Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Όχι, περίμενα αρκετή ώρα (>5'). Το πρόβλημα είναι πως δεν βλέπει καν το δίσκο. edit: Δοκίμασα και με FF (latest) κι όχι με Nightly -μήπως και έφταιγε αυτό, τπτ. Σημειώνω πως ήδη το απεγκατέστησα από το C (τον Crucial, δλδ) και το έβαλα σε μηχανικό. Τα ίδια. Εδώ, η κατάσταση των δίσκων. Από όσο βλέπω στο support@Micron/Crucial...τα ίδια από πολύ κόσμο. Σαν 1η λύση, προτείνουν την εγκατάσταση του IRST, το οποίο προφανώς σε εμένα με AMD chipset δεν είναι δυνατό. Από εκεί και πέρα, είτε (Boot)Linux-based εγκατάστση, είτε κατέβασμα του f/w και εγκατάσταση από boot media. Μάλλον στο τελευταίο θα καταλήξω (αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δίσκο, να πω τη μαύρη αλήθεια), αλλά από αύριο. Μέχρι τότε, κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και η ISO επιλογή,το βάζεις σε ενα στικακι και boot-αρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Έγινε και η αναβάθμιση (από stick, fingers crossed) κι όλα καλά...όπως πριν. Εννοείται πως ούτε τώρα τον βλέπει το δίσκο το πρόγραμμα της Crucial...oh well... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παίδες....Εχω τον Samsung 840 evo και θα ήθελνα να ρωτήσω πιο os optimization προτείνετε να βάλω....Λειτουργικό σύστημα Win 8.1 .....Το rapid mode είναι disable!!!Πιο πολύ παίζω games πιο απο τα 3 να βάλω? Maximun performance ή maximun capacity ή maximun reliability ή μήπως έχετε να μου προτείνετε καποιο custom??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ο δίσκος έχει και το λειτουργικό, έτσι? Λογικά, max reliability. Δε νομίζω να δεις τόσο μεγάλες διαφορές από ταχύτητα/απόκριση που να τις αντιλαμβάνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέτρησα και εγω τον ssd Intel 530 σε Lenovo T410. Έχει ακόμη 82 Gb ελεύθερο απο τα 112Gb.Είναι καλές οι τιμές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Sata II έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έγινε και η αναβάθμιση (από stick, fingers crossed) κι όλα καλά...όπως πριν. Εννοείται πως ούτε τώρα τον βλέπει το δίσκο το πρόγραμμα της Crucial...oh well... Έχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα που κατέβασες δεν είναι αυτό που έχει η crucial στο site της. Αν δεν κάνω λάθος εμένα έγραφε crucial αριστερά και μου αναγνώρισε τον mx100 κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα που κατέβασες δεν είναι αυτό που έχει η crucial στο site της. Αν δεν κάνω λάθος εμένα έγραφε crucial αριστερά και μου αναγνώρισε τον mx100 κανονικά... Τί να σου πω... Εγώ από το link του MoviemakerGR πήγα και πατώντας στα download, έφτασα εδώ: http://www.micron.com/products/solid-state-storage/storage-executive-software Τόση στραβωμάρα, λες? Upd: Μπήκα και στην Crucial, βρήκα το αντίστοιχο link και κατέβασα την αντίστοιχη έκδοση (η οποία πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια με απλά άλλο λογότυπο, αφού όταν το "ξεπακέταρα" τα Win με ρώτησαν αν θέλω αντικατάσταση). Το έτρεξα, και ακριβώς τα ίδια. Το μόνο που αλλάζει είναι το λογότυπο πάνω αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πρέπει να έχουν διαφορά γιατί υποστηρίζουν διαφορετικά μοντέλα δίσκων. Το Micron φαίνεται να μην υποστηρίζει τα ΜΧ/ΒΧ μοντέλα της Crucial ή τουλάχιστον δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Τα αποσυμπίεσες στον ίδιο φάκελο; Αν ναι, δοκίμασε σε διαφορετικό καλύτερα. Εγώ κατέβασα από http://eu.crucial.com/eur/en/support-storage-executive το 64-bit και έκανα το update χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πρέπει να έχουν διαφορά γιατί υποστηρίζουν διαφορετικά μοντέλα δίσκων. Το Micron φαίνεται να μην υποστηρίζει τα ΜΧ/ΒΧ μοντέλα της Crucial ή τουλάχιστον δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Τα αποσυμπίεσες στον ίδιο φάκελο; Αν ναι, δοκίμασε σε διαφορετικό καλύτερα. Εγώ κατέβασα από http://eu.crucial.com/eur/en/support-storage-executive το 64-bit και έκανα το update χωρίς πρόβλημα. Αυτό ακριβώς κατέβασα. Όταν σου λέω αποσυμπίεση, εννοώ το zip. Ρίχνοντάς το στο γενικό φάκελο όπου υπήρχε το αντίστοιχο της Micron, τα Win ρώτησαν για αντικατάσταση επειδή τα 2 προγράμματα είχαν ακριβώς το ίδιο όνομα. Κατόπιν, αφού ήδη είχα απεγκαταστήσει το αντίστοιχο της Micron, έτρεξα αυτό της Crucial...με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Ίσως σε μελλοντική αναβάθμιση ξεκολλήσει, αλλιώς το επόμενο f/w πάλι μέσω stick (που είναι και πιο ασφαλής λύση, έχω την εντύπωση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 γιατι ειναι τοσο χαμηλα,sata3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 για testαρε με CrystalDiskMark... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 γιατι ειναι τοσο χαμηλα,sata3. Νόμιζα καρδιογράφημα βγάζουν μόνο οι evo. Δοκίμασε όταν τρέχει το bench να μην χρησιμοποιεί κάτι άλλο τον σκληρό δίσκο. Περίμενε δηλαδή κανένα δύο λεπτά αφού μπεις στα windows και τσέκαρε και στον task manager αν κάτι απασχολεί τον δίσκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 για testαρε με CrystalDiskMark... οσο παει και χειροτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα