LouCi4er Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 LouCi4er αν στο bios η επιλογή C1E είναι enabled κάντην disabled , τρέξε πάλι τα τέστ και πές μας τα αποτελέσματα. Δεν την βρηκα.Τι κανει αυτη η επιλογη?
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Είναι κάτι σαν το Cool 'n' Quiet της AMD, όπου πέφτει ο πολλαπλασιαστής του επεξεργαστή (ενδεχομένως και το FSB) και η τάση λειτουργίας του, με αποτέλεσμα τη μείωση κατανάλωσης και έκλυσης ενέργειας με τη μορφή θερμότητας.
LouCi4er Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ωραια,επειδη δεν εχω καταλαβει ας το παμε πιο σιγα γιατι ή εγω μπερδευομαι ή εσεις.Η AMD εχει το c'n'q το οποιο ριχνει ρευμα και multiplier ( οχι fsb).To C1E ποιος το εχει?
Nik.K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω,δεν το ετρεξα αλλα θα το τρεξω και θα σου πω.Aυτα εχω τρεξει μεχρι στιγμης: Εχω ξαναπει πως AS SSD / Crystal Disk Mark δεν ειναι για SandForce καθως δεν μετρανε constant data αλλα random. Γενικα και σε ATTO δυσκολο να δεις πανω απο 270 read / 260 write οποτε μην ελπιζεις.
pano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ωραια,επειδη δεν εχω καταλαβει ας το παμε πιο σιγα γιατι ή εγω μπερδευομαι ή εσεις.Η AMD εχει το c'n'q το οποιο ριχνει ρευμα και multiplier ( οχι fsb).To C1E ποιος το εχει? Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι,το C1E state το έχουν και οι επεξεργαστές της AMD πλέον,κοίτα το Enhanced Halt State αν είναι Enabled,και άν είναι κάντο disabled.
LouCi4er Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι,το C1E state το έχουν και οι επεξεργαστές της AMD πλέον,κοίτα το Enhanced Halt State αν είναι Enabled,και άν είναι κάντο disabled. Οκ,θα το κοιταξω. ---------- Προσθήκη στις 10:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:42 ---------- Εχω ξαναπει πως AS SSD / Crystal Disk Mark δεν ειναι για SandForce καθως δεν μετρανε constant data αλλα random. Γενικα και σε ATTO δυσκολο να δεις πανω απο 270 read / 260 write οποτε μην ελπιζεις. Καλα το AS SSD/Crystal Disk Mark δεν τα εδινα και πολυ σημασια.Το ξερω οτι ο Sandforce εχει καλυτερα αποτελεσματα σε ATTo.Αρα μαλλον καλα δουλευει.
giokspy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μια ερωτηση για το AS-SSD: Μετα απο format μου βγαζει τον 40αρη intel σε achi(αλλα και σε ide) αντι για πρασινο ok ενα κοκκινο bad.το ιδιο και το αλλο partition απο αλλο σκληρο (wd black) απο το οποιο με το acronis εκανα recovery.σημαινει κατι αυτο?? παιζει μια χαρα παντως και η βαθμολογια του στο AS SSD ειναι πολυ καλη (γυρω στο 330)οσο και οταν τον πρωτοεγκατεστησα οπως και αλλα προγραμματα benchmark εχει καλη αποδοση. εχει το τελευταιο fw και με τεστακαι ειδα οτι δουλευει το αυτοματο trim των windows 7. υπαρχει προβλημα με το bad? και στο crystal disk info ειναι ok
Nik.K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μια ερωτηση για το AS-SSD: Μετα απο format μου βγαζει τον 40αρη intel σε achi(αλλα και σε ide) αντι για πρασινο ok ενα κοκκινο bad.το ιδιο και το αλλο partition απο αλλο σκληρο (wd black) απο το οποιο με το acronis εκανα recovery.σημαινει κατι αυτο?? παιζει μια χαρα παντως και η βαθμολογια του στο AS SSD ειναι πολυ καλη (γυρω στο 330)οσο και οταν τον πρωτοεγκατεστησα οπως και αλλα προγραμματα benchmark εχει καλη αποδοση. εχει το τελευταιο fw και με τεστακαι ειδα οτι δουλευει το αυτοματο trim των windows 7. υπαρχει προβλημα με το bad? και στο crystal disk info ειναι ok Τιποτα, αυτο ειναι το λεγομενο miss-allignment που στην πραξη λιγα πραγματα αλλαζει.
Beastakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας. Προσφατα πηρα εναν μεταχειρισμενο postville 80gb, οποτε τον περασα απο μετρησεις για να δω σε τι κατασταση βρισκεται. Πιστευω ειναι ok. Εχω μια απορια ομως. Αρχικα δεν ειχα περασει τους drivers της intel για AHCI και στο AS SSD benchmark πανω αριστερα εβγαζε "msahci", οπως φαινεται και στο screenshot. Αφου περασα τους drivers λεει "iaStor". Οι επιδοσεις δεν αλλαξαν, ωστοσο ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει αυτο?
antonl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω πως με τον driver της Intel (iastor) δεν έχεις trim.
damastes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ακριβώς, το λέει ξεκάθαρα στο πρώτο ποστ, αφήστε τους drivers των windows. sent from my HTC Magic using tapatalk
Beastakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Οι τελευταιοι drivers της intel (9.6.χχχ) υποστηριζουν αυτοματο trim, ενω οι iastorV δεν υποστηριζαν αυτοματο trim, οποτε επρεπε να κανεις manual trim καθε 1 εβδομαδα πχ απο το tool της intel. Αυτα συμφωνα με οσα εψαξα στο google, κατοπιν του post του antonl που με προβληματισε. Υπαρχει ενα θεμα με μερικους χρηστες οτι χανουν σε read speeds με τους 9.6.χχχ, αλλα σε πολλους δεν συμβαινει, μεταξυ αυτων κι εγω που οπως προανεφερα εχω ιδιες επιδοσεις. So, thx για τις απαντησεις, λυθηκε η απορια μου τι ειναι το iaStor που εβλεπα, λυθηκαν και περαιτερω προβληματισμοι που ειχα
LuNaTiC Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω αν εχει απαντηθει...για να κανεις upgrade τo firmware μπορει να γινει ανεπηρεαστα με του τι εχει μεσα ο δισκος? η θελει καποια διαδικασια?
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ανάλογα τo update. Από το 1.4 --> 1.5 και από το 1.5 -->1.6 εγώ δε χρειάστηκα backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα