Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για SATA II καλα δεν ειναι τα αποτελεσματα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 yeap, μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 yeap, μια χαρά... ΩΧ με τρομαζεις λιγο , δεν ειναι καλα τα αποτελεσματα η εκανα μαλακια που πηρα SSD με SATA II ? Edit Γενικά πάντως από ότι βλέπω σε συγκριτικά αλλά και στην πραγματικότητα σε εμένα μόνο και μόνο η μετάβαση από HDD σε SSD άξιζε και με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Είναι μια χαρά τα αποτελέσματα για sata2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Είναι μια χαρά τα αποτελέσματα για sata2... υπαρχει περιπτωση με καποιο ανταπτορα η μητρικη μου να υποστιριζει SATA 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Nope.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ποια ειναι η πρακτικη διαφορα του sata3 απο το sata2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι ταχύτητες http://olagiatopc.blogspot.gr/2011/03/sata2-vs-sata3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι ταχύτητες http://olagiatopc.blogspot.gr/2011/03/sata2-vs-sata3.html Πρακτικα, λεω. Ταχυτητες που φαινονται πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει σε καθημερινή χρήση δεν είναι τόσο ορατή η διαφορά. Τώρα αν κάνεις editing και άλλες βαριές εργασίες φαντάζομαι θα φαίνεται ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παίδες πείτε μου και εμένα. Πριν κάμια ώρα έβαλα τον 850 evo 250gb, και τη τελευταία ώρα τη πέρασα περνώντας drivers και κάνοντας ρυθμίσεις. Ακολούθησα τον οδηγό αυτόν, και έκανα το benchmark του Magician. Τα αποτελέσματα είναι: Sequential Read: 530 Sequential Write: 502 Random Read IOPS: 46904 Random Write IOPS: 45575 Ειναι καλοί οι αριθμοί ? υ.γ. overprovisioning το άφησα στο 10% υ.γ.2. το rapid να το βάλω ? τα άλλα specs είναι στην υπογραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι ενεργοποίησε και το rapid mode. Πάντως να ξέρεις οι περισσότερες ρυθμίσεις γίνονται μέσω του Magician αυτόματα απ' το OS Optimization. Ελάχιστες είναι αυτές που πρέπει να κάνεις χειροκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ποιο rapid? Το IRST? Αυτό είναι για Intel cpu. Αν εννοείς το rapid mode όχι. Τρώει και μνήμη. Άφησε τον default driver των win (mahci) ή βάλε τους amd drivers. Σε όποιο από τα 2 είσαι καλύτερα σε νούμερα κρατάς αυτό. Τρέξε ένα as ssd benchmark και άσε το magician. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ποιο rapid? Το IRST? Αυτό είναι για Intel cpu. Αν εννοείς το rapid mode όχι. Τρώει και μνήμη. Άφησε τον default driver των win (mahci) ή βάλε τους amd drivers. Σε όποιο από τα 2 είσαι καλύτερα σε νούμερα κρατάς αυτό. Τρέξε ένα as ssd benchmark και άσε το magician. πέρασα amd driver, και το νέο benchmark μου έβγαλε: read 529 write 503 iops read 47335 iops write 46788 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 πέρασα amd driver, και το νέο benchmark μου έβγαλε: read 529 write 503 iops read 47335 iops write 46788 Να τρέχεις as ssd benchmark. Δεν συμπαθώ τα νούμερα του magician. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα