Ntenteras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να πάρω καινουριο ssd. Ειμαι μεταξύ των crucial M500 και hyperx 3k. Θέλω να τον πάρω από ένα φιλικό μαγαζί και μπορώ να έχω τον πρώτο ~65Ε την δευτέρα και ~85Ε τον δεύτερο αλλά αυτός θα αργήσει. Βλέπω ότι η διαφορά είναι στο write. Επειδή σκέφτομαι να πάρω δυο για raid 0, αξίζει να δώσω 40Ε παραπάνω για τον hyperx; Σκέφτομαι και τους 840 EVO αλλά εκεί πρέπει να δώσω σχεδόν ενα 50αρι παραπάνω και έχουν και το γνωστό πρόβλημα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από Ntenteras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πάρε τον Crucial MX100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 δες αυτά (ενδεικτικά) 1. http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Kingston-HyperX-3K-120GB-vs-Crucial-M500-120GB/1894vs1888 2. http://ssdboss.com/ssds/Kingston-HyperX-3K-vs-Crucial-M500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το topic δεν είναι για συμβουλές αγορών, άνοιξε νέο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω το παρακάτω θέμα: εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το rapid mode παρόλο που έχω όλα τα requirements. αυτό ίσχυει απο την προ-προηγούμενη αλλαγή firmware. όχι δλδ αυτή που έλυνε το bug της ταχύτητας που είχαν οι 840 evo, αλλά το προηγούμενο. Πρίν από τότε το rapid mode ενεργοποιούνταν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnys147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον ssd samsung 840 ενο περιπου 6 μήνες. Όπως διαβαζα στο forum και συγκεκριμένα σε αυτή την ενότητα βρήκα για ενα bug το οποίο είχανε. Μπορεί κάποιος να μου πει.. 1)Πως μπορώ να δω αν έχω το ίδιο πρόβλημα 2) Τι κατεβάζω για να το λύσω.. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το τελευταιο firmware του δισκου και καντο για να λυθει αυτο το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnys147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το τελευταιο firmware του δισκου και καντο για να λυθει αυτο το προβλημα. μολις εκανα τις μετρήσεις μου και ειναι αυτες..επειδη δεν εχω ιδέα απο αυτα ξέρει κανεις να μου πει πως το βλέπει; νομιζω ότι εκανα σωστα την εγκατασταση του firmware και πήρα τωρα τα εξης αποτελεσματα...ειναι ενταξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 μολις εκανα τις μετρήσεις μου και ειναι αυτες..επειδη δεν εχω ιδέα απο αυτα ξέρει κανεις να μου πει πως το βλέπει; νομιζω ότι εκανα σωστα την εγκατασταση του firmware και πήρα τωρα τα εξης αποτελεσματα...ειναι ενταξει; κανε ότι λένε τα παιδιά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/542344-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-bug-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-samsung-ssd-840-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-840-evo/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω το παρακάτω θέμα: 111.jpg εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το rapid mode παρόλο που έχω όλα τα requirements. αυτό ίσχυει απο την προ-προηγούμενη αλλαγή firmware. όχι δλδ αυτή που έλυνε το bug της ταχύτητας που είχαν οι 840 evo, αλλά το προηγούμενο. Πρίν από τότε το rapid mode ενεργοποιούνταν κανονικά. Βρήκα και άλλους με το ανάλογο θέμα, http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=391179 λένε στη samsung ότι το πρόβλημα είναι σε κάποιες καταχωρήσεις στο registry που δεν έφυγαν σωστα. έκανα πάλι uninstall με revo unistaller και νέα εγκατάσταση καθαρή αλλά πάλι τα ίδια. δείτε παρακάτω το παλικάρι έχει το ίδιο πρόβλημα: http://tweakers.net/downloads/32991/samsung-magician-44.html Ξέρει κανείς Ολλανδικά να μου πει τι έκαναν σε αυτή την περίπτωση; Ή ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να καθαρίσω οτι υπολείματα υπάρχουν στη registry από παλαιότερες εγκαταστάσεις του samsung magician? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έφτιαξα ένα raid 0 από ssds. Τα tweaks του πρώτου ποστ ισχύουν για δίσκους σε raid; Λέει ότι τότε δεν υποστηριζόταν το trim σε raid, αυτό ισχύει ακόμα; Από που εξαρτάται αν υποστηριζεται το trim; από την μητρική; από τον ίδιο το δίσκο; από το λειτουργικό; Ακόμη, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το achi Mode; Εγώ που έχω raid μπορώ να έχω και raid και achi μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μια ερωτησούλα γιατί θα με τρελάνει αυτός ο ssd. Κάνω την ρύθμιση για το system protection (αρχικό ποστ/Free up disk space (γ)), δηλαδή κάνω turn off system protection και από κάτω delete, και ρυθμίζω τη χρήση χώρου στο δίσκο στο 2% (αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται αυτό αφού από πάνω έχω κάνει απενεργοποίηση). Το θέμα μου είναι ότι ενώ είναι απενεργοποιημένο και έχω κάνει διαγραφή, μετά από 2-3 restart και λίγη χρήση του υπολογιστή, η τρέχουσα χρήση έχει αυξηθεί από 0 bytes στα 500MB και όλο και αυξάνεται με την ώρα. Τι γίνεται; http://gyazo.com/cfe4983fc012fb586e224ad64bc89327 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τη χρήση την βλέπεις στο system restore? Με το restore κλειστό; (Αν βλεπεις χρήση γενικά στο C:\, βάλε αυτό εδω FolderChangesView (portable, 160kb) και παρακολούθησέ το λίγο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δε ξέρω τι γίνεται..μήπως φταίει το magician και μπερδεύει η δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μολις εκανα τις μετρήσεις μου και ειναι αυτες..επειδη δεν εχω ιδέα απο αυτα ξέρει κανεις να μου πει πως το βλέπει; νομιζω ότι εκανα σωστα την εγκατασταση του firmware και πήρα τωρα τα εξης αποτελεσματα...ειναι ενταξει; ταχύτητες sata2 βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα