Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

και? χαμένη ram που μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος ανάλογα τη χρήση που κάνει, ενώ τα νούμερα που θα κερδίσει θα τα καταλάβει ΜΟΝΟ στα benchmarks...

2 ακριβώς ίδια PC να βάλεις δίπλα δίπλα, στο ένα enabled το rapid mode και στο άλλο disabled, δεν πρόκειται να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα.

Όσοι έχετε ssd από samsung χρησιμοποιείτε το over provisioning από το samsung magician?

Επίσης τα benchmarks στο Magician κατά πόσο είναι αξιόπιστα; Στα seq read μου βγάζει 377 mb/s ενώ άλλα προγράμματα όπως το as ssd μου βγάζουν περίπου στο 508 +-  (έχω τον 850 evo 250gb).

Ευχαριστώ.

Το Samsung magician στα Windows 10 εχει προβλημα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις το Rapid Mode

image.png

Εχει βρεις κανεις λυση η θα περιμενουμε νεο Magician?

• Super Moderators

Επίσης τα benchmarks στο Magician κατά πόσο είναι αξιόπιστα; Στα seq read μου βγάζει 377 mb/s ενώ άλλα προγράμματα όπως το as ssd μου βγάζουν περίπου στο 508 +-  (έχω τον 850 evo 250gb).

Ευχαριστώ.

Με τι windows?

• Super Moderators

Με windows 10. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Thrersh!

sorry που άργησα, αλλά δεν το πήρα κι εγώ χαμπάρι νωρίτερα, εξάλλου με το μάτι δεν φαίνονται διαφορές :P

φταίει κατά πάσα πιθανότητα το upgrade σε win10 μιας και έγιναν installed sata drivers της MS αντί για αυτούς του κατασκευαστή (Intel/AMD) που είχαμε πιο πριν, με αποτέλεσμα να πέσουν τα writes...

προσωπικά πέρασα τους τελευταίους της Intel και οι ταχύτητες επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα...

sorry που άργησα, αλλά δεν το πήρα κι εγώ χαμπάρι νωρίτερα, εξάλλου με το μάτι δεν φαίνονται διαφορές :P

φταίει κατά πάσα πιθανότητα το upgrade σε win10 μιας και έγιναν installed sata drivers της MS αντί για αυτούς του κατασκευαστή (Intel/AMD) που είχαμε πιο πριν, με αποτέλεσμα να πέσουν τα writes...

προσωπικά πέρασα τους τελευταίους της Intel και οι ταχύτητες επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα...

Είχες κάνει upgrade και μετά clean install τα windows 10? Εγώ έκανα απλά upgrade και δεν πείραξα τίποτα από drivers

Edit: Thresh πραγματικά διέγραψα τους drivers της intel κι εβαλα τους νέους που μου παρείχε η ιστοσελίδα της μητρικής μου για Windows 10 και τα νούμερo πήγε στα 480. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.

• Super Moderators

όχι δεν έκανα clean install, απλά με το upgrade πέρασαν με το ζόρι οι drivers της MS πάνω από τους drivers της Intel που είχα :P

nice :D

Και κάτι τελευταίο τα total bytes written στο Samsung magician είναι λογικό να ανεβαίνουν κάθε μέρα από ένα; Για παράδειγμα, χθες είχα 0.27 σήμερα 0.28. Το ρωτάω αυτό γιατι όλα τα πράγματα τα έχω στον hdd και δεν εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα χθες ή σήμερα. (το ξέρω τα ψειρίζω πολύ τα πράγματα , απλά πέθανε ο προηγούμενος ssd και θέλω να είμαι προσεκτικός αυτή τη φορά.) Ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...