Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αυτον τον δισκο τι λετε παιδια ???

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-60GB-SATA-II-VERTEX-SERIES-SSD2-1VTX60G-SSD2-1VTX60G.htm

Καποιον αλλο απο Πλαισιο ?

Παιδια τον παρηγγειλα και θα τον παρω αυριο.

Μπορω απο ghost image απο αλλο δισκο να περασω τα windows σε αυτον ή θελει καθαρη εγκατασταση ?

Αν θελει καθαρη εγκατασταση υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα ή ειναι μια τυπικη εγκατασταση ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Μπορω απο ghost image απο αλλο δισκο να περασω τα windows σε αυτον ή θελει καθαρη εγκατασταση ?

Αν θελει καθαρη εγκατασταση υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα ή ειναι μια τυπικη εγκατασταση ?

όχι τον παλιό ρε Γιάννη, ακύρωσε...

δυστυχώς εξαντλήθηκε ο Vertex 2 και δεν τον πρόλαβες, υπάρχουν λίγα κομμάτια μόνο σε καταστήματα και όχι σε αποθήκες και για αυτό δεν τον έχουν στο site

Ακυρωσε τον οπως σου λεει και ο Thresh.Αυτος ειναι ο Vertex ( οχι ο Vertex 2) και δεν αξιζει.

όχι τον παλιό ρε Γιάννη, ακύρωσε...

δυστυχώς εξαντλήθηκε ο Vertex 2 και δεν τον πρόλαβες, υπάρχουν λίγα κομμάτια μόνο σε καταστήματα και όχι σε αποθήκες και για αυτό δεν τον έχουν στο site

Ακυρωσε τον οπως σου λεει και ο Thresh.Αυτος ειναι ο Vertex ( οχι ο Vertex 2) και δεν αξιζει.

Τον εχω παραγγειλει on line και δεν νομιζω να γινεται ακυρωση...Δεν θα ειναι καλυτερος απο ενα κλασικο sata II ?

Τον εχω παραγγειλει on line και δεν νομιζω να γινεται ακυρωση...

Tι θα πει αυτό? Από την στιγμή που δεν έχει αποσταλλεί γίνεται και παραγίνεται.

Ακύρωσέ τον. Δεν αξίζει σε αυτή την τιμή όπως σου επισήμαναν και τα παιδιά παραπάνω...

• Super Moderators

Tι θα πει αυτό? Από την στιγμή που δεν έχει αποσταλλεί γίνεται και παραγίνεται.

Ακύρωσέ τον. Δεν αξίζει σε αυτή την τιμή όπως σου επισήμαναν και τα παιδιά παραπάνω...

ακόμα και αν έχει αποσταλεί αν θες τον ακυρώνεις ή τον παραλαμβάνεις κάνεις υπαναχώρηση και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω...

ακόμα και αν έχει αποσταλεί αν θες τον ακυρώνεις ή τον παραλαμβάνεις κάνεις υπαναχώρηση και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω...

Σωστά. Απλά από συνήθεια επισήμανα την περίπτωση παραγγελίας από εξωτερικό (που δεν ισχύει στην περίπτωση του Γιάννη) όπου αν το προϊόν έχει γίνει dispatched πρέπει να παραλάβεις και να το επιστρέψεις με δικά σου μεταφορικά και εκ των υστέρων γίνεται η πίστωση του ποσού...

Παιδιά βοηθήστε γιατί φοβάμαι ότι θα τον πετάξω πέρα τον ssd.

Ένα ενοχλητικότατο βουητό έρχεται απο το tower.

To βουητό αυτό σταματάει όταν π.χ. κάνω scroll με τη ροδέλα

του ποντικιού πάνω-κάτω σε μια ιστοσελίδα,ή την ώρα που ανοίγει κάποιο πρόγραμμα.

Είναι ο δίσκος ή τζάμπα τον βρίζω;

Πείτε ρε αδέρφια καμιά ιδέα γιατί μα την παναγία θα το πετάξω

απο το παράθυρο το κωλοpc.

Tώρα με κάθε πάτημα των πλήκτρων ακούω και αντίστοιχη φασαρία απο το κουτί

και πρίν βούιζε δυνατά όταν σέρφαρα με chrome!!!!Με explorer αθόρυβο!!!

Έχω αρχίσει και τα χάνω?????

Αν δεν καίγεσαι άμεσα για SSD κανέναν...

Η λεξη "καιγομαι" ειναι σχετικη.Το pc μου κοντευει 3εται χωρις καμμια αναβαθμιση και προκειμενου να μπλεξω με αλλαγες μητρικης , επεξεργστη κλπ κλπ με αμφιβολο αποτελεσμα ελεγα μηπως ενας δισκος ssd ειναι πιο καλη λυση.

Η λεξη "καιγομαι" ειναι σχετικη.Το pc μου κοντευει 3εται χωρις καμμια αναβαθμιση και προκειμενου να μπλεξω με αλλαγες μητρικης , επεξεργστη κλπ κλπ με αμφιβολο αποτελεσμα ελεγα μηπως ενας δισκος ssd ειναι πιο καλη λυση.

Το SSD είναι η καλύτερη προσθήκη είτε πρόκειται για νέο είτε για παλαιό PC.Ακυρώνεις την παραγγελία σου και πάς να πάρεις τον Vertex 2 στα 109 ευρώ από κατάστημα (Αθήνα είσαι άλλωστε ;) ).

Το SSD είναι η καλύτερη προσθήκη είτε πρόκειται για νέο είτε για παλαιό PC.Ακυρώνεις την παραγγελία σου και πάς να πάρεις τον Vertex 2 στα 109 ευρώ από κατάστημα (Αθήνα είσαι άλλωστε ;) ).

Ναι , Αθηνα ειμαι.

Αυτον λες ????

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Agility-2-Series-50GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-OCZSSD2-2AGT50G.htm

Παντως παιδες συνιστω τη προσθεση ενος SSD ανεπιφυλακτα.

Θα μου πειτε "κατι μας ειπες τωρα..."

Πολυ γρηγοροτερο το πισι στην αποκριση,ειδικα σε photoshop,autocad σε μεγαλα αρχεια.

Επειδη εχω ολα τα προγραμματα μυο σε μορφη iso σε χρονο dt εγκατέστησα τα πάντα.

Επισης να αναφερω οτι ο 120ρης ειναι 111GB και κατι ψιλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...