ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μπορω να απενεργοποιησω την εικονικη μνημη απο τον SSD και να προσθεσω εικονικη μνημη απο εναν 2ο σκληρο δισκο που εχω? γιατι ενω εχω 3χ1 GB RAM μερικες φορες με πεταει απο το wow λεγοντας μου οτι η μνημη δεν επαρκει,ενω η RAM χρισιμοποιειτε μονο κατα το ημιση,δηλαδη γυρο στα 1,5 GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σίγουρα σε πετάει για αυτό το λόγο το wow; Ποιο ακριβώς είναι το error που σου δείχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ναι γιατι ειναι μυνημα του συστηματος και οχι του παιχνιδιου,τωρα τι ακριβως λεει το μυνημα δεν θυμαμαι,αλλα με πεταει λεγοντας μου οτι η μνημη δεν επαρκει και οτι πρεπει να κλεισω καποια προγραματα για να ειναι ενταξη,και εν το μεταξη η μνημη χρισιμοποιειτε μονο κατα το ημιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 O ssd δεν έχει αρκετό χώρο ελεύθερο για να αυξήσεις το pagefile; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 εαν ειναι απαρετητος αυτος ο χορος ναι εχει,απλος ηθελα να το κανω για περισσοτερο εξοικονομηση εαν δεν χρειαζοτανε λογο του οτι η RAM υποτιθετε οτι φτανει γιατι ειναι μονο 32GB ο SSD μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αύξησε το pagefile προσωρινά ώστε να βεβαιωθείς πως οφείλεται εκεί το πρόβλημα, και αν λυθεί βλέπουμε για περαιτέρω λύσεις εξοικονόμησης χώρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει τροπος να σιγουρευτω οτι δεν μενω απο RAM στο wow? το λεω γιατι εμενα ναι μεν μου δειχνει οτι χρισιμοποιει 1,5GB αλλα απο την αλλη λεει οτι δεν επαρκει κιολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω πως έχει εξαιρετικές απαιτήσεις σε ram το wow, πιθανόν να ανήκει στην κατηγορία των games που γράφουν pagefile επειδή θέλουν, και ας μην είναι απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μολις τωρα πηρα χαμπαρι οτι το pc μου διαβαζει μονο τα 2GB μνημης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Tι λειτουργικό έχεις; Τσέκαρε για memory remap επιλογή στα bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 της εβγαλα και της ξαναεβαλα και τωρα της βλεπει μια χαρα...δεν ειχα κουμπωσει καλα την μια μαλλον ο m@λ@κ@s! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Aχμ. 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 χεχε...θα το δοκιμασω αργοτερα και θα δω εαν εξακολουθει να εχει προβλημα...τωρα θελω να ρωτησω ποσο συμαντικο ρολο παιζει ο σκληρος δισκος στα games αλλα ξευεγουμε απο το θεμα του post:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ελάχιστο, αν εξαιρέσεις το pagefile μόνο το loading επηρεάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ελάχιστο, αν εξαιρέσεις το pagefile μόνο το loading επηρεάζεται. liopyr να σε ρωτησω.Για τον Firefox - χρήση της μνήμης ως cache αντί του σκληρού:τι νουμερο πρεπει να βαλουμε και απο τι εξαρταται? Mολις χτες παρελαβα τον Vertex 2 90GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα