Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια  τα attritubes του δισκου αυτου ειναι καλα? Γιατι προκειται να τον χρησιμοποιισω σε ενα νεο pc που θα στησω.

Ο δισκος ειναι με sata 2 συνδεδεμενος.

το raw read error rate ειναι ανησυχητικό, ωστόσο επειδή μπορει να ειναι και λαθος δώσε μια φώτο απο την καρτελα overview και smart με το hd sentinel που ειναι πιο ευκολα αναγνώσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανασυγκροτηση στους SSD απ οτι ξερω δε γινεται, στο μεταξυ εβαλα ενα προγραμμα ονοματι smart defrag 4.3 που εχει επιλογη για ανασυγκροτηση και "Tακτοποισηση (Trim)"... Να κλικαρω?

Όχι.

Ανασυγκρότηση γίνεται αλλά δεν έχει νόημα στους ssd αφού τα δεδομένα αποθηκεύονται σε τσιπάκια. Στους σκληρούς κάνουμε για να είναι σε σειρά και να μην χρειάζεται να ψάχνει η βελόνα σε όλη την επιφάνεια για να βρεί το αρχείο.

Όχι.

Ανασυγκρότηση γίνεται αλλά δεν έχει νόημα στους ssd αφού τα δεδομένα αποθηκεύονται σε τσιπάκια.

Kαι τοτε γιατι εχει τετοια επιλογη το προγραμμα αυτο? (αναγνωριζει οτι ειναι ssd)

"Tακτοποιηση (trim)" να κανω?

Μαγκες , ετρεξα as ssd benchmark as_ssd_bench_San_Disk_SDSSDHII_12_12_201

δοκιμασα να αντιγραψω ενα  iso 21gbs απτον ssd στον ssd και το αντεγραφε με 92mb/s , δεν ειναι καπως χαμηλη  συμφωνα με το as ssd benchmark ;

Μια βοήθεια ρε παιδιά στον αρχάριο, αγόρασα τον samsung 250gb evo, έχω win 10 και η μητρική μου είναι η asus m4a87td evo και δε μπορώ να βρώ πουθενά στο bios την επιλογή να γυρίσω από ide σε ahci

Pls help

επίσης αν κατά την αλλαγή θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο

Μια βοήθεια ρε παιδιά στον αρχάριο, αγόρασα τον samsung 250gb evo, έχω win 10 και η μητρική μου είναι η asus m4a87td evo και δε μπορώ να βρώ πουθενά στο bios την επιλογή να γυρίσω από ide σε ahci

Pls help

επίσης αν κατά την αλλαγή θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο

Δες στο maual της μητρική σου στη σελίδα 2-10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...