therock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ok και 2 ακομα ερωτησουλες. Stripe Size παιζει καθολου ρολο? Αφησω το default value Που ηταν 64 (Για τις συγκεκριμενες θυρες (sata3) στις sata2 η προεπιλογη ηταν 128. Επισης γιατι απο 2 δισκους των 60.02 το συνολικο μεγεθος του array ηταν 119.81? Το υπολοιπο ποη πηγε? Η πληροφορια του RAID Κρατιεται μεσα στον δισκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 έκανα και το hibernate off kai από 67gb πήγε ο σκληρός στα 73,4. με 8 μνήμη. καλό tweak. μπράβο παιδιά για τον οδηγό. έκανα και το page file tweak και όρισα αρχικά 300ΜΒ αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι καλό είναι να ορίσω μέχρι 400ΜΒ ελάχιστο . ακούω γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 και μια επισύναψη. ο ssd ανέβηκε στα 81gb ελεύθερα από 73,4.. παιδιά γαμάτο . με 2 tweaks κέρδισα γύρω στα 15 gb . B) B) μόλις έτρεξα το starcraft 2 kai κράσαρε. μου έβγαλε ότι το page file memory has run out και μου έριξε τα ultra options που είχα στο game...... μάλλον το ξαναγυρνάω αυτό το tweak. τσέκαρα το "Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα και ξαναπέσαμε στα 73,4 gb ελεύθερα. πάλι κρασάρει... τελικά αυτό το tweak δεν με βόλεψε.. πρέπει να βάλω ένα ποσό στην εικονική μνήμη αλλα δεν ξέρω πόσο. το starcraft κρασάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά μοθ έτυχε κάτι κουφό. εγκατέστησα 4 γβ μνήμη και στο wei test μου έριξε την βαυμολογία του ssd sto 5,9 όπως ήτσν πριν με τον μηχανικό.τι παίχτηκε? τελικά ξεκούμπωσα τον hdd και έκανα το τεστ και όλα καλά. κουφό και είχε στο c ton ssd....???? έκανα και το hibernate off kai από 67gb πήγε ο σκληρός στα 73,4. με 8 μνήμη. καλό tweak. μπράβο παιδιά για τον οδηγό. έκανα και το page file tweak και όρισα αρχικά 300ΜΒ αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι καλό είναι να ορίσω μέχρι 400ΜΒ ελάχιστο . ακούω γνώμες Εχεις σιγουρα το OS στον ssd? Το pagefile αστο αυτοματο, θα οριστει οσο και η φυσικη σου μνημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 To pagefile βαλτο σε καποιον μηχανικο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το pagefile φθειρει τον ssd? Ρωταω γιατι δεν εχω αλλον τοπικο δισκο στο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 και τα παιχνίδια που τρέχουν απο τον ssd και θα ψάχνουν εικονική μνήμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελιδες αλλα θα κανω μια υποθετικη ερωτηση. Εχω στο pc μου δυο δισκους 2ετιας 300 και 500 GB.Αν προσθεσω και ενα τετοιο 40αρι μονο για το λειτουργικο θα γινει πιο γρηγορο το συστημα ? Μπορει να συνεργαζεται με τους αλλους δυοπου εχω ηδη ? Ευχαριστω. Intel ® Core(ΤΜ) 2 Q6600 2.4 2 GB RAM ST3320620AS ATA device WDC WD5000AAKS ATA device Ati Radeon HD 3400 series Windows 7 32bit Ευχαριστω. Τελικα αξιζει ...η επενδυση ???Θα εχω διαφορα σε ταχυτητα στο pc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 γιάννη θα δεις τρελή διαφορά. αν σε παίρνει πήγαινε για 60αρη.να έχει ένα περιθώριο ο σκληρός για να δουλεύει καλύτερα.και αργότερα να έχεις την ευκαίρια να περάσεις κανα game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 γιάννη θα δεις τρελή διαφορά. αν σε παίρνει πήγαινε για 60αρη.να έχει ένα περιθώριο ο σκληρός για να δουλεύει καλύτερα.και αργότερα να έχεις την ευκαίρια να περάσεις κανα game. Ευχαριστω.Αυτος ο δισκος μπορει να προστεθει στους δυο υπαρχοντες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Κανονικά λες και αγοράζεις άλλο ένα δίσκο... Εγώ δεν έχω βάλει καν pagefile και δεν έχω προβλήματα με το Starcraft 2 κτλ που διάβασα... 8gb ram ... δεν γνωρίζω τι συμβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Για αυτον τον δισκο τι λετε παιδια ??? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-60GB-SATA-II-VERTEX-SERIES-SSD2-1VTX60G-SSD2-1VTX60G.htm Καποιον αλλο απο Πλαισιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 τι εννοείς να προστεθεί? θα τον έχεις για windows και τους άλλους 2 για storage... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 τι εννοείς να προστεθεί? θα τον έχεις για windows και τους άλλους 2 για storage... Ακριβως ετσι το σκεφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Φρεσκοεγκατεστημενα 7ρια στον νεο Corsair F120. Εκανα οτι προτεινε η Corsair στο σαιτ της και ιδου: Αν πρεπει να κανω καποιο αλλο ελεγχο πειτε μου... Υ.Γ. καπου πρεπει να ξαναφερθηκε,αλλα μου διαφευγει.Για ποιο λογο μου εχει δημιουργησει ενα partition των 100μβ του SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα