?

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Έχει κάνεις τον intel 80gb postville g2 ωστε να μας πει αν λέει σαν ssd δίσκος το εν λόγο μοντέλο?

[...]

Μια χαρά είναι αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να λέω κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανέναν άλλον. Αν και δε νομίζω πως θα μπορούσα να δω κάποια διαφορά...

Δημοσ.

Τον έχεις στη κατοχή σου?

Αν ναι έχεις δοκιμάσει ποτέ να του κάνεις αναβάθμιση λογισμικού ενώ εχεις πάνω του τα windows?

Αν ναι είχε καμιά επίπτωση στα δεδομένα σου ή όχι?

Και εσύ θα τον πρότεινες για αγορά ή όχι και θα πρότεινες κάποιο άλλο μοντέλο ssd δίσκου και αν ναι ποιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...