Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με 8GB ram το page file το έχω απενεργοποιήσει τελείως και μέχρι στιγμής δεν είχα πουθενά πρόβλημα.

Να γεμίσουν τα 8GB με τυπική χρήση είναι κάπως ακατόρθωτο, ο μόνος ύπαρξής του από εκεί και πέρα είναι η συμβατότητα με ορισμένα προγράμματα που θέλουν να υπάρχει απλά.

Τα hibernate και restore points δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να είναι ενεργοποιημένα χρησιμοποιώντας άλλο δίσκο, αν γίνεται δεν είναι κακή ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικά πρέπει να γινεται...

Μολις βρω ευκαιρια θα τα κοιταξω..

Χτες εβαλα το λειτουργικο στο νεο συστημα και ασχολήθηκα "λιγο" με COD: Modern Warfare..!!!

Thanks για τον πολυ καλο οδηγο για τους SSD...!!

Σχετικά με το TRIM.

Έχω έναν Postvilla και είδα ότι και οι 2 τρόποι μου αναφέρουν ότι το TRIM δουλεύει.

Θυμάμαι όταν είχα ψάξει το θέμα παραπάνω ότι στα w7 το αν δουλεύει το TRIM είχε σχέση με τον driver και ότι άμα βάλεις το Intel SDD toolbox απενεργοποιείται.Εγώ το έχω εγκατεστημένο εδώ και αρκετούς μήνες,Ξέρετε άμα ισχύει?

Μάγκες παρήγγηλα τον http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=HD-006-CR&groupid=701&catid=14&subcat=1427 Crucial RealSSD C300 128GB για boot/games drive .

Δύο πράγματα θέλω να μου πείτε:

a) άν έκανα καλή επιλογή

B) τι χρειάζετε να εγκαταστήσω απο drivers/firmware και πώς γίνεται αυτό (για το firmware πιο πολύ αγχώνομαι)

Thanx εκ των προτέρων

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παίδες τώρα τελευταία έχει αρχίσει αραιά και που να μου κάνει νερά ο postville. Μου εμφανίζει στη εκκίνηση no system disk. Με restart είναι οκ μετά. Είναι φυσιολογικό; (Windows 7 64)

sent from my HTC Magic using tapatalk

Παίδες τώρα τελευταία έχει αρχίσει αραιά και που να μου κάνει νερά ο postville. Μου εμφανίζει στη εκκίνηση no system disk. Με restart είναι οκ μετά. Είναι φυσιολογικό; (Windows 7 64)

sent from my HTC Magic using tapatalk

Πώς μπορεί κάτι τέτοιο να είναι «φυσιολογικό»; :)

Λέει τίποτα το SMART;

Καλησπερα. Σκεφτομαι κ γω να μπω στο χωρο των ssd κ windows 7 γι'αυτο εχω κατα νου τους 2 παρακατω intel κ corsair. ποιον απο τους 2 προτεινετε?

Κ κατι εγκυκλοπαιδικό. Τα windows 7 pro υποστηριζουν trim?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...