devill0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καινούργιος και εγώ με 850 Pro με drivers από microsoft αλλά κάτι πάει λάθος... Μήπως φταίει ότι με 8γιγα μνήμη έχω pagefile 1γιγα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 έχεις enabled το rapidmode, ουσιαστικά benchάρεις την RAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 έχεις enabled το rapidmode, ουσιαστικά benchάρεις την RAM... να το αφήσω δλδ όπως είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Βλέπω έχει 8 γιγα ραμ το συστημα σου, οπότε ναι αστο μια χαρά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 να το αφήσω δλδ όπως είναι?? ότι θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να κάνεις σωστό bench, έτσι μόνο για να δεις τι γίνεται, απενεργοποίησε το rapid mode, κάνε το bench και μετά ενεργοποίησε το πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να κάνεις σωστό bench, έτσι μόνο για να δεις τι γίνεται, απενεργοποίησε το rapid mode, κάνε το bench και μετά ενεργοποίησε το πάλι Κομπλέ είμαι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 παιδια ο ssd κανει γρηγοροτερο rendering η δεν υπαρχει λογος να λερνταρει στον ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Θα θέλει ανασυγκρότηση το καημένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Α ναι, έκανα και γω πριν μια βδομάδα και από τότε το pc πετάει. Οι ταχύτητες οχταπλασσιάστηκαν!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια,εχω εναν Vertex 90GB.Εχω μονο τα windows και μερικα προγραμματακια του στυλ vlc,mozilla και τετοια.Εχω κανει τα tips αλλα μου λεει ελευθερο χωρο 19GB απο τα 83.7GB.Ψαχνοντας τους φακελους,υπολογιζω οτι ειμαι περιπου στα 30GB,αντε με τα χιλια ζορια στα 35GB.Τα υπολοιπα 30GB που στο καλο πηγαν?Page file το εχω ανοιχτο αλλα δεν το ειχα κλεισει ποτε απο το 2010 που πηρα τον δισκο.Τα παιχνιδια τα βαζω στον μηχανικο τοσο που εγιναν και αυτα,4 χρονια τα εβαζα κανονικα στον ssd.Ειμαι στην αναζητηση για 256 δισκο αλλα μου φαινεται παραξενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Εχει αγορασει κανεις καποιον samsung 850 ssd δισκο να μας πει εντυπωσεις? παιδια ο ssd κανει γρηγοροτερο rendering η δεν υπαρχει λογος να λερνταρει στον ssd? Κανενας μα κανενας ssd δισκος δεν θελει ανασυγκρότηση. Ισα - ισα του κανει και κακο η ανασυγκροτηση γιατι του μειωνει τις ωρες ζωης. Τρεξε το προγραμμα που δινουν μαζι με τον ssd δισκο ωστε να απενεργοποιηθεί η ανασυγκρότηση σε αυτον τον δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια,εχω εναν Vertex 90GB.Εχω μονο τα windows και μερικα προγραμματακια του στυλ vlc,mozilla και τετοια.Εχω κανει τα tips αλλα μου λεει ελευθερο χωρο 19GB απο τα 83.7GB.Ψαχνοντας τους φακελους,υπολογιζω οτι ειμαι περιπου στα 30GB,αντε με τα χιλια ζορια στα 35GB.Τα υπολοιπα 30GB που στο καλο πηγαν?Page file το εχω ανοιχτο αλλα δεν το ειχα κλεισει ποτε απο το 2010 που πηρα τον δισκο.Τα παιχνιδια τα βαζω στον μηχανικο τοσο που εγιναν και αυτα,4 χρονια τα εβαζα κανονικα στον ssd.Ειμαι στην αναζητηση για 256 δισκο αλλα μου φαινεται παραξενο. Δες πόσο χώρο καταλαμβάνει το system protection. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δες πόσο χώρο καταλαμβάνει το system protection. Ποσο μαγκας μπορει να εισαι,το εκλεισα.Επιανε 40GB.Να το αφησω κλειστο ή να το ενεργοποιησω και να βαλω λιγοτερα GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα