Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω πως ο Nova V64 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή βάση τιμής/απόδοσης/χωρητικότητας.

:-)

σωστος, κ αν δεις τους OWC να ερχονται ελλαδα, παρε εναν

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Νομίζω πως ο Nova V64 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή βάση τιμής/απόδοσης/χωρητικότητας.

offtopic αλλα σε σχεση με τον 40αρη της intel πως τα παει ?

Δημοσ.

Δίνεις 20€ παραπάνω και παίρνεις +24 πολύτιμα GB, πολύ καλύτερo read, συντριπτικά καλύτερo write.

Τι άλλο θες;

:)

Δημοσ.

Ρε παιδια αναμεσα σε αυτον και αυτον ποιος αξιζει περισσοτερο?Καλα ο Force εχει τον SF-1200 και εχει πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες.Σε καθημερινη χρηση θα εχουν τεραστια διαφορα? 30 ευρω διαφορα θα μου πειτε εχουν,απλα απο περιεργεια ρωταω.Ειμαι ετοιμος αυριο να παραγειλω τον Nova και ειδα και τον Force και το ξανασκεφτηκα.

Δημοσ.

OCZ Vertex Limited Edition (100GB) - SandForce-1500 MLC

Γενικα ειναι καλος ? τον εχει κανεις ...?

Βλεπω λεει Πρωτόκολλο Επικοινωνίας SAS 2.0 6.0Gbit/s ... Θελω κατι συγκεκριμενο στην μητρικη μου για να τον υποστηριξω η παιζει οπως ειναι ...?

Υπαρχει ουσιαστικη διαφορα η ολα ειναι ονομαστικα ...

Ακριβουτσικος ειναι ρε γμτ ...

Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να ασχολήθω με τους ssd, τι πρέπει να προσέξουμε για να κάνουμε σωστή αγορά;

Δηλαδή για παράδειγμα οι πρώτοι ssd δεν υποστήριζαν trim, οπότε η αγορά ssd που να υποστηρίζει είναι μονόδρομος. Τώρα έχει βγει κάτι άλλο που είναι καλό να έχει ένας ssd;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν υπαρχει αναγκη για αμμεση αγορα του δισκου πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερα να αγοραστει Νοεμβριο η Δεκεμβριο που η intel θα προβει σε σημαντικες μειωσεις τιμων στους δικους της δισκους?

Δημοσ.
OCZ Vertex Limited Edition (100GB) - SandForce-1500 MLC

Γενικα ειναι καλος ? τον εχει κανεις ...?

Βλεπω λεει Πρωτόκολλο Επικοινωνίας SAS 2.0 6.0Gbit/s ... Θελω κατι συγκεκριμενο στην μητρικη μου για να τον υποστηριξω η παιζει οπως ειναι ...?

Υπαρχει ουσιαστικη διαφορα η ολα ειναι ονομαστικα ...

Ακριβουτσικος ειναι ρε γμτ ...

Για SAS Drives θελεις και εξτρα καρτα SAS, οι μητρικες δεν εχουν τετοια δυνατοτητα.

Γενικα ο SF-1500 ειναι η επαγγελματικη εκδοση.

Δημοσ.

Οντως SATA2 ειναι, απλα επειδη ειναι οντως για επαγγελματικη χρηση θα εβγαζε περισσοτερο νοημα να ηταν SAS. Περιεργο.

Δημοσ.
αν δεν υπαρχει αναγκη για αμμεση αγορα του δισκου πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερα να αγοραστει Νοεμβριο η Δεκεμβριο που η intel θα προβει σε σημαντικες μειωσεις τιμων στους δικους της δισκους?

Ξέρωγω, εξαρτάται από το πόσο θα τις μειώσει...

Πάντως αυτή την στιγμή ο παραπάνω βάση value/money έχει μεγαλούτσικη διαφορά από τους intel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...