Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 κατοχος Force 80GB here, sandforce driven. Ναι Ahci. Επιλεγεις ahci απο bios και η εγκατασταση γινεται κανονικοτατα. Οντως ουτε εγω, μονο στα ελληνικα φορουμς το εχω διαβασει αυτο. Εμενα ο 80ρης στο bios αναφερεται ως 90GB και εχω διαθεσιμα 83,4 μετα το φορματ. Secure erase γιατι? Κανε firmware update μετα. Κι εγω αυτο εκανα Απ οσο εχω ψαξει, οχι δεν υπαρχει. Στο "καλο" PC (όπου μπηκε ο ssd), παραμενω σε firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 απο pagani zonda σε πορσικο δεν λεει,chrome it is then secure erase πριν το επομενο format και η μητερα ολων των ερωτησεων τι βυσμα εχει αυτος ο αχτουνγκ και δεν τρωει power ban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ξερωγω ιντα βισμα he has, ας μη το σχολιασουμε δημοσιως Χμ δεν εχω βρεθει ακομα σε φαση "πριν το επομενο φορματ", οποτε δεν εχω ψαχτει. PS: Ναι, λες και θα καταλαβεις διαφορες ταχυτητας απο chrome σε ff με τον ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 επειδη επιτελους τσιμπησα ssd, τον vertex 2 απο την προσφορα του πλαισιου (maybe,perhaps) ελιωσα στο διαβασμα,διαβασα ολο το παρων,τα αρθρα του anandtech και διαφορα αλλα δεξια αριστερα και γενικοτερα ελιωσα λεμε ερωτησεις πως the hell μπορει καποιος να κανει firmware update σε εναν vertex 2 πριν εγκαταστησει τα 7 απο την στιγμη που το update tool της ocz ειναι windows? στωωωω in advance Έβαλα Windows 7 πρώτα στον vertex 2 (AHCI) και έκανα το update πάνω του, μου πέταξε μπλε οθόνη και στο reboot δε τον έβρισκε. Είναι φυσιολογικό όπως είδα στα OCZ Forums, κλείνεις το pc για λίγα λεπτά ( ίσως να το βγάλεις τελείως και από το ρεύμα ) και όλα ΟΚ μετά, μπουτάρει κανονικά και είσαι με το τελευταίο firmware. Αυτά σε αναβάθμιση από 1.23 σε 1.24 firmware. Αν θυμάμαι καλά, μπορείς και από κάποιο boot disk / dos να το τρέξεις βάζοντας το σε 1 usb stick πάντως. Υ.Γ Λόγω ρυθμίσεων που είχα πριν, κάτι raid κλπ, δε μπορούσα να κάνω το update με άλλο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 οι mlc ssd περιοριζονται ως προς την ταχυτητα τους απο το SATA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τιθεται ακομα θεμα περι MLC/SLC? Πιο πολυ το ακουγα στις πρωτες γενιες. Παιζει ακομα ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχώς ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Έχει μειωθεί όμως αυτό το φαινόμενο, δεν είναι έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Έχει μειωθεί όμως αυτό το φαινόμενο, δεν είναι έτσι; ειναι θεμα "υλικων" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 οι mlc ssd περιοριζονται ως προς την ταχυτητα τους απο το SATA 2 κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Οι περισσοτεροι οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 o crusial real ssd c300 πως διαολο με sata 3 συνδεση εχει μεγαλυτερα sustained writes και reads τοτε? οχι οτι αυτο εχει σημασια real life χρηση αλλα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 είπε οι περισσότεροι, όχι όλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τι προσφερει το sata3 εναντι του sata2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μεγαλυτερο ευρος διαμεταγωγης δεδομενων οι μηχανικοι δεν τερματιζουν καν το 2 οι ssd μαλλον τεινουν να φτασουν το 2 στα ορια του οποτε οι επομενες γενιες θα παιζουν σιγουρα σε 3 απο οτι καταλαβα ολη η μαγκια στους ssd ειναι ο controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα