konstantin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλα για τους Samsung βγηκε Magician 4.8 τωρα θα το βαλω δεν ξερω αν κατι αλλαζει. Πες μας εντυπώσεις αν έχει κάτι παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πες μας εντυπώσεις αν έχει κάτι παραπάνω Δεν ξερω αν εφτιαξαν το rapid mode γιατι το ειχα φτιαξει με πατεντα και το εβαλα απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μόλις το πέρασα το 4,8 Η διαφορά είναι ότι αναγνωρίζει τα windows 10 και μπορείς να ενεργοποιήσεις το rapid mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 είναι οκ αυτά τα νουμερα με το rapid ενεργοποιημένο? http://prntscr.com/8ype7l στην δευτερη μου εβγαλε αυτο http://prntscr.com/8ypgku Σόρρυ δεν βγαίνουν οι εικόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για νούμερα, σε μένα με rapid mode on, κοιτά την φώτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι λενε αυτα τα νουμερα με τον Sandisk ULTRA II 120gb σε Η170 HD3 μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μου φαίνονται πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι λενε αυτα τα νουμερα με τον Sandisk ULTRA II 120gb σε Η170 HD3 μητρικη? Καλός είσαι είναι οκ αυτά τα νουμερα με το rapid ενεργοποιημένο? http://prntscr.com/8ype7l στην δευτερη μου εβγαλε αυτο http://prntscr.com/8ypgku Σόρρυ δεν βγαίνουν οι εικόνες Μια χαρά είσαι και συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Από οτι παρατηρώ το rapid mode καταλαμβάνει σταθερά 1 εως 1,2 giga μνημης. Είναι αρκετό! και σε απλή χρήση (παιχνίδια, νετ, ταινιες, κλπ) η χρήση του δεν είναι αισθητή. Άντε να έχει κανα δευτερόλεπτο διαφορά μέχρι να δεις desktop, τι 10...τι 9! ευχαριστώ xaniared, απλως λόγω πρώτης χρήσης ssd δεν ξέρω ακόμα τι είναι το νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tadegr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέτρησα και εγώ τον καινούριο Samsung 850 EVO 1TB που μου ήρθε. Είναι οκ; Και αυτός είναι ο παλιός Crucial M4 128GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τούμπανο. Βέβαια στην πραγματική χρήση, δεν θα δεις καμια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέχρι τώρα σετάρω τους SSD χειροκίνητα με βάση τα γνωστά tweaks. Μιας και πλησιάζει η στιγμή να περάσω τα 10αρια στον 850 Pro να τον σετάρω και πάλι χειροκίνητα ή μέσα από το Samsung Magician ? Θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkiller Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση στους ποιο ειδικους στο θεμα. Στο παρακατω σταθερο υπολογιστη Εχω κανει RAID 0 με 2 Samsung pro 840 128gb. Οι ταχυτητες ειναι καλες για raid αυτων των δισκων ? Να σημειωσω οτι το samsung magician δεν τους βλεπει σαν δισκους αλλα σαν raid 0. Case: CoolerMaster Cosmos II / CPU: Intel Core i7 3820 / Motherboard: Asus Rampage IV Extreme / Cooler: Corsair H100i / Ram: Kingston KHX1600 16GB Quad Channel (4X4GB) / GPU: Nvidia GeForce GTX780 KFA2 3GB DDR5 / HDD: Samsung pro 128gb SSD x2 (Raid)-WD Elements 1TB - Seagate 2TB / SoundCard: onboard / PSU: Thermaltake 850 Watt Thoughpower Modular // OS: Windows 8.1 x 64 // Monitor: Dell 24" S2409W / Keyboard: Logitech G19 / Mouse: Logitech MX Revolution / Speakers: Logitech G51 Και παρακατω παραθετω το αποτελεσμα του AS SSD Benchmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 1) Βγηκε η 4,9 εκδοση του magician 2) Μολις την περασα μου εβγαλε οτι υπαρχει νεο firmware για τον ssd 850 evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα