Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 μόνο μειώνει τα read/write cycles... To ειπαμε αυτο οτι δεν βελτιωνει κατι το defrag. Αν ειναι βλαβερο μενει να εξακριβωσουμε έπρεπε να βάλω bold fonts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το οτι " μειώνει τα read/write cycles"? τι σημαινει αυτο πρακτικα? Όπως είπε και ο thresh, άσκοπο read/write, εδώ και δυο μήνες δεν έχω κάνει defrag και όλα πάνε μια χαρά στον SSD. 2 μηνες? εγω δεν ειχα κανει επι 15 μηνες, δηλ. απο τοτε που τον πηρα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από insomnian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 το ότι μειώνεται η ζωή του, οι SSD δεν έχουν άπειρα read/write cycles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Και πόσο ακριβως θα μειωθει με ενα defrag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ερωτηση: Ειναι καλύτερα να σωσεις ενα μεγαλο αρχειο στον ssd με τη μία (πχ. μεταφέροντάς το απο αλλον σκληρο) απ το να το σωσεις κατα κομματια (πχ. κατεβάζοντάς το απο το ιντερνετ μεσω torrent)? Ή δεν υπαρχει διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 κατευθείαν το torrent στον storage HDD προφανώς, μην έχεις το saved/download folder του mtorrent σε SSD, τσάμπα read/write cycles ξοδεύεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Για την ιστορία πάντως, νομίζω πως καλύτερα είναι να είναι μεγάλο τα αρχείο, παρά πολλά μικρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ναι αλλά ποιος ο λόγος να το μεταφέρει στον SSD από τον storage hdd του? τα πάντα saved/downloaded εξαρχής στον storage HDD και playback από εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, εννοείται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Τα τορεντς στον δισκο οπου και θα τα αναπαραγαγεις. Λογω αυτων τον μικρων σβησε/γραψε/ανεβασε χαλάνε ευκολα τους δισκους (υποκειμενικο το ευκολα). Οποτε ειναι κριμα να καταστρεφεις ή να "κουραζεις" τον ακριβο SSD δισκο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια, μηπως μπορειτε να απαντήσετε σε αυτο που ρωτησα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Σου απάντησε ο Φάνης. Και άλλαξε avatar μου ήρθε να ξεράσω.Δεν σου φταίμε σε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 O Φανης(ο Γκεκας?) ειπε "Για την ιστορία πάντως, νομίζω πως καλύτερα είναι να είναι μεγάλο τα αρχείο, παρά πολλά μικρότερα." Δε νομιζω οτι αυτο με(μας) καλύπτει. Ολα τα υπολοπα posts ηταν εκνευριστικα ασχετα Kαι το δικο σου avatar ειναι εμετικο. Την εχεις δει αυτη τη ταινια? Ολο φακ και φακ λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ^ Το trollaρισμα δεν εχει τελος μου φαινεται.Τι αλλο ηθελες να σου απαντησει ο phanispal δλδ?Το καλυτερο ειναι τα αρχεια που κατεβαζεις να πηγαινουν κατευθειαν στον μηχανικο που εχεις για storage.Ποιος ο λογος να απο θηκευονται πρωτα στον ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα