tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 με τους drivers της ιντελ (rapid storage technology ver 13 και προηγουμενες) θα χεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα. Αν εχεις amd ασε της microsoft που εχεις ηδη Έχω intel.Το rapid mode το έχω ανενεργό.Αν το ενεργοποιήσω κερδίζω σε ταχύτητα ή θα μου τρώει τη ram; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μην ασχολείσαι με το rapid mode. Πέρασε τους IRST Drivers που σου είπε ο Eddie και επέλεξε στο control panel--->power options το High Performance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Έχω intel.Το rapid mode το έχω ανενεργό.Αν το ενεργοποιήσω κερδίζω σε ταχύτητα ή θα μου τρώει τη ram; προσωπικά θα το χα ανενεργο το rapid mode καθώς υπαρχουν περιπτωσεις που τα αποτελεσματα ειναι χειροτερα. Περα οτι σου δεσμεύει ενα ποσο της ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θα το κοιτάω αυτό με τους drivers της intel. Με την εγγύηση ακόμα μου έχει μείνει η απορεία.Που μπορώ να δω online το υπόλοιπο που απομένει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τον αγόρασες μεταχειρισμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όχι καινούριος σφραγισμένος.Απλά επειδή έχω μάθει από τους μηχανικους δίσκους που μπαίνω στο site της εταιρίας βάζω το serial number και μου λέει μέχρι πότε ισχύει η εγγύησή του , υπέθεσα οτι θα έχει και για τους ssd κάτι αντίστοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Άλλο οι μηχανικοί. Έχει 10 χρόνια εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 1 χρόνο αφού πήρα SSD βρίσκω αυτό το νήμα. Κάλιο αργά παρά ποτέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Άλλο οι μηχανικοί. Έχει 10 χρόνια εγγύηση Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Από όσο ξέρω εκτός κι αν άλλαξε κάτι, οι SSD της Intel έχουν 5 χρόνια. Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποια σελίδα για να κατεβάσουμε τους τελευταίους IRST για Win10 και εμείς που δεν έχουμε skylake? Γιατί, όσες φορές το έψαξα, είδα ότι η intel βγάζει irst μόνο για τα απολύτως νεώτερα chipset και οι υπόλοιποι στον Κεάδα...Παίζει να μην έχει βγάλει irst καν για win10, στο Z77 πχ... https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005 Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro. 10 χρόνια έχουν οι Samsung ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 10 χρόνια έχουν οι Samsung ; Ο 850 Pro ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο Evo έχει 5 χρόνια. 10 χρόνια έχουν ο 850 Pro, ο sandisk extreme και ο Plextor M6 Pro. Πρόχειρα ότι θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες σωστά. Ιntel είναι οι drivers. Το παλικάρι πήρε τον Sasmung Pro. https://downloadcenter.intel.com/download/25165/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-RAID-Driver?product=55005 Στο Release Notes και ανοίξεις ένα Readme θα δει υποστιριζόμενα Series 7,8,9 Μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα