BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Με win 10 δεν χρειάζεσαι και η απενεργοποίηση του defrag. Πέρασε και IRST Drivers. Ποια έκδοση εξαρτάται από το chipset. Για να βρεις το chipset πάνε στο device manager και στο system devices. Εκει θα πρέπει να δεις κάτι σαν Intel 6 Series/C200. Εννοείται ότι στο BIOS θα πρεπει να είναι επιλεγμένο το achi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μολις εμαθα για το SED Και εχω crucial ssd που το υποστηριζει. Πιστευετε πως ειναι καλυτερη λυση η χρηση του απο bitlocker, και πως το ενεργοποιω λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να ΜΗ βάλω το pagefile στον SSD όπου βρίσκεται και το λειτουργικό; Για την ώρα, το έχω στον μηχανικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ναι, να μην του βγάζει τα μάτια με συνεχείς εγγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια μια ερωτηση. Ειναι φυσιολογικα αυτα που βλεπετε εδω για τον 250αρη?? Εμενα δεν μου φαινονται παντως... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Manoleros95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Παιδια μια ερωτηση. Ειναι φυσιολογικα αυτα που βλεπετε εδω για τον 250αρη?? Εμενα δεν μου φαινονται παντως... Το λειτουργικό είναι περασμένο πάνω του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Το λειτουργικό είναι περασμένο πάνω του; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Τρέξε ένα as sdd benchmark και ανέβασε μια φωτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Και για τους δυο δισκους που εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Παιδια καλημερα. Μολις τελειωσα με format και εβαλα windows 10 σε motherboard Gigabyte Z77X-D3H. Ετρεξα το AS SS Benchmark και στα writes δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα. Στο site της gigabyte δεν εχει IRST drivers για windows 10, μονο της Marvel, τον Magni driver. Σας επισυναπτω και screenshot απο το AS SSD. Εχετε κατι να προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Και για τους δυο δισκους που εχω. Δεν έχεις περάσει τον Intel Driver(IRST) ή τον αντίστοιχο της AMD και είσαι με τον default της MS. Παρόλο αυτά, τα νούμερα είναι εξαιρετικά. Αν θέλεις δοκίμασε να περάσεις και τους drivers. Επίσης στα windows στο power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. 4 ώρες πριν, nuxx είπε Παιδια καλημερα. Μολις τελειωσα με format και εβαλα windows 10 σε motherboard Gigabyte Z77X-D3H. Ετρεξα το AS SS Benchmark και στα writes δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα. Στο site της gigabyte δεν εχει IRST drivers για windows 10, μονο της Marvel, τον Magni driver. Σας επισυναπτω και screenshot απο το AS SSD. Εχετε κατι να προτεινετε; Δεν είναι μόνο τα writes αλλά και τα 4Κ λόγω του Marvell controller. Πάνε και εσύ power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Να τσιμπήσεις έτσι κάτι στα writes. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optostyle Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μολις αγορασα απο Πλαισιο εναν wd green SSD και μου δειχνει υγεια 96%....Παιζει κατι ? Μπορει να παει 100% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Δεν είναι μόνο τα writes αλλά και τα 4Κ λόγω του Marvell controller. Πάνε και εσύ power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Να τσιμπήσεις έτσι κάτι στα writes. Το εχω ηδη στο High Performance :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δεν έχεις περάσει τον Intel Driver(IRST) ή τον αντίστοιχο της AMD και είσαι με τον default της MS. Παρόλο αυτά, τα νούμερα είναι εξαιρετικά. Αν θέλεις δοκίμασε να περάσεις και τους drivers. Επίσης στα windows στο power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Δεν είναι μόνο τα writes αλλά και τα 4Κ λόγω του Marvell controller. Πάνε και εσύ power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Να τσιμπήσεις έτσι κάτι στα writes. Πως μπορω να περασω τους συγκεκριμενους drivers??? Εψαξα μονος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη. Το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Πως μπορω να περασω τους συγκεκριμενους drivers??? Εψαξα μονος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη. Το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης. Οι drivers υπάρχουν στο chipset. Άρα εγκαθιστάς chipset drivers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα