manosfp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά θεωρείτε ικανοποιητικά αυτά τα αποτελέσματα για αυτό το δίσκο; με ανησυχεί ότι ο μηχανικός δίσκος μου έχει καλύτερες επιδόσεις στην εγγραφή! Έχω ενεργοποιήσει το ΤRIM σε δίσκο και λειτουργικό, το AHCI και έχω κάνει όλα τα προτεινόμενα tweaks. To μόνο που απομένει είναι η αναβάθμιση firmware απο 1.1 σε 2. Έχει δει κανείς διαφορά με αυτό; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2010 από manosfp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε μία με το ATTO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Καμία σχέση η επίδοσης του μηχανικού δίσκου με τον SSD, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα 512K και 4K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ας δοκιμάσει και με το ATTO να δούμε τι θα βγάλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ωχωχ, επειδη σε 3-4 μερες θα ειμαι στην ιδια φαση με σενα,περιμένω να δω τη λυση μιας και τα νουμερα μου φαινονται απογοητευτικά για SSD. Εχεις κανει ολες τις ρυθμισεις που αναφερει η corsair? ( ρυθμισεις http://blog.corsair.com/?p=3989 ) Και νομιζα ο αφελής,οτι θα τοποθετησω κατι στο πισι μου και θα δουλεψει κατευθειαν οπως προβλέπεται... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από kanesaxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε μία με το ATTO. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από manosfp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Σαν καλύτερα ε; Latest firm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Λογικά τα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο η εικόνα τώρα δεν φαίνεται. Όχι,δεν άλλαξα τίποτα. Το CrystalDiskMark πάντως λέει τα ίδια. Ποιο να πιστέψω; (Μάλλον αυτό που με βολεύει ) Επίσης ρε παιδιά μετά απο πειράγματα στο bios και τα παραπάνω tweaks ο υπολογιστής όταν ανοίγει κάνει ενα παρατεταμένο beep και όποτε πατάω τερματισμό κάνει επανεκκίνηση. Υποψιάζεται κανείς τίποτα; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από manosfp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Για κάποιο λόγο η εικόνα τώρα δεν φαίνεται. Όχι,δεν άλλαξα τίποτα. Το CrystalDiskMark πάντως λέει τα ίδια. Ποιο να πιστέψω; (Μάλλον αυτό που με βολεύει ) Επίσης ρε παιδιά μετά απο πειράγματα στο bios και τα παραπάνω tweaks ο υπολογιστής όταν ανοίγει κάνει ενα παρατεταμένο beep και όποτε πατάω τερματισμό κάνει επανεκκίνηση. Υποψιάζεται κανείς τίποτα; Αν δεν κάνω λάθος όλες η εταιρίες μετράνε με το ATΤΟ. Εγω με τον nova δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nebek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γεια σας guys!!! Φοβερό θέμα..... Έχω και εγώ ένα ssd intel 80gb G2 και για να πώ την αλήθεια δεν είχα τσεκάρει ποτέ για τις ταχύτητές του εδώ και ένα χρόνο που τον έχω... Με το Crysta mark μου έδωσε τα παρακάτω.... Τί λέτε? Υ.Γ. έτρεξα και το crystal info και μου έδωσε για τον ένα μηχανικό μου caution.... Τί λέτε να φταίει? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από Nebek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας guys!!! Φοβερό θέμα..... Έχω και εγώ ένα ssd intel 80gb G2 και για να πώ την αλήθεια δεν είχα τσεκάρει ποτέ για τις ταχύτητές του εδώ και ένα χρόνο που τον έχω... Με το Crysta mark μου έδωσε τα παρακάτω.... Τί λέτε? Υ.Γ. έτρεξα και το crystal info και μου έδωσε για τον ένα μηχανικό μου caution.... Τί λέτε να φταίει? Μια χαρά ταχύτητες έχεις απο τον intel. //off topic// Για τον μηχανικό κατεβαζης το seatools για να τον ελέγξεις. //off topic// Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nebek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά ταχύτητες έχεις απο τον intel. //off topic// Για τον μηχανικό κατεβαζης το seatools για να τον ελέγξεις. //off topic// Οι ταχύτητες εγγραφής σου φαίνονται καλές? Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα για να ρωτήσω για τον μηχανικό? Συγγνώμη για το offtopic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οι ταχύτητες εγγραφής σου φαίνονται καλές? Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα για να ρωτήσω για τον μηχανικό? Συγγνώμη για το offtopic... Για Intel είναι ΟΚ. intel 80gb g2 Αν δεν υπάρχει θέμα, πολύ απλά ξεκίνησε ένα. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από blackstar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nebek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ok... thnx a lot ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα