EddieObscurant Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 σε ide ειναι , μπες στο bios και αλλαξε το αν εχει επιλογή (υποψην δεν θα μπορεις να μπεις στα windows αν προηγουμενως δεν εχεις κάνει αλλαγες στη registry, οποτε ψαξτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν υποστηρίζει ahci η μητρική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ποιο ιδιο μηχανημα? τι επεξστη εχεις? Eγω 2πυρηνο στα 2,5GHz. Οταν λες δε γινεται σωστα, εννοεις οτι 39" ειναι πολλα για την εκκινηση? Εσενα ποσα σου κανει? Βαλε το iobit και δες. το έχω γράψει λίγα ποστ πιο πάνω το μηχάνημα έναν 6500 εζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλημέρα εγώ έχω το Samsung to evo τον 250 blueblood7 το ερώτημα μ ειναι τι εξής πριν ξεκινησω την διαδικασία με το CD π έχει μέσα η σαμσουνγκ γ μεταμετα φορά τον windows εγώ πρέπει να κάνω κάτι ποιο μπροστά πριν περάσω τα windows meso tou CD μιτρικη gigabyte 770ta-ud3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 το έχω γράψει λίγα ποστ πιο πάνω το μηχάνημα έναν 6500 εζω Mα εγω δεν εχω τετοιο μηχανημα. Και τι εννοουσες οταν μου ειπες οτι κατι δεν κανω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Mα εγω δεν εχω τετοιο μηχανημα. Και τι εννοουσες οταν μου ειπες οτι κατι δεν κανω σωστα? εχουμε μπερδευτει στο τι απανταμε βλακεια μ που ξεχασα καποια να τα κανω παραθεση .Νομιζα βρε συ οτι εισαι ο ιδιος με το μηχανημα με τον 6500 ακυρο + δεν ειπα οτι κατι δεν κανεις σωστα. Τεσπα εφοσον τωρα την βγαλαμε την ακρη στειλε λιγο τι μηχανημα εχεις να δουμε τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλημέρα εγώ έχω το Samsung to evo τον 250 blueblood7 το ερώτημα μ ειναι τι εξής πριν ξεκινησω την διαδικασία με το CD π έχει μέσα η σαμσουνγκ γ μεταμετα φορά τον windows εγώ πρέπει να κάνω κάτι ποιο μπροστά πριν περάσω τα windows meso tou CD μιτρικη gigabyte 770ta-ud3 Πριν κάνεις κλώνο τα win (αντιγραφή από τον ένα δίσκο στον άλλον) να κάνεις backup τα αρχεία σου μήπως δεν πάει κάτι σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τα αρχεία μ τα έχω κάνει μπακαπ σε έναν άλλο δίσκο το μόνο π δεν έχω κάνει μπακαπ ειναι τα games kai τους σελιδοδείκτες του chrome kai τα προγράμματα π έχω στο pc μήπως και αυτά πρέπει blueblood7 kai κάτι τελευτεο αυτό το ahchi mode τι είναι μπορείς να μ εξηγήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν θες γενικά περί ahci mode ή γενικά και για τα άλλα mode διάβασε https://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/what-does-ahci-mode-ide-mode-raid-mode-sata-mean/d622d5cd-41c4-4b84-90ef-cea69aa47089?auth=1 Σε όλα τα σύγρονα συστήματα πρέπει να έχει επιλεγμένο στο BIOS το AHCI πριν κάνεις την εγκατάσταση των win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τεσπα εφοσον τωρα την βγαλαμε την ακρη στειλε λιγο τι μηχανημα εχεις να δουμε τι γινεται Στο θεμα του χρονου εκκινησης? Σε επιπεδο hardware, περα απο το σκληρο δισκο ποιοια αλλα εξαρτηματα επηρεαζουν αυτο το χρονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αρα και εγώ στο BIOS πρέπει να επιλέγω αυτήν την επιλογή πριν κάνω τν κλονο με το δισκάκι της σαμσουγκ σωστα blueblood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αρα και εγώ στο BIOS πρέπει να επιλέγω αυτήν την επιλογή πριν κάνω τν κλονο με το δισκάκι της σαμσουγκ σωστα blueblood7 Ναι αλλά αν δεν το είχες ήδη επιλεγμένο αλλά είχες το IDE θα φας μπλε οθόνη. Βλέπεις λοιπόν πρώτα στο BIOS τι υπάρχει επιλεγμένο. ΑΝ είναι ahci τότε όλα καλά. Αν είναι το IDE επιλεγμένο κάνεις αυτά που λέει ο οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καταλαβα blueblood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα τον πρώτο μου SSD Samsung 850 Pro 128GB , του πέρασα με το Data Migration το image από τον προηγούμενο δίσκο και θέλω να μου πείτε από το Magician τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω και εαν είναι καλές ή όχι οι πρώτες μετρήσεις που έκανα μέσω του Magician Performance. Μητρική έχω δυστυχώς παλιά με SATA 2 μόνο. Επίσης , δεν μπορώ να βρω στο επίσημο site της Samsung που μπορώ να βάλω το serial του σκληρού και να δω μέχρι πότε έχω εγγύηση. CrystalDiskMark ASS SSD Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 με τους drivers της ιντελ (rapid storage technology ver 13 και προηγουμενες) θα χεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα. Αν εχεις amd ασε της microsoft που εχεις ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα