Physiciant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί το Magician δε μου βγάζει ότι έχει update το πρόγραμμα και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ουτε εμενα ειχε βγαλει! Μπηκα στο site και το ειδα και μου το ειπε ενας φιλος μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, το TRIM πως το ενεργοποιουμε ; το HD sentinel μου βγαζει οτι ειναι disabled ενω στον command που δοκιμασα με κατι εντολες μου το βγαζει ενεργοποιημενο. Τι παιζει ; Κατέβασε από εδώ το trimcheck. Το σώζεις στον c (στο λειτουργικό) και το ανοίγεις ως administrator. Τι σου βγάζει? Αν ο δισκος πεσει στο 99% και ειναι στην εγγυηση που ειναι γιατι εχει 10 χρονια μας κανουν αντικατασταση; Όχι φυσιολογικό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 παιδια εχω εναν προβλημα εχω ενα προβλημα η μητρικη μ ειναι γ gigabyte 770 ta-ud3 kai εχει επανω σαν σατα3 controller ton Marvell SE9128 και επειδη εγω δν ηξερα ποιον ssd να αγορασω και επειδη αυτος π ηθελα ηταν ο σαμσουνκ αναγκαστικα να μπω στο σιτε της crucial kai na dw ποιος ειναι συμβατος με την μιτρικη μ και μ εβγαλε τον mx200 .To ερωτιμα μ ειναι αφου to site μου γραφει οτι ο μχ 200 einai συμβατος με την μιτρικη μ μηπως και ο σαμσουνγκ ο εβο ο 750 ειναι το ιδιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Όλοι είναι συμβατοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και μια τελευτεα ερώτηση σε περίπτωση π κάνω κλονο τοποθετώ τν ssd k μετά τρέχω τ windows! ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και μια τελευτεα ερώτηση σε περίπτωση π κάνω κλονο τοποθετώ τν ssd k μετά τρέχω τ windows! ? Ναι κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στην δικιά μου περίπτωση, σε μεταφορά των windows 10 από HDD σε SSD EVO μέσω του Samsung Data Migration, το pc δεν έκανε boot (μπλε οθόνη) Λύθηκε με bootable flash drive με windows 10 και "fix start". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 υπαρχει περιπτωση να εχω TRIM σε Windows 7 τοποθετωντας τον SSD σε εξωτερικη θηκη USB 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Τον χαντάκωσες τον ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εχω τον OCZ Trion 100. Trim, Ahci κ.τ.λ. ειναι οκ. Στο προγραμμα του, OCZ Guru εχει μια ρυθμιση στο SSD Tuner το Over Provisiong. Ξερει καποιος πως δουλευει αυτο και αν αξιζει να πειραχτει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Την έχει και στους Samsung αυτή τη ρύθμιση και να οι περισσότεροι την έχουμε ενεργοποιημένη στο default(10%). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Ocz Guru την εχει 0% να το παω 10% ? Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτη η ρυθμιση. Τωρα βλεπω οτι δε μετακινειται η μπαρα. Εκανα ενα τεστ με το CrystalDiskMark. Χαμηλες δεν ειναι οι ταχυτητες? Ο δισκος ειναι συνδεμενος σε sata2 (socket1366, i7 cpu, 6gb ram triple channel). Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από master2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Για sata 2 μια χαρά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το Ocz Guru την εχει 0% να το παω 10% ? Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει αυτη η ρυθμιση. Τωρα βλεπω οτι δε μετακινειται η μπαρα. Εκανα ενα τεστ με το CrystalDiskMark. Χαμηλες δεν ειναι οι ταχυτητες? Ο δισκος ειναι συνδεμενος σε sata2 (socket1366, i7 cpu, 6gb ram triple channel). https://gyazo.com/1a26730274f0a67b02a8bdcae7b5e8c8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα