8elwADSL Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εβαλα τον Intel RST σήμερα δεν το είχα βάλει τόσο καιρό γιατί δεν μπορούσα να το περάσω. Είδα βελτίωση σε κάποια νούμερα και νομίζω το καταλαβαίνω και στην πραγματικότητα? Sata 2 ΠΡΙΝ το RST META ' alt=''> Μια λεπτομέρεια που με προβληματίζει είναι οτι το Intel RST πρόγραμμα δείχνει για δίσκο συστήματος τον HDD αντί τον SSD Γιατί έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν στο σύστημά μας έχουμε μόνο ssd δίσκο και έχουμε torrent μόνιμα ανοιχτό χωρίς να κατεβάζουμε κάτι αλλά με αρχεία για upload ενεργά, μειώνεται η διάρκεια ζωής του δίσκου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Έχω τον crucial mx100 256 gb και έτρεξα ένα τεστ με hdtach και απογοητεύτηκα.Δεν θα έπρεπε να έχει μικρότερες διακυμάνσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ωχ, μην λες τετοια και τον ειχα κοζαρει στο ματι.. Εχεις κανει οτι εχει εδω το τοπικ και επίσης εχεις δει εχει το latest firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ειμαι ενταξει? Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτες οι διακυμανσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις κάτι ανοιχτό ναι. Πολύ πολύ καλά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το λειτουργικο και ολα μου τα προγραμματα εχω στο raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Για πειτε τι λεει ο "Νεος" 850 ?!?!? Samsung 850 Evo 250gb /Windows 8.1 x64/Full updates/magician optimize for maximum perfomance/all drivers απο το site της μητρικης/+Intel RST 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Super είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ας ανεβάσω από τον 850 Pro 256 που πήρα σήμερα για το laptop . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 οταν εφτασα στο β. Απενεργοποίηση Indexing: πηρα αυτο το ερρορ image upload free πατησα try again δεν εκανε τιποτε οποτε αναγκαστηκα πατησα ignore υπαρχει καποιο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ignore all πρέπει να πατήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergem Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ο δικός μου kingston v200 ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 παιδια γιατι φαινεται ο ssd και o hdd σαν αφαρεμενοι; image hosting no account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γιατί έχεις ενεργοποιήσεις το AHCI φυσιολογικό είναι,αυτό σου δίνει την δυνατότητα να αφαιρείς/προσθέτεις και σκληρούς δίσκους και να τους ανιχνεύει άμεσα το λειτουργικό χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνηση σαν usb φλασακια δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα