Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Για αυτον τον δισκο τι λετε παιδια ??? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-60GB-SATA-II-VERTEX-SERIES-SSD2-1VTX60G-SSD2-1VTX60G.htm Καποιον αλλο απο Πλαισιο ? Αυτόν. edit, λάθος, αυτόν. Μα...αυτον εχω παραγγειλει.... Edit Τωρα ειδα το δικο σου edit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Φρεσκοεγκατεστημενα 7ρια στον νεο Corsair F120. Εκανα οτι προτεινε η Corsair στο σαιτ της και ιδου: Αν πρεπει να κανω καποιο αλλο ελεγχο πειτε μου... Με περνας αρκετα σε ολα τα read, σε περναω αρκετα στα write εκτος απ τα τελευταια που με περνας λιγο εσυ. Επισης να αναφερω οτι ο 120ρης ειναι 111GB και κατι ψιλά. Kανενας δισκος δεν ειναι οσο λεει. Παντα λιγοτερο και αναλογικα. Ο 120->111, ο 60->54 κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μπορω απο ghost image απο αλλο δισκο να περασω τα windows σε αυτον ή θελει καθαρη εγκατασταση ? Αν θελει καθαρη εγκατασταση υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα ή ειναι μια τυπικη εγκατασταση ? Οποιος μπορει ας απαντησει σε αυτο.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις κανει κατι αλλο για τη μεγιστοποιηση του δισκου? Επισης κατι που δεν γνωριζω αν παιζει ρολο...Εκανα φορματ και δεν εγκατεστησα τιποτε απτα προγραμματα/οδηγους της μητρικης. Λες να χρειάζεται ή θα κερδίσω κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Οποιος μπορει ας απαντησει σε αυτο.Ευχαριστω. Συνήθως κάνουμε καθαρή εγκατάσταση σε ssd, συν οτι τα windows 7 κάνουν απο μόνα τους alligin τον δίσκο, και disable το defrag. Διαφορετικά θα πρέπει να τα κάνεις ολα εσυ, με την προϋπόθεση οτι θα είναι σωστό το aligin της προηγούμενης εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Συνήθως κάνουμε καθαρή εγκατάσταση σε ssd, συν οτι τα windows 7 κάνουν απο μόνα τους alligin τον δίσκο, και disable το defrag. Διαφορετικά θα πρέπει να τα κάνεις ολα εσυ, με την προϋπόθεση οτι θα είναι σωστό το aligin της προηγούμενης εγκατάστασης. aligin τι σημαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 και μια επισύναψη. ο ssd ανέβηκε στα 81gb ελεύθερα από 73,4.. παιδιά γαμάτο . με 2 tweaks κέρδισα γύρω στα 15 gb . μόλις έτρεξα το starcraft 2 kai κράσαρε. μου έβγαλε ότι το page file memory has run out και μου έριξε τα ultra options που είχα στο game...... μάλλον το ξαναγυρνάω αυτό το tweak. τσέκαρα το "Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα και ξαναπέσαμε στα 73,4 gb ελεύθερα. πάλι κρασάρει... τελικά αυτό το tweak δεν με βόλεψε.. πρέπει να βάλω ένα ποσό στην εικονική μνήμη αλλα δεν ξέρω πόσο. το starcraft κρασάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Οποιος μπορει ας απαντησει σε αυτο.Ευχαριστω. καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. προτείνεται καμιά ιδιατερότητα . τυπική εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. προτείνεται καμιά ιδιατερότητα . τυπική εγκατάσταση Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες αν γνωρίζει κάποιος πως κάνουμε σωστό alignment σε SSD για dual boot Win7 & Linux θα βοηθούσε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μολις πηρα τον Vertex II 6Ο GB και εχω αρχισει εγκατασταση των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Kαλοριζικος! Μολις βαλεις τα βασικα, πετα ενα ΑΤΤΟ να δουμε που κυμαινεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 μόλις έτρεξα το starcraft 2 kai κράσαρε. μου έβγαλε ότι το page file memory has run out και μου έριξε τα ultra options που είχα στο game...... μάλλον το ξαναγυρνάω αυτό το tweak. τσέκαρα το "Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα και ξαναπέσαμε στα 73,4 gb ελεύθερα. πάλι κρασάρει... τελικά αυτό το tweak δεν με βόλεψε.. πρέπει να βάλω ένα ποσό στην εικονική μνήμη αλλα δεν ξέρω πόσο. το starcraft κρασάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Kαλοριζικος! Μολις βαλεις τα βασικα, πετα ενα ΑΤΤΟ να δουμε που κυμαινεσαι. Πως το κανουμε αυτο ?? Αν και κοντευω να τα βαλω ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 http://www.techpowerup.com/downloads/1137/ATTO_Disk_Benchmark_v2.34.html το κατεβαζεις,το τρεχεις (φρι ειναι) και ποσταρεις ενα σκρινσοτ! Πιο πολυ για να δεις/δουμε πως ολα λειτουργουν σωστα. Εβαλες τιποτα drivers μητρικης ή αφησες τα πάντα οπως τα εγκατεστησαν τα 7ρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα