Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν θες να κάνεις σωστό bench, έτσι μόνο για να δεις τι γίνεται, απενεργοποίησε το rapid mode, κάνε το bench και μετά ενεργοποίησε το πάλι

Κομπλέ είμαι??

post-144071-0-43022400-1421416436_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδια,εχω εναν Vertex 90GB.Εχω μονο τα windows και μερικα προγραμματακια του στυλ vlc,mozilla και τετοια.Εχω κανει τα tips αλλα μου λεει ελευθερο χωρο 19GB απο τα 83.7GB.Ψαχνοντας τους φακελους,υπολογιζω οτι ειμαι περιπου στα 30GB,αντε με τα χιλια ζορια στα 35GB.Τα υπολοιπα 30GB που στο καλο πηγαν?Page file το εχω ανοιχτο αλλα δεν το ειχα κλεισει ποτε απο το 2010 που πηρα τον δισκο.Τα παιχνιδια τα βαζω στον μηχανικο τοσο που εγιναν και αυτα,4 χρονια τα εβαζα κανονικα στον ssd.Ειμαι στην αναζητηση για 256 δισκο αλλα μου φαινεται παραξενο.

Εχει αγορασει κανεις καποιον samsung 850 ssd δισκο να μας πει εντυπωσεις?

παιδια ο ssd κανει γρηγοροτερο rendering η δεν υπαρχει λογος να λερνταρει στον ssd?

Κανενας μα κανενας ssd δισκος δεν θελει ανασυγκρότηση.

Ισα - ισα του κανει και κακο η ανασυγκροτηση γιατι του μειωνει τις ωρες ζωης.

Τρεξε το προγραμμα που δινουν μαζι με τον ssd δισκο ωστε να απενεργοποιηθεί η ανασυγκρότηση σε αυτον τον δισκο.

Ρε παιδια,εχω εναν Vertex 90GB.Εχω μονο τα windows και μερικα προγραμματακια του στυλ vlc,mozilla και τετοια.Εχω κανει τα tips αλλα μου λεει ελευθερο χωρο 19GB απο τα 83.7GB.Ψαχνοντας τους φακελους,υπολογιζω οτι ειμαι περιπου στα 30GB,αντε με τα χιλια ζορια στα 35GB.Τα υπολοιπα 30GB που στο καλο πηγαν?Page file το εχω ανοιχτο αλλα δεν το ειχα κλεισει ποτε απο το 2010 που πηρα τον δισκο.Τα παιχνιδια τα βαζω στον μηχανικο τοσο που εγιναν και αυτα,4 χρονια τα εβαζα κανονικα στον ssd.Ειμαι στην αναζητηση για 256 δισκο αλλα μου φαινεται παραξενο.

Δες πόσο χώρο καταλαμβάνει το system protection.

• Like 1

Δες πόσο χώρο καταλαμβάνει το system protection.

Ποσο μαγκας μπορει να εισαι,το εκλεισα.Επιανε 40GB.Να το αφησω κλειστο ή να το ενεργοποιησω και να βαλω λιγοτερα GB?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...