Physiciant Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πρέπει να πας στα Bios και να βάλεις το sata controller σε AHCI mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 To κανα αλλά στο ίδιο καλώδιο έχω και έναν HDD οπότε δεν το παίρνει. Σε αυτό το mode κερδίζω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τι εννοεις οταν λες στο ιδιο καλωδιο εχω και εναν HDD ??? Στο ιδιο καλωδιο βαζαμε με το IDE δυο συσκευες εσυ τι εχεις κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όπως φεύγει το καλώδιο SATA από τη μητρική από τα 3 βύσματα που έχει το ένα είναι στον SSD και το άλλο στον μηχανικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τι ειδικό καλώδιο είναι αυτό που κάνει την μητρική να διαβάζει δύο δίσκους σε μια υποδοχή; Μπορείς να το βγάλεις μια φωτογραφία σε παρακαλώ; Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες πάρε 2 καλώδια sata και συνδεσε κάθε δίσκο ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εμ, άλλο το power SATA κι άλλο το data... panos, κάτι έχεις μπερδέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν μπορει να φευγει ενα καλωδιο και να εχει 3 βυσματα δεν υπαρχει τετοιο καλωδιο sata Μηπως εχεις μπερδεψει το καλωδιο τροφοδοσιας των δισκων με τα καλωδια sata??? sata cable sata power cable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν μπορει να φευγει ενα καλωδιο και να εχει 3 βυσματα δεν υπαρχει τετοιο καλωδιο sata Μηπως εχεις μπερδεψει το καλωδιο τροφοδοσιας των δισκων με τα καλωδια sata??? sata cable sata power cable Ναι αυτό. Κι εμένα κάτι δε μου κολλούσε αλλά επειδή είμαι ζαλισμένος είπα να το αφήσω σε σας. To θέμα είναι πως δεν μπουτάρει αν το βάλω σε AHCI mode. Αλλά απ ότι κατάλαβα από τις 6 θύρες SATA τις 0-3 τις βάζει σε AHCI mode και έχει επιλογή για τις 4-5 να μπουν σε IDE οπότε μάλλον πρέπει τον μηχανικό να τον βάλω στην 4-5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γιατί δε μπουταρει; Εσύ στον ssd δε θέλεις να βάλεις λειτουργικό; Το έχεις εγκαταστήσει ήδη; Αν προσπαθήσεις να μπουταρεις από τον hdd που ήδη έχει λειτουργικό, το οποίο εγκαταστηθηκε με λειτουργία ide, τότε είναι φυσιολογικό να μην μπουταρει. Θα χρειαστεί φορματ με ahci Mode για να δουλέψει ο hdd σαν boot drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν μπουταρει γιατι εχεις κανει εγκατασταση σε ide mode και θα πρεπει να κανεις μια αλλαγη στο registry των Windows πριν το γυρισεις σε ahci http://www.insomnia.gr/topic/512485-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-ahci-%CF%83%CE%B5-windows-7-vista/?hl=%2Bahci 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Για να τα πάρουμε από την αρχή. Υπήρχε ο hdd με το λογισμικό μέσα, ήταν ο βασικός δίσκος. Μπήκε ο ssd στον οποίο εγκαταστάθηκε το λογισμικό χωρίς να πειραχθεί τίποτα από τα bios ώστε να είναι αυτός ο βασικός δίσκος. Στη συνέχεια συνδέθηκε και ο hdd χωρίς να πειραχθεί τίποτα και σ αυτόν. Το μηχάνημα μπουτάρει από τον ssd. Mάλλον είναι αυτό που λέει ο LLLEFTERIS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Για 850 pro 256gb πώς σας φαίνονται τα παρακάτω στοιχεία? Μπορεί και καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μια χαρά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pure29 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τα νούμερα πώς σας φαίνονται ? 850 σε λάπτοπ είναι σε sata3-ahci κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω για ενα προβληματακι που εχω. πριν κανω το φορματ στο samsung magician σε εναν 840 pro series που εχω μου ελεγε κανονικα οτι ηταν συνδεδεμνο με SATAIII,τωρα μου λεει οτι ειναι συνδεδεμενο με SATAII. Εντωμεταξυ λογω αγορας καινουργιου κουτιου αναγκαστικα να το ξεστησω το παλιο οποτε ειδα οτι το καλωδιο ηταν συνδεδεμενο σε SATAIII θυρα οπως παντα,ετσι το ξαναεβαλα στην ιδια θυρα και παλι το samsung magician μου λεει οτι δουλευει με SATAII. τι ακριβως μπορει να συμβαινει; http://prntscr.com/751jzg εδω μια φωτογραφια μου το μηνυμα και επισης και ενα benchmark του ssd για να δειτε μηπως ειναι λαθος και το μηνυμα,γιατι οπως ειπα πριν το φορματ σιγουρα εδειχνε SATAIII συνδεση. http://prntscr.com/751kee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα