Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χρειάζεται να ενεργοποιήσω το over provisioning που περιέχει σαν επιλογή το magician; Μαγκες εχει διαφορα το GPT απο MBR για ssd boot discs; εαν έχεις 7άρια μείνε με το MBR αν εισαι σε νεότερη έκδοση λειτουργικού με Uefi bios δεν βλέπω τον λόγο να μένεις σε MBR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χρειάζεται να ενεργοποιήσω το over provisioning που περιέχει σαν επιλογή το magician; Εγω το εχω βαλει στο default 10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγω το εχω βαλει στο default 10% το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να βγάλω ακρη απο το νετ για σαφή απάντηση. ενας λεει οτι εφόσον έχεις ελευθερο χώρο πάνω απο 20% δεν χρειάζεται,ο αλλος λέει οτι χρειάζεται γιατι απο μόνος του δεν το κάνει αρα δεν λειτουργεί χοντρικά το trim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να βγάλω ακρη απο το νετ για σαφή απάντηση. ενας λεει οτι εφόσον έχεις ελευθερο χώρο πάνω απο 20% δεν χρειάζεται,ο αλλος λέει οτι χρειάζεται γιατι απο μόνος του δεν το κάνει αρα δεν λειτουργεί χοντρικά το trim. Εγώ από ότι κατάλαβα με αυτό εξασφαλιζεις 10% free στάνταρ.Λογικα το έβαλαν γιατί δεν είναι σε θέση όλοι να ξέρουν ότι πρέπει να έχεις ένα κομμάτι free στον δίσκο πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoDiTis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδιά, το 3D v-nand τι είναι? Χρησιμεύει σε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 υπαρχει κανενα προγραμματακι για καθαρισμο του SSD(κατι σαν ανασυγκροτηση?) ; εχω Samsung evo 850 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 υπαρχει κανενα προγραμματακι για καθαρισμο του SSD(κατι σαν ανασυγκροτηση?) ; εχω Samsung evo 850 . Δεν χρειάζονται ανασυγκρότηση οι ssd. Την δουλειά την κάνει το trim. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μετα απο Benchmark του δικου μου SSD στο λαπτοπ μου.... Ειμαι καλα??Να ανυσηχω για κατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 υπαρχει κανενα προγραμματακι για καθαρισμο του SSD(κατι σαν ανασυγκροτηση?) ; εχω Samsung evo 850 . δεν χρειαζεται τιποτα ο ssd. To μονο που θελει ειναι το trim το οποιο γινεται και αυτοματα απο το λειτουργικο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisG9 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Γεια σας, ετρεξα το crystaldiskmark gia ssd intel 535 120gb.Επειδη ειναι σε sata 2 oi παρακάτω ταχύτητες είναι καλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μετα απο Benchmark του δικου μου SSD στο λαπτοπ μου.... Ειμαι καλα??Να ανυσηχω για κατι?? Καλά είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisG9 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γεια σας, ετρεξα το crystaldiskmark gia ssd intel 535 120gb.Επειδη ειναι σε sata 2 oi παρακάτω ταχύτητες είναι καλες; Μπορει να μου απαντησει καποιος παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γεια σας, ετρεξα το crystaldiskmark gia ssd intel 535 120gb.Επειδη ειναι σε sata 2 oi παρακάτω ταχύτητες είναι καλες; ναι λογικές ειναι για sata2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έχεις ενεργοποιημένο το rapid mode. Κάνε το disable. Δεν χρειάζεται. Πέρασε επίσης και τους IRST Drivers αν έχεις Intel cpu.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα