Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Σε δικο μου συστημα δεν γυριζει απολυτως κανενας αμεμιστηρας, ακομα και το psu ειναι fanless. Λες να μου πηγαινει κι εμενα 50ρι? Για δωσε ενα προγραμμα που δειχνει σιγουρα τη θερμοκρασια του ssd να τσεκαρω... (πλην speedfan, aida64, hwmonitor, open hardware monitor). hard disk sentinel απο πάντα αυτο χρησιμοποιώ για ελεγχο/θερμοκρασίες. επισης ξαναγράφω οτι αναφέρομαι για λαπτοπ και ο ssd ειναι σχεδόν back to back με τον cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 hard disk sentinel απο πάντα αυτο χρησιμοποιώ για ελεγχο/θερμοκρασίες. επισης ξαναγράφω οτι αναφέρομαι για λαπτοπ και ο ssd ειναι σχεδόν back to back με τον cpu Θα το δοκιμασω και θα σου πω. Πόσους fans εχεις συνολικα στο laptop σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Θα το δοκιμασω και θα σου πω. Πόσους fans εχεις συνολικα στο laptop σου? κανεναν. μονο cpu/gpu έχουν αλλα δεν έχει καμια επαφη με τον εβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 κανεναν. μονο cpu/gpu έχουν αλλα δεν έχει καμια επαφη με τον εβο Αρα εχεις δυο, τι κανεναν. Το τροφοδοτικο σου δεν εχει? Εγω οντως δεν εχω κανεναν, και κανεναν hdd. Ουτως επιτυγχανω σιγη νεκροταφειου. Το καλοκαιρι ομως βαζω εναν στην τερατωδη ψυκτρα του επεξστη. hard disk sentinel απο πάντα αυτο χρησιμοποιώ για ελεγχο/θερμοκρασίες. Μολις το εβαλα, trial για μια μερα. Ομως δυστυχως... Ουτε αυτο τη λεει. "Η θερμοκρασια δεν υποστηριζεται γι αυτο το σκληρο δισκο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 hard disk sentinel απο πάντα αυτο χρησιμοποιώ για ελεγχο/θερμοκρασίες. επισης ξαναγράφω οτι αναφέρομαι για λαπτοπ και ο ssd ειναι σχεδόν back to back με τον cpu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Βλέπω οτι η αγαπητή samsung λεει 5 χρονια εγγύηση στον 850 evo η αλλιως 75TBW. Για εμένα που το λαπτοπ ειναι σχεδόν 24/7 ανοιχτό και ειμαι στο ιντερνετ απο χτες εχω ανέβει κατα 0.01ΤΒ στο magician. Αν πεις οτι σε ημερήσια χρήση κάνει 0.05ΤΒ επι 365 κάνει 18.25ΤBW επι 5 αυτο το νουμερο εχουμ 91ΤΒW δηλαδη σε 4 χρόνια θα ειναι χοντρικά εκτός εγγύησης. Στο λαπτοπ έχω και δευτερο δίσκο στον οποιο κατεβάζω τα τορρεντ,εχω το pagefile,την cache του Firefox.Τα υπόλοιπα βήματα που αναφέρονται στο συγκεκριμενο νήμα τα έχω κάνει. Θα αντέξει τόσο η στα 2-3 χρόνια θα ψοφήσει γενικότερα; δεν ξέρω πόσο αντέχουν οι ssd. Βέβαια πιστεύω οτι έτσι όπως εξελίσσονται το νούμερο αυτο θα ανεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μία ερώτηση αυτό με ahchi mode έτσι ώστε ο δίσκος να τρέχει στης ταχύτητες που αναγράφει πρέπει να το κανουμε και σε λάπτοπ η δεν χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μία ερώτηση αυτό με ahchi mode έτσι ώστε ο δίσκος να τρέχει στης ταχύτητες που αναγράφει πρέπει να το κανουμε και σε λάπτοπ η δεν χρειάζεται? φυσικά. achi ονομάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Βλέπω οτι η αγαπητή samsung λεει 5 χρονια εγγύηση στον 850 evo η αλλιως 75TBW. Για εμένα που το λαπτοπ ειναι σχεδόν 24/7 ανοιχτό και ειμαι στο ιντερνετ απο χτες εχω ανέβει κατα 0.01ΤΒ στο magician. Αν πεις οτι σε ημερήσια χρήση κάνει 0.05ΤΒ επι 365 κάνει 18.25ΤBW επι 5 αυτο το νουμερο εχουμ 91ΤΒW δηλαδη σε 4 χρόνια θα ειναι χοντρικά εκτός εγγύησης. Στο λαπτοπ έχω και δευτερο δίσκο στον οποιο κατεβάζω τα τορρεντ,εχω το pagefile,την cache του Firefox.Τα υπόλοιπα βήματα που αναφέρονται στο συγκεκριμενο νήμα τα έχω κάνει. Θα αντέξει τόσο η στα 2-3 χρόνια θα ψοφήσει γενικότερα; δεν ξέρω πόσο αντέχουν οι ssd. Βέβαια πιστεύω οτι έτσι όπως εξελίσσονται το νούμερο αυτο θα ανεβαίνει. ρε μην βαζεις ουτε page file ουτε τιποτα στον hdd μονο για αποθηκευση να τον εχεις. Ολο αυτο με τις εγγραφες ειναι ψυχαναγκαστικο. Δεν προσεχω καθολου το τι γραφει ο ssd και σε 1 χρονο και 3 μηνες ο evo μου εχει γραψει 6.5 tb. Επισης στα 75tb δεν χαλαει απλα τελειωνει η εγγυση. Αποψη μου μην ασχολεισαι με κανενα κολπο αυτα τα εκαναν πριν 4-5 χρονια που στα 20 tb οι ssd εχαναν εγγυηση και δεν ειχαν και πολυ μεγαλη αντοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ρε μην βαζεις ουτε page file ουτε τιποτα στον hdd μονο για αποθηκευση να τον εχεις. Ολο αυτο με τις εγγραφες ειναι ψυχαναγκαστικο. Δεν προσεχω καθολου το τι γραφει ο ssd και σε 1 χρονο και 3 μηνες ο evo μου εχει γραψει 6.5 tb. Επισης στα 75tb δεν χαλαει απλα τελειωνει η εγγυση. Αποψη μου μην ασχολεισαι με κανενα κολπο αυτα τα εκαναν πριν 4-5 χρονια που στα 20 tb οι ssd εχαναν εγγυηση και δεν ειχαν και πολυ μεγαλη αντοχη το χρειάζονται οι εφαρμογές δεν το βάζω γιατι έτσι θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 το χρειάζονται οι εφαρμογές δεν το βάζω γιατι έτσι θέλω με μπερδεψες χρειαζεται ο firefox την cache στον hdd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 με μπερδεψες χρειαζεται ο firefox την cache στον hdd? το pagefile την cache στον FF την πηγα στη ραμ αλλα μαλλον δεν επαρκούν τα 512ΜΒ γιατι εχω 12 καρτέλες ανοιχτές στις οποιες εχω συνεχώς ειδοποιήσεις κλπ και βλέπω καθυστέρηση. θα εβαζα παραπανω αλλα δεν με φτάνει η ραμ μετά(6 γιγα στο λαπτοπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Έχω τον 80αρη old school ssd της Intel και σκέφτομαι να τον αλλάξω με sata3 120gb που έχω ήδη, μπορώ μέσω κάποιου προγράμματος να πάρω image ώστε να γλυτώσω από την αρχή το στήσιμο (format) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Έχω τον 80αρη old school ssd της Intel και σκέφτομαι να τον αλλάξω με sata3 120gb που έχω ήδη, μπορώ μέσω κάποιου προγράμματος να πάρω image ώστε να γλυτώσω από την αρχή το στήσιμο (format) ; aomei backupper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μαγκες εχει διαφορα το GPT απο MBR για ssd boot discs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα