Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις, έχετε παλαβώσει τελείως;

Σιγά μη πάρει ο άλλος ssd και τον βάλει σε θερμαινόμενη γυάλα μην αρπάξει κρυολόγημα!

Νταξ, καλό είναι να πάρουμε κάποια μέτρα αρχικά, αν θέλουμε και είμαστε αρκετά "βλαμμένοι" για να το κάνουμε.

Κατά τ'άλλα σκίστε τους τα πρέκια, δε καταλαβαίνουν τίποτα.

Δημοσ.

ta rar τι θα τα κάνει? θα τα σβύσεις...γράψε σβύσε ,γράψε σβύσε σε τόσο μεγάλη συχνότητα θα επιβαρύνει τον ssd. μακροπρόθεσμα έχει επίπτωση στη απόδοση του.

Μη αναστρεψιμη?

Και σε τι θα χρησιμευσει ο ssd τελικα αν δεν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις?

Και το setup ενος game στον ssd θα το αποσυμπιεσεις εαν θελεις να τρεξεις το game απ τον ssd...

Οχι πως εχουμε σκοπο να γερασουμε με τον ssd, θα αντικατασταθει καποια στιγμη ετσι κι αλλιως οταν θα εχουν βγει γρηγοροτερα μοντελα σε χαμηλοτερη τιμη, αλλα σε τι ακριβως συνίσταται αυτη η επιπτωση?

Δημοσ.

Καλα σας λεει ο liopyr ρε,δεν ειναι και τοσο ευαισθητοι.Ενταξει εδω που τα λεμε ειναι λιγο κουλο να κατεβαζεις στον ssd απο την στιγμη που ενδεχομενως υπαρχει στο συστημα καποιος μηχανικος για storage αλλα δεν χαλανε και με το παραμικρο.

Δημοσ.

Η ανασυγκροτηση σε ενα δισκο ssd μπορει να του κανει κακο παιδια ? Εχω ενα προγραμματακι που τρεχει συνεχεια το TuneUp utillities που τα κανει ...ολα μονο του και κανει και ανασυγκροτηση.Ευχαριστω.

Δημοσ.

πολυ καλο τοπικ, με χρησιμες συμβουλες μαζεμενες μαζι ;)

Χωρις να εχω ασχοληθει καθολουμε ssd εχω μια ιδεα για τα βασικα

Δημοσ.

Εγω στις μετρησεις εχω χαμηλες write ταχυτητες. Αυτο σημαινει οτι μου εχουν ηδη μειωθει τα write cycles?

Πρακτικα τι σημαινει "χαμηλη write ταχυτητα" ?

Δημοσ.

Εγω στις μετρησεις εχω χαμηλες write ταχυτητες. Αυτο σημαινει οτι μου εχουν ηδη μειωθει τα write cycles?

Ποιον ssd ειπαμε οτι εχεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

ε δώσε και κανα screenshot με τα αποτελέσματα του benchmark με το οποίο μέτρησες τις ταχύτητες εγγραφής του ssd σου...

Δημοσ.

Τα εχω πει ηδη, να τα ξαναπω βεβαια αλλα σου λεω οτι ειναι υψηλα τα reads και χαμηλα τα writes.

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσο χαμηλά writes δηλαδή και ποια writes? sequential? 512k? 4k? για αυτό λέω να postάρεις screenshot με τα αποτελέσματα του benchmark...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...