Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Έχει ανοίξει κανένας σας SSD 2.5" για να βάλει thermal pads? Σκεφτομαι σε κάτι out of warranty που έχω. Ποιος σου ανεβαζει θερμοκρασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 αναζητώ SSD 1ΤΒ η 500GB για καπετάνιο που λείπει 10 μηνες τον χρόνο σε ταξίδια και θα το εχει γεμάτο με σειρές, ταινίες και γενικότερα περιεχόμενο που τραβάει απο το κινητό του(S10), θα ανοίγει σημαντικά έγγραφα κλπ. Οπότε σίγουρα μας νοιάζει κάτι αξιόπιστο. Δεν μας απασχολεί και τόσο η ταχύτητα μιας και με τον πιο αργό ssd φαντάζομαι θα δει διαφορά απο τον 5400αρη μηχανικό που φοράει το λαπτοπ που έχει (Ι5 3ης γενιάς/4GB Ram). Σκεφτόμουν για samsung QVO 1TB (ξέρω οτι έχει λιγότερη εγγύηση και ειναι πιο κάτω απο εβο). Χρήματα δεν μας απασχολούν αν ειναι να μπει κάτι αξιόπιστο, αρκεί να ειναι σε φυσιολογικά πλαίσια (οχι πχ 860 PRO κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δεν υπάρχει τίποτε αξιόπιστο σε δίσκους-ssd. Το μόνο αξιόπιστο είναι το συχνό backup σε άλλο ή και άλλα μέσα. Το πόσο συχνό θα είναι το backup εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Δεν υπάρχει τίποτε αξιόπιστο σε δίσκους-ssd. Το μόνο αξιόπιστο είναι το συχνό backup σε άλλο ή και άλλα μέσα. Το πόσο συχνό θα είναι το backup εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας. αυτό ισχύει με όλα τα μέσα και το γνωρίζω, αυτό άντε να το εξηγήσεις σε άτομο 60+ χρονών που απορεί πως χαλάνε τα πράγματα ακόμα και με την ελάχιστη χρήση. για το θεμα αξιοπιστίας εννοούμε τον controller, καθώς με την αναποδη λογική τσιμπάω εναν partiot burst 960gb και καθαρίσαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αναζητώ SSD 1ΤΒ η 500GB για καπετάνιο που λείπει 10 μηνες τον χρόνο σε ταξίδια και θα το εχει γεμάτο με σειρές, ταινίες και γενικότερα περιεχόμενο που τραβάει απο το κινητό του(S10), θα ανοίγει σημαντικά έγγραφα κλπ. Οπότε σίγουρα μας νοιάζει κάτι αξιόπιστο. Δεν μας απασχολεί και τόσο η ταχύτητα μιας και με τον πιο αργό ssd φαντάζομαι θα δει διαφορά απο τον 5400αρη μηχανικό που φοράει το λαπτοπ που έχει (Ι5 3ης γενιάς/4GB Ram). Σκεφτόμουν για samsung QVO 1TB (ξέρω οτι έχει λιγότερη εγγύηση και ειναι πιο κάτω απο εβο). Χρήματα δεν μας απασχολούν αν ειναι να μπει κάτι αξιόπιστο, αρκεί να ειναι σε φυσιολογικά πλαίσια (οχι πχ 860 PRO κλπ) https://www.skroutz.gr/s/11934222/Adata-Ultimate-SU900-1TB.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε https://www.skroutz.gr/s/11934222/Adata-Ultimate-SU900-1TB.html προσωπικά κοιτούσα αυτόν και τον ΜΧ500 ως πλέον γνωστό και διαδεδομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε προσωπικά κοιτούσα αυτόν και τον ΜΧ500 ως πλέον γνωστό και διαδεδομένο. Για πιο οικονομικο ειμαι μια χαρα, και την δουλεια του την κανει! Στον προτεινα ομως για καλυτερη αξιοπιστια που ζητησες με το λιγοτερο δυνατο κοστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Ποιος σου ανεβαζει θερμοκρασια? Βλέπω τον 860 evo να ανεβάζει, και οι περισσότεροι άλλοι είναι κολλημένοι στους 30, λογικά χωρίς να μετράει βαθμούς (ποτε δεν ειδα κάτι άλλο από 30). Σκεφτομαι more cooling can't hurt. Κυρίως έναν πολύ παλιό Agility 3, με μεταλλικό σασί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε Βλέπω τον 860 evo να ανεβάζει, και οι περισσότεροι άλλοι είναι κολλημένοι στους 30, λογικά χωρίς να μετράει βαθμούς (ποτε δεν ειδα κάτι άλλο από 30). Σκεφτομαι more cooling can't hurt. Κυρίως έναν πολύ παλιό Agility 3, με μεταλλικό σασί. Mε πιο προγραμμα κανεις μετρησεις? Ειναι ενημερωμενο? Δοκιμασες καποιο αλλο? Δοκιμασες με δικο σου θερμομετρο? Δεν εχω βαλει ποτε thermalpad σε 2,5'',(αν και εχω ανοιξει καποιους) δεν ετυχε βασικα να ανεβασει καποιος θερμοκρασια, αλλα γιατι οχι? Δοκιμασε το, μπορει να δουλεψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Mε πιο προγραμμα κανεις μετρησεις? Ειναι ενημερωμενο? Δοκιμασες καποιο αλλο? Δοκιμασες με δικο σου θερμομετρο? Δεν εχω βαλει ποτε thermalpad σε 2,5'',(αν και εχω ανοιξει καποιους) δεν ετυχε βασικα να ανεβασει καποιος θερμοκρασια, αλλα γιατι οχι? Δοκιμασε το, μπορει να δουλεψει. Με hardware monitor και hardwareinfo64. Δικό μου θερμόμετρο δεν έχω. Θα δοκιμάσω, και αν βγει καλό, θα ενημερώσω σαν ιδέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Με hardware monitor και hardwareinfo64. Δικό μου θερμόμετρο δεν έχω. Θα δοκιμάσω, και αν βγει καλό, θα ενημερώσω σαν ιδέα. Δοκιμασε και hdsentinel. Mεχρι στιγμης το βλεπω αξιοπιστο αλλα αν θες να εχει αμμεση μετρηση θελει ρυθμιση, αλλα και ετσι θα εντοπισεις σωστες θερμοκρασιες. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε Δοκιμασε και hdsentinel. Mεχρι στιγμης το βλεπω αξιοπιστο αλλα αν θες να εχει αμμεσημετρηση θελει ρυθμιση, αλλα και ετσι θα εντοπισεις σωστες θερμοκρασιες. Θα τσεκάρω, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια τι παιζει με τον δικο μου? Το τριμ απο τα windows ειναι ενεργοποιημενο κανονικα.Kingston HyperX Savage ειναι ο δισκος. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από LouCi4er Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, LouCi4er είπε Ρε παιδια τι παιζει με τον δικο μου? Το τριμ απο τα windows ειναι ενεργοποιημενο κανονικα.Kingston HyperX Savage ειναι ο δισκος. Το achi από τα bios είναι ενεργοποιημένα; Το hd sentinel αναβαθμισμενο; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Κλασικα,οπως το ειχα στησει πριν κανα δυο χρονια ολα δουλευαν κανονικα.Καποια στιγμη καταλαβα σαν να αργει καπως το μηχανημα αλλα μιας και πλεον δεν ασχολουμε γενικοτερα με τον υπολογιστη λογω χρονου,δεν εδωσα σημασια.Πριν μερικες μερες τυχαια ανοιξα το sentinel και ειδα το 80% αποδοση και με παραξενεψε καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα