EKTELESTES Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Οποτε τι, λες να παρω τον ενα 120αρη? Αν το υποστηρίζει η μητρική σου, να πάρεις αυτές τις κάρτες pci-e που έχουν πάνω 2 ssd σε raid και ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ με πολύ καλές τιμες / απόδοση. Πχ OCZ Revodrive. Αν είσαι τυχερός και έχεις ανάλογη μητρική, μιλάμε για φευγάτες επιδόσεις και πολύ χαμηλότερες τιμές απ' το να πάρεις 2 ξεχωριστούς ssd για raid 0. Έχει στα επίσημα forums της OCZ τι μητρικές υποστηρίζονται / έχουν τεσταριστεί. Εμένα δυστυχώς δεν είχε δοκιμαστεί, οπότε είπα να μη το ρισκάρω και πήρα 1 x vertex 2 120gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα υποστηριζεται αλλα απο την μια γκρινιαζουν οτι δεν εχει καλες επιδοσεις σε 4k, απο την αλλη η siliconimage drivers δεν φθανουν τον ICH10R, και παει λεγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξέρω, κοίταξε το πάντως, μου φαίνεται χλωμό να μη ρίχνει στον 1 x Vertex 2 120gb ακόμα και σε 4k, και δες τις γαμάτες τιμές που έχει το amazon.de τους Revodrive σε σχέση με Ελλάδα ( βλέπε Πλαίσιο ). Πιστεύω όμως είμαστε εκτός θέματος εδώ και αρκετές σελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί όπως γράφεται η 2η και 3η σελίδα στο δίσκο άμεσα, δεν μπορούμε να γράψουμε άμεσα και μια κενή σελίδα στην 1η θέση, ουσιαστικά ένα γράψιμο δεν είναι και η διαγραφή; Γιατί χρειάζεται να μεταφερθεί σε cache για να αλλάξει η 1η σελίδα σε κενή; Link: http://www.anandtech.com/show/2738/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Το βρήκα τελικώς --> http://www.insomnia.gr/topic/392119-ocz-vertex-2-series-60gb-%cf%83%cf%84%ce%b1-109-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bf/page__view__findpost__p__3751224 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά βοηθήστε γιατί φοβάμαι ότι θα τον πετάξω πέρα τον ssd. Ένα ενοχλητικότατο βουητό έρχεται απο το tower. To βουητό αυτό σταματάει όταν π.χ. κάνω scroll με τη ροδέλα του ποντικιού πάνω-κάτω σε μια ιστοσελίδα,ή την ώρα που ανοίγει κάποιο πρόγραμμα. Είναι ο δίσκος ή τζάμπα τον βρίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 To τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι ο ssd. Δεν παραγει κανεναν απολυτως θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς με τον όρο βουητό; Κάποιοι έχουν παρατηρήσει κάτι σαν σφύριγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 να ρωτήσω αν το hibernate off ενδεικνύεται για ssd? δεν πρέπει να κάνουμε αδρανοποίηση του υπολογιστή με ssd? ή ακόμα και αναστολή λειτουργίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο feature; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 να ρωτήσω αν το hibernate off ενδεικνύεται για ssd? δεν πρέπει να κάνουμε αδρανοποίηση του υπολογιστή με ssd? ή ακόμα και αναστολή λειτουργίας? γιατι να κανεις κατι τετοιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 να ρωτήσω αν το hibernate off ενδεικνύεται για ssd? δεν πρέπει να κάνουμε αδρανοποίηση του υπολογιστή με ssd? ή ακόμα και αναστολή λειτουργίας? To συγκεκριμενο ειναι καθαρα για να εξοικονομησεις τοσα GB, οσα ειναι η ραμ σου. Εγω π.χ. γλυτωσα 8GB απο τον 80ρη μου απ αυτο! (το 10%!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το hibernate το εχω κι εγω off γιατι δεν μου χρειαζεται, αλλα νομιζα οτι ο φιλος μιλησε για αδρανοποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 hibernate = αδρανοποιηση. Και εκανα quote αυτον, αρα απαντησα σε αυτον και οχι σε σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το ξερω οτι απαντησες σε αυτον. Αδρανοποιηση δεν ειναι η λειτουργια που κανει τον δισκο(ανευ OS) να σταματησει να γυριζει μετα απο καποια ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα