Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 κλείσε το rapidmode και ξανακάνε το bench...
k_skidrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 κλείσε το rapidmode και ξανακάνε το bench... http://prntscr.com/751tszχωρις το rapid mode. το μηνυμα παραμενει ως SATAII
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 διότι είσαι έλεγξε πάλι αν το έβαλες στη σωστή port, άλλαξε καλώδιο για καλό και για κακό...
k_skidrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 διότι είσαι έλεγξε πάλι αν το έβαλες στη σωστή port, άλλαξε καλώδιο για καλό και για κακό... το καλωδιο ελεγε πανω 6GB/s και η θυρα που εχω συνδεσει την μητρικη ειναι SATAIII. μπορει να ειναι προβλημα του σκληρου μηπως; μπορει να τα παιξε η συγκεκριμενη θυρα και αν χρειαστει να το βαλω στην δευτερη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 στην μία από τις δύο λευκές ports της μητρικής δλδ... μπες και στο bios να δεις σε τι κατάσταση δείχνει τις συνδεδεμένες sata συσκευές που έχεις πάνω στην μητρική...
Luxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ξερετε εαν οι επιλογες Put computer to sleep "Never" και Turn off hard disk after (SSD ) "Never", επηρεαζουν την αποδοση του SSD ή του υπολογιστη; Υπαρχουν αλλα tweaks; Και καποιο καλο προγραμμα για να κανω check-up και τυχον καθαρισμα; Εχω τον 840pro της Samsung.
Physiciant Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αφού υπάρχει το Magician της Samsung, τι άλλο θες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 το "Turn off hard disk after " είναι για δευτερεύοντες δίσκους, όχι για τον δίσκο που έχεις πάνω τo λειτουργικό...
Luxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δλδ ο δισκος δε κλεινει ποτε, ετσι κι αλλιως; Παντως θυμαμαι οτι ο υπολογιστης εκλεινε απο μονος του ( πηγαινε σε sleep ) οταν τον αφηνα το βραδυ και ειχα το torrent ανοικτο.. Εφταιγε η αντιστοιχη επιλογη για το sleep; Κανονικα δεν επρεπε να μενει ανοικτος, απο τη στιγμη που δουλευε το torrent; Οταν βλεπω ταινια και τον εχω 1,5 ωρα χωρις να κουνησω το ποντικι, δεν κλεινει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 όσο έχεις ανοικτό το μηχανημά προφανώς και δεν κλείνει ο δίσκος με το λειτουργικό πάνω του... η επιλογή του "turn off hard disk" είναι για να κλείνουν οι υπόλοιποι μετά από Χ λεπτά όταν δεν τους χρησιμοποιείς ακόμα και με ανοιχτό το PC...
Tempor Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εχω τον 850 εβο. Κανει να βαζω το pc σε sleep ή φθειρει το σσδ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 αυριο περιμενω τον 850 evo 250gb υπαρχει καποιο firmware που πρεπει να του περασω καινουριο? Και γενικα τι να προσεξω!? Ειναι πρωτο ssd!
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν χρειαζεται να προσεξεις κάτι συγκεκριμένο βάλε τον επάνω και για αρχή δες αν είναι ενεργοποιημένο το ahci , απο εκεί πέρα μετα πέρνα το πρόγραμμά του το samsung magician να δεις τι firmware έχει , αν υπάρχει καινούργιο θα σου πει να κανείς update
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι ναι τα έκανα όλα αυτά. Έχω θέμα με τους drivers και προσπαθώ να το λύσω. Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία με τις μητρικές να δεις.
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καιρός για format το σύστημα με τον ι7 920 και θα του περάσω τα τελευταία Win 8.1. Ti drivers να βάλω για την ASUS P6T Deluxe V2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα