Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ Απο write καλα εισαι,το read ειναι λιγο πιο χαμηλο απ' οτι περιμενα.Ποια μητρικη εχεις? ACHI drivers εχεις βαλει?

Εχω μια ASUS P5KC Οχι δεν εβαλα τιποτα αλλο.Απο που τους βαζουμε ??

η αξιολογηση των windows στον δισκο με αριστα 7,9 δινει 7,3

Δημοσ.

δεν είναι άσχημα τα νούμερα. δοκίμασε να περάσεις AHCI controler αν δεν έχεις όπως σωστά επισήμανε ο Loucifer.και πόσταρε άλλη μια μέτρηση

πιστεύω πως ήδη βλέπεις αισθητή διαφορά

διάβασε όλο το thread . θα τα βρεις όλα εκτενώς. όπως επίσης και τον οδηγό στο αρχικό ποστ

Δημοσ.

δεν είναι άσχημα τα νούμερα. δοκίμασε να περάσεις AHCI controler αν δεν έχεις όπως σωστά επισήμανε ο Loucifer.και πόσταρε άλλη μια μέτρηση

πιστεύω πως ήδη βλέπεις αισθητή διαφορά

διάβασε όλο το thread . θα τα βρεις όλα εκτενώς. όπως επίσης και τον οδηγό στο αρχικό ποστ

Πως τους περναμε αυτους ?

Δημοσ.

Πως τους περναμε αυτους ?

Δεν χρειάζεται να περάσεις τίποτα στα windows7, τα περνούν αυτόματα.

:-)

Δημοσ.

Μπες λιγο ΒΙΟΣ και δες αν εχεις βαλει τους δισκους σε AHCI mode.

Αν οχι,για να το κανεις θελει ξανα φορματ,οποτε αστο ετσι.

Απ'οτι βλέπω μητρικη εχουμε ιδια,αν και εχεις λιγο πιο παλιο chipset.Εγω πάντως δεν εβαλα κανενα οδηγο απτη μητρικη.

Αν ανατρεξεις πιο πανω,θα δεις και το δικο μου αποτελεσμα.Ειναι ελάχιστα πιο αργος ο δικος σου,οποτε θα οφειλεται σε κάποια ρύθμιση.

Δημοσ.

Απ'οτι βλέπω μητρικη εχουμε ιδια,αν και εχεις λιγο πιο παλιο chipset.Εγω πάντως δεν εβαλα κανενα οδηγο απτη μητρικη.

Αν ανατρεξεις πιο πανω,θα δεις και το δικο μου αποτελεσμα.Ειναι ελάχιστα πιο αργος ο δικος σου,οποτε θα οφειλεται σε κάποια ρύθμιση.

Ευχαριστω πολυ.Οχι αλλο format !!!

Δημοσ.

Με τον ιδιο ακριβως τροπο την πατησα παλιοτερα, στο θεμα AHCI...

Αν θες να κερδισεις 10-20μβ/'' κανε τον ηρωα.Αν οχι,και παλι μια χαρα ειναι η ταχυτητα, 2 φορές πανω απο ενα βελοσιραπτορ.

Δημοσ.

Με τον ιδιο ακριβως τροπο την πατησα παλιοτερα, στο θεμα AHCI...

Αν θες να κερδισεις 10-20μβ/'' κανε τον ηρωα.Αν οχι,και παλι μια χαρα ειναι η ταχυτητα, 2 φορές πανω απο ενα βελοσιραπτορ.

Για 20ΜΒ δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο...Next format.

Δημοσ.

το ahci δε αλλάζει και χωρίς format? πειράζεις κάτι στην registry και μετά το αλλάζεις από το bios λινκ

ή γενικά δεν ενδεικνύεται σαν μέθοδος για την σταθερότητα των φρεσκοεγκαταστημένων windows?

Δημοσ.

Μην λες οτι να 'ναι ρε συ,δεν θελει format.Μια αλλαγη στο bios Και μια αλλαγη στην registry θελει.

Δημοσ.

Sorry, οταν το ειχα κανει προ ετων δεν το γνωριζα αυτο!

Ειχα επιλεξει AHCI απτο βιος και δεν εβλεπε μετα το σκληρο κι αναγκαστηκα να κανω φορματ τοτε.

Οποτε ζητώ συγνώμμη, η τεχνολογια προχωραει :)

Δημοσ.

tsou όχι ανασυγκρότηση σε ssd κύριε Γιάννη :rolleyes:

Κάνετε αυτά που λέει στο πρώτο post , σιγουρευτείτε ότι είναι on το trim και φχαριστηθείτε τον δίσκο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...