Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Βασικα δεν έχει άλλον που να αξίζει ούτε και με 70 παραπάνω. Μόνο 860evo ή su900 προτείνω. Ωραία, σε 960 ~ 1Τ; Με σειρά ταχύτητας αν γίνεται : ) Σημειωση: τα copy paste εντός και εκτός του δίσκου δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Η χρήση του για fcpx με νοιάζει σε διπλά τριπλά κ.ο.κ κανάλια Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, Agraf είπε Ωραία, σε 960 ~ 1Τ; Με σειρά ταχύτητας αν γίνεται : ) Σημειωση: τα copy paste εντός και εκτός του δίσκου δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Η χρήση του για fcpx με νοιάζει σε διπλά τριπλά κ.ο.κ κανάλια Crucial MX500 που είναι στην πιο καλή τιμή ή 860evo. Από εκεί και πέρα κάνεις άλλος, μετά χάνεται η αίσθηση της πραγματικότητας μιας και οι τιμές για τους άλλους είναι εξωπραγματικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 ευχαριστώ πολύ. Επίσης, τι επιλογές υπάρχουν σε external και αν αξίζουν βασικά για τη χρήση που είπα; Για project files (media, renderings, cache). Και άρα proxy σε Fcpx. Σημείωση: ο υπολογιστής μου υποστηρίζει έως USB 3.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Agraf είπε ευχαριστώ πολύ. Επίσης, τι επιλογές υπάρχουν σε external και αν αξίζουν βασικά για τη χρήση που είπα; Για project files (media, renderings, cache). Και άρα proxy σε Fcpx. Σημείωση: ο υπολογιστής μου υποστηρίζει έως USB 3.0. Out of topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Λοιπόν, εχω στο laptop ενα 840 pro oem και προφανως δεν αναγνωρίζεται απο το samsung magician. Να δοκιμασω να φλασαρω το firmware του κανονικού 840 pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Κανει; καμμια ιδέα? Να δοκιμασω να φλασαρω το firmware υου 840 pro η θα τον καταστρεψω? Ειδα παντως τα χαρακτηριστικα στο aida 64 και ειναι ακριβως ιδια με τον 840 γιατι καπου διαβασα οτι στους ΟΕΜ βαζοτν καμμια φορα φθηνοτερους controler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Στις 27/7/2018 στις 4:05 ΜΜ, giokspy είπε Λοιπόν, εχω στο laptop ενα 840 pro oem και προφανως δεν αναγνωρίζεται απο το samsung magician. Να δοκιμασω να φλασαρω το firmware του κανονικού 840 pro? Δεν θα τον δεχτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Οχι με magician αλλα με flash media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, giokspy είπε Οχι με magician αλλα με flash media Kαι παλι νομιζω δεν θα στο δεχτει, μια παρομοια αλχημεια εκανα κ εγω σε εναν pcie αλλα τιποτα.. δΟΚΙΜΗ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΗΝΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Εννοειται. Αστον καλυτερα οπως ειναι αφου δουλευει μια χαρα. Απλα δε μου δειχνει τις συνιλικες εγγραφες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 για τις συνολικες εγγραφες μπορεις να δοκιμασεις καποιο αλλο προγραμμα πχ https://filehippo.com/download_crystaldiskinfo/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 https://www.guru3d.com/news-story/ssds-could-reach-08-cents-per-gb-next-year.html 8 λεπτά το gb μιλάμε για 80 ευρώ το 1tb. Ωραία πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Έβαλα μόλις στο λαπτοπ Dell 7757 τον Samsung 970 Pro.. Δείχνουν όλα φυσιολογικά? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Έβαλα μόλις στο λαπτοπ Dell 7757 τον Samsung 970 Pro.. Δείχνουν όλα φυσιολογικά? Ευχαριστώ Spoiler 👍 μια χαρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2018 στις 2:17 ΠΜ, rofl είπε για τις συνολικες εγγραφες μπορεις να δοκιμασεις καποιο αλλο προγραμμα πχ https://filehippo.com/download_crystaldiskinfo/ Μπα ουτε με αυτο δειχνει. Βασικα με κανενα προγραμμα δε δειχνει. Αλλη ερωτηση τωρα. Παρηγγηλα ανταπτορα να βαλω τον 960 evo σε pci express σε gigabyte z97. Εφοσον ειναι νομοζω pci exp. 3.0 υππστηριζει max 32Gb/s δηλαδη θα εχω μεγιστη ανάγνωση 2400 και κάτι? Στη θυρα m2 ( 10Gb/s εχω μεχρι 800) να δω αν αξιζει να τον κρατησω Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από giokspy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα