insomnian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλα, μπορω να βαλω σκρινσοτ αλλα σου λεω απο τωρα οτι ειναι χαμηλα ολα τα writes. Τι θα μπορουσες να σχολιασεις γιαυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 τπτ, δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορώ να βγάλω συμπερίσματα...
jordan23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 παιδια τι παίζει με intel drivers που διαβάζω για ssd? άσχετο , αλλά μετά από χρήση 2 μηνών περίπου ο ssd συνεχίζει να πετάει (σύμφωνα με ΑΤΤΟ)παρόλο τισ απεγκαταστάσεις κανά 2-3 προγραμμάτων και πολλών benchmark.
insomnian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 τπτ, δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορώ να βγάλω συμπερίσματα... Πες οτι ειδες ολους τους write δεικτες κατεβασμενους, τι "συμπερίσματα" θα εβγαζες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μιας και οι ssd ειναι ...ευαισθητοι πιο πολοι απο τους μηχανικους , αν δουμε οτι χανουν ταχυτητα , μπορουμε να τους επαναφερουμε στην αρχικη κατασταση ?
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μιας και οι ssd ειναι ...ευαισθητοι πιο πολοι απο τους μηχανικους , αν δουμε οτι χανουν ταχυτητα , μπορουμε να τους επαναφερουμε στην αρχικη κατασταση ? Εγω τον εχω ~4 μηνες περιπου με αμετρητα install-uninstall και δεν εχει πεσει στο ελλαχιστο η αποδοση.Αν δεις οτι εχει πεσει με ενα secure erase επανερχεται στην αρχικη κατασταση,οπως οταν τον αγορασες.Μειωση αποδοσης δεν εννοω απο (για Sandforce πχ) 280/260 να δεις 270/240.Μιλαμε για αρκετη μειωση.Εγω πχ αν εκανα οτιδηποτε θα ηταν αν εβλεπα τις ταχυτητες του κατω απο 200.
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Πες οτι ειδες ολους τους write δεικτες κατεβασμενους, τι "συμπερίσματα" θα εβγαζες? Οτι χρειαζεται ενα secure erase,αν τον εχεις πολυ καιρο αφορμαριστο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εγω τον εχω ~4 μηνες περιπου με αμετρητα install-uninstall και δεν εχει πεσει στο ελλαχιστο η αποδοση.Αν δεις οτι εχει πεσει με ενα secure erase επανερχεται στην αρχικη κατασταση,οπως οταν τον αγορασες. Πως γινεται αυτο ???? Καλη χρονια να εχουμε.
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πως γινεται αυτο ???? Αν δεν βαριεσαι,κοιτα λιγο εδω.Ειναι πολυ απλη διαδικασια. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2010 από LouCi4er
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν βαριεσαι,κοιτα λιγο εδω.Ειναι πολυ απλη διαδικασια. Ευχαριστω.Δεν βαριεμαι αλλα τα αγγλικα μου δεν βοηθανε...Καλη Χρονια να εχουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πες οτι ειδες ολους τους write δεικτες κατεβασμενους, τι "συμπερίσματα" θα εβγαζες? αν δεν δώσεις screenshot με το benchmark δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2010 από ThReSh
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχει κάνεις τον intel 80gb postville g2 ωστε να μας πει αν λέει σαν ssd δίσκος το εν λόγο μοντέλο? Και ποτέ αναμένετε να βγάλει την νέα γενιά ssd δίσκων η Intel γιατί όταν βγει λογικά θα πέσει κι άλλο η τιμή των παλιών δίσκων έτσι δεν είναι? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Έχει κάνεις τον intel 80gb postville g2 ωστε να μας πει αν λέει σαν ssd δίσκος το εν λόγο μοντέλο? [...] Μια χαρά είναι αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να λέω κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανέναν άλλον. Αν και δε νομίζω πως θα μπορούσα να δω κάποια διαφορά...
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τον έχεις στη κατοχή σου? Αν ναι έχεις δοκιμάσει ποτέ να του κάνεις αναβάθμιση λογισμικού ενώ εχεις πάνω του τα windows? Αν ναι είχε καμιά επίπτωση στα δεδομένα σου ή όχι? Και εσύ θα τον πρότεινες για αγορά ή όχι και θα πρότεινες κάποιο άλλο μοντέλο ssd δίσκου και αν ναι ποιο?
jordan23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 έχει κάνει κανένας κάτοχος ssd allign? έχω διαβάσει καλά σχόλια , και αν ναι ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήσατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα