Nik.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 \Και καποιες μετρησεις απο τον δίσκο μου...http://img69.imageshack.us/i/corsairforce60gb.jpg/ Πως το βλέπετε? Btw αυτο με το Raid αμα ξερει καποιος να μας πει Έτρεξα και 100ΜΒ και πηρα αντιστοιχα 211.1 - 43.70 202.6 - 43.06 28.77 - 62.31 125.0 - 68.82 Αυτα με Firefox & Starcraft2 ανοιχτα Επεσε το Write? Και ανεβηκε το 4K QD32...( Με οτι αυτο να σημαινει χεχε Ασχετος DETECTED) Δεν θα ελεγα πως εντυπωσιαζει, για τα λεφτα του οκ καλος, γενικα ομως οχι και τοσο. Κριμα γιατι πολλοι τον πηραν με τα νουμερα που λανθασμενα φαινονται στα μαγαζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Για ποια νουμερα μιλάς? Γιατί και εγω ειδα καποια νουμερα στο official site της Corsair που επισης μαλλον απο οτι δειχνει ειναι λαθος... Αν και με το ΑΤΤΟ ..ειναι μεσα στις προδιαγραφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beastakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παντως ο postville πετυχαινει μεγαλυτερα νουμερα στα benchmarks απο τις ονομαστικες τιμες που του εχει δωσει η μαμα intel Καλες ταχυτητες εχει και ο force για τα λεφτα του. Το οτι δεν πιανει οτι ισχυριζεται η corsair ειναι ενα θεματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ολες οι εταιρειες μετρανε ταχυτητες με ΑΤΤΟ. Τελικα τον Force η τον NOVA εχεις παρει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Force... με βαση το ΑΤΤΟ που λες τα πιανει αυτα που γράφουν τα site ... και απο οτι ειδα και στο forum της Corsair ο ramguy με αυτο προτεινει να γινονται οι μετρησεις...Τωρα απο κει και περα δε ξερω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Σε αυτη την περιπτωση μια χαρα ειναι, νομιζα πως ειχες παρει τον Nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αν εχω διαβασει και αν καταλαβαινω τι παιζει ο Νοβα "λογικα" εχει χειροτερες επιδοσεις...σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αν εχω διαβασει και αν καταλαβαινω τι παιζει ο Νοβα "λογικα" εχει χειροτερες επιδοσεις...σωστα? Σε write είναι στα 130mb και σε read 230mb, αλλά ο ένας έχει sandforce και ο άλλος Indilix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 To SandForce ειναι πιο καλο λογικα ετσι? ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ---------- Σε write είναι στα 130mb και σε read 230mb, αλλά ο ένας έχει sandforce και ο άλλος Indilix. Nova64 ειναι αυτος φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 To SandForce ειναι πιο καλο λογικα ετσι? ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ---------- Nova64 ειναι αυτος φιλε μου? Ναι το sandforce είναι (τουλάχιστον μέχρι να βγει το καινούργιο SF2000 ή SF2500 δεν είμαι σίγουρος για το όνομα) οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις για desktop. Ναι nova 64 ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 To SandForce ειναι πιο καλο λογικα ετσι?Nova64 ειναι αυτος φιλε μου? Ο Sandforce ειναι πιο γρηγορος.Οχι οτι ο Nova ειναι αργος και προκειτε να καταλαβεις διαφορα στην καθημερινη χρηση.Σφαιρα ειναι και ο Nova.Τους ssd τους κανουν γρηγορους τα read/write (τα read βασικα) αλλα αυτο που εχει μεγαλυτερη σημασια ειναι το μηδενικο σχεδον access time που εχουν.Εκει οφειλεται η ταχυτητα τους.Εσενα ο 60αρης καλα παει απο read,write εχεις λιγο χαμηλοτερο αλλα οχι κατι να ανησυχησεις.γενικα τα νουμερα σου ειναι αρκετα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ο επομενος SandForce εχει ηδη βγει και ειναι το SF-2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εμεις πλέον περιμενουμε "αναβαθμιση" μεσο Firmware Γιναμε κιολας "παλια" τεχνολογια ακομα δεν τον πηραμε... Thats "HARDWARE" !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εμεις πλέον περιμενουμε "αναβαθμιση" μεσο Firmware Γιναμε κιολας "παλια" τεχνολογια ακομα δεν τον πηραμε...Thats "HARDWARE" !! Δεν ειναι παλια τεχνολογια ο SF-1200.Απλως ο καινουργιος SF-2000 που ειπε και ο Νικος θα εχει read/write 500MB/s,60.000 iops και θα ειναι Sata iii.Μια χαρα ειναι ο 60αρης που πηρες.btw τi αναβαθμιση περιμενεις μεσω firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Οχι δε περιμενω τπτ ιδιαιτερο... Απο δω και περα λεω οτι αναβαθμιση μπορει να παρεις με τον εκαστοτε δισκο την περιμενεις απο firmware και ισως software Περα του να αλλαξεις δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα