Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

διότι είσαι :P

έλεγξε πάλι αν το έβαλες στη σωστή port, άλλαξε καλώδιο για καλό και για κακό...

Δημοσ.

διότι είσαι :P

έλεγξε πάλι αν το έβαλες στη σωστή port, άλλαξε καλώδιο για καλό και για κακό...

το καλωδιο ελεγε πανω 6GB/s και η θυρα που εχω συνδεσει την μητρικη ειναι SATAIII.

μπορει να ειναι προβλημα του σκληρου μηπως;

μπορει να τα παιξε η συγκεκριμενη θυρα και αν χρειαστει να το βαλω στην δευτερη;

• Super Moderators
Δημοσ.

στην μία από τις δύο λευκές ports της μητρικής δλδ...

μπες και στο bios να δεις σε τι κατάσταση δείχνει τις συνδεδεμένες sata συσκευές που έχεις πάνω στην μητρική...

Δημοσ.

Ξερετε εαν οι επιλογες

Put computer to sleep "Never" και Turn off hard disk after (SSD ) "Never",

επηρεαζουν την αποδοση του SSD ή του υπολογιστη;

Υπαρχουν αλλα tweaks; Και καποιο καλο προγραμμα για να κανω check-up και τυχον καθαρισμα; Εχω τον 840pro της Samsung.

• Super Moderators
Δημοσ.

το "Turn off hard disk after " είναι για δευτερεύοντες δίσκους, όχι για τον δίσκο που έχεις πάνω τo λειτουργικό...

Δημοσ.

Δλδ ο δισκος δε κλεινει ποτε, ετσι κι αλλιως; Παντως θυμαμαι οτι ο υπολογιστης εκλεινε απο μονος του ( πηγαινε σε sleep ) οταν τον αφηνα το βραδυ και ειχα το torrent ανοικτο.. Εφταιγε η αντιστοιχη επιλογη για το sleep; Κανονικα δεν επρεπε να μενει ανοικτος, απο τη στιγμη που δουλευε το torrent; Οταν βλεπω ταινια και τον εχω 1,5 ωρα χωρις να κουνησω το ποντικι, δεν κλεινει.

• Super Moderators
Δημοσ.

όσο έχεις ανοικτό το μηχανημά προφανώς και δεν κλείνει ο δίσκος με το λειτουργικό πάνω του...

η επιλογή του "turn off hard disk" είναι για να κλείνουν οι υπόλοιποι μετά από Χ λεπτά όταν δεν τους χρησιμοποιείς ακόμα και με ανοιχτό το PC...

• Moderators
Δημοσ.

αυριο περιμενω τον 850 evo 250gb υπαρχει καποιο firmware που πρεπει να του περασω καινουριο? Και γενικα τι να προσεξω!? Ειναι πρωτο ssd!

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να προσεξεις κάτι συγκεκριμένο βάλε τον επάνω και για αρχή δες αν είναι ενεργοποιημένο το ahci , απο εκεί πέρα μετα πέρνα το πρόγραμμά του το samsung magician να δεις τι firmware έχει , αν υπάρχει καινούργιο θα σου πει να κανείς update

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ναι τα έκανα όλα αυτά. Έχω θέμα με τους drivers και προσπαθώ να το λύσω. Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία με τις μητρικές να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...