Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης, εχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο thread δεν κάνει για προτάσεις αγοράς, θα φάμε ξύλο.

Άνοιξε ενα καινούργιο θέμα και ευχαρίστως να βοηθήσουμε μιας και το συγκεκριμένο νήμα δεν ειναι για προτάσεις αγοράς

ακριβώς...

βέβαια πλέον υπάρχει κατάλληλο topic

http://www.insomnia.gr/topic/558140-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει να βαλω εναν intel ssd 600gb σε ενα λαπτοπ που το εχω κυριως για κατεβαστηρι?

Εννοειτε οτι θα δω διαφορα απο τον 1tb rpm5400 μηχανικο που εχω τωρα?

Απλα δεν ξερω κατα ποσο προτεινωνται οι ssd δισκοι για κατεβαστηρια ή οχι.

Θα σε παρακαλούσα να ρωτήσεις στην ενότητα για αυτον τον σκοπό που υπάρχει εδώ Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

Επίσης θα παρακαλούσα να μην βγαίνουμε off topic , Το θέμα αφορά SSD tips - tweaks & trim support

Δημοσ.

Ερώτηση, μόλις παρατήρησα το optimize drives (δηλ. το defrag των win8) μου έγραφε "18 days since last run". Αυτό κάνει trimming στους SSD και defrag τους HDD σωστά; Γιατί δεν έτρεξε αυτόματα τόσες μέρες στον SSD, ενώ τους HDD τους πέρασε κανονικά;

Μήπως παίζει ρόλο που έχω το 50% άδειο τον SSD;  :huh: 

• Super Moderators
Δημοσ.

Στον ssd απενεεγοποιησε το εντελώς, να μην τρέχει καθόλου.

ασφαλώς και δεν χρειάζεται να το κάνει disable εφόσον έχει win8/8.1

• Like 2
Δημοσ.

Win8.1 και μια χελωνα sandforce έχω, το maintenance task τρέχει κανονικά γιατί κάνει optimize τους 2 hdd.

Οχι οτι είναι πρόβλημα το Trim με το χερι, αλλά να, τον ξέχασα 18 μέρες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...