Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα, το TRIM πως το ενεργοποιουμε ; το HD sentinel μου βγαζει οτι ειναι disabled ενω στον command που δοκιμασα με κατι εντολες μου το βγαζει ενεργοποιημενο. Τι παιζει ;

Κατέβασε από εδώ το trimcheck. Το σώζεις στον c (στο λειτουργικό) και το ανοίγεις ως administrator. Τι σου βγάζει?

Αν ο δισκος πεσει στο 99% και ειναι στην εγγυηση που ειναι γιατι εχει 10 χρονια μας κανουν αντικατασταση;

Όχι φυσιολογικό είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εχω εναν προβλημα εχω ενα προβλημα η μητρικη μ ειναι γ gigabyte 770 ta-ud3 kai εχει επανω σαν σατα3 controller ton Marvell SE9128 και επειδη εγω δν ηξερα ποιον ssd να αγορασω και επειδη αυτος π ηθελα ηταν ο σαμσουνκ αναγκαστικα να μπω στο σιτε της crucial kai na dw ποιος ειναι συμβατος με την μιτρικη μ και μ εβγαλε τον mx200 .To ερωτιμα μ ειναι αφου to site  μου γραφει οτι ο μχ 200 einai συμβατος με την μιτρικη μ μηπως και ο σαμσουνγκ ο εβο ο 750 ειναι το ιδιο !

Στην δικιά μου περίπτωση, σε μεταφορά των windows 10 από HDD σε SSD EVO μέσω του Samsung Data Migration, το pc δεν έκανε boot (μπλε οθόνη)

Λύθηκε με bootable flash drive με windows 10 και "fix start".

Εχω τον OCZ Trion 100. Trim, Ahci κ.τ.λ. ειναι οκ. Στο προγραμμα του, OCZ Guru εχει μια ρυθμιση στο SSD Tuner το Over Provisiong.

Ξερει καποιος πως δουλευει αυτο και αν αξιζει να πειραχτει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Ocz Guru την εχει 0% να το παω 10% ? Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτη η ρυθμιση.

Τωρα βλεπω οτι δε μετακινειται η μπαρα. Εκανα ενα τεστ με το CrystalDiskMark. Χαμηλες δεν ειναι οι ταχυτητες? Ο δισκος ειναι συνδεμενος σε sata2 (socket1366, i7 cpu, 6gb ram triple channel).

post-71211-0-96235600-1448705888_thumb.jpg

Επεξ/σία από master2

Το Ocz Guru την εχει 0% να το παω 10% ? Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτη η ρυθμιση.

Τωρα βλεπω οτι δε μετακινειται η μπαρα. Εκανα ενα τεστ με το CrystalDiskMark. Χαμηλες δεν ειναι οι ταχυτητες? Ο δισκος ειναι συνδεμενος σε sata2 (socket1366, i7 cpu, 6gb ram triple channel).

https://gyazo.com/1a26730274f0a67b02a8bdcae7b5e8c8

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...