Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι πρόσεξα έχει 8x SATA3 ports, εκ των οποίων τα 6 είναι στον controller της Intel και τα 2 στον extra controller της ASMedia...

checkαρε από το manual της μητρικής ποια ports αντιστοιχούν σε ποιον controller και βάλε τον SSD σε ένα από τα ports που είναι πάνω στον controller της Intel...

Δημοσ.

από ότι πρόσεξα έχει 8x SATA3 ports, εκ των οποίων τα 6 είναι στον controller της Intel και τα 2 στον extra controller της ASMedia...

checkαρε από το manual της μητρικής ποια ports αντιστοιχούν σε ποιον controller και βάλε τον SSD σε ένα από τα ports που είναι πάνω στον controller της Intel...

ειναι πανω σε ιντελ,δεν ειναι αυτο.

Δημοσ.

120 αρης,εχει 30 gb ελευθερα,εχω περασει rst,ειμαι σε raid 0,αλλα κα σε ahci,τα ιδια κανει.δοκιμαζω και αλλο καλωδιο.

Σε raid 0 είσαι? Δηλαδή έχεις 2 δίσκους των 60? Το trim είναι οκ με το raid?

Δημοσ.

Να κανω και γω μια ερωτηση. Η μητρικη μου ειναι η crossblade ranger. Στο manual αναφερει για εναν controler sata Bolton D4. Καταλαβα λαθος? Το manual της μητρικης μου ειναι http://files.sotmarket.ru/instr/elektronika-i-komputery/noutbuki_plansheti/komplektuyushchie_dlya_kompyutera/materinskie_platy/asus-crossblade-ranger-0.pdf

Δημοσ.

Να κανω και γω μια ερωτηση. Η μητρικη μου ειναι η crossblade ranger. Στο manual αναφερει για εναν controler sata Bolton D4. Καταλαβα λαθος? Το manual της μητρικης μου ειναι http://files.sotmarket.ru/instr/elektronika-i-komputery/noutbuki_plansheti/komplektuyushchie_dlya_kompyutera/materinskie_platy/asus-crossblade-ranger-0.pdf

Σωστά, αυτόν έχει η μητρική σου:

AMD A88X FCH(Bolton D4) chipset : 

8 x SATA 6Gb/s port(s), 
Support Raid 0, 1, 5, 10, JBOD
Δημοσ.

Σωστά, αυτόν έχει η μητρική σου:

AMD A88X FCH(Bolton D4) chipset : 

8 x SATA 6Gb/s port(s), 
Support Raid 0, 1, 5, 10, JBOD

To οποιο παει να πει οτι χρειαζεται καποιον driver ωστε να δουλεψει σωστα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...