Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με τους drivers της ιντελ (rapid storage technology ver 13 και προηγουμενες) θα χεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα. Αν εχεις amd ασε της microsoft που εχεις ηδη

Έχω intel.Το rapid mode το έχω ανενεργό.Αν το ενεργοποιήσω κερδίζω σε ταχύτητα ή θα μου τρώει τη ram;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω intel.Το rapid mode το έχω ανενεργό.Αν το ενεργοποιήσω κερδίζω σε ταχύτητα ή θα μου τρώει τη ram;

προσωπικά θα το χα ανενεργο το rapid mode καθώς υπαρχουν περιπτωσεις που τα αποτελεσματα ειναι χειροτερα. Περα οτι σου δεσμεύει ενα ποσο της ραμ

Όχι καινούριος σφραγισμένος.Απλά επειδή έχω μάθει από τους μηχανικους δίσκους που μπαίνω στο site της εταιρίας βάζω το serial number και μου λέει μέχρι πότε ισχύει η εγγύησή του , υπέθεσα οτι θα έχει και για τους ssd κάτι αντίστοιχο.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ...

Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια.

Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro;)

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ...

https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005

Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9

Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro;)

https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005

Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9

post-275810-0-26838900-1462369974_thumb.png

Μπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...